Denas-aplicatori electrozi externi pentru terapia DENAS

Set electrozi Denas Faberlic: „Denas-Aplicator”. Electrozii suplimentari Denas-aplicator pot fi utilizaţi cu aparatul DiaDens PCM. Electrozi DiaDens PCM electrostimulator universal transcutanat, în oferta specială Faberlic. Aparatele DENAS de electrostimulare reprezintă o soluţie eficientă de tratament pentru mai multe afecțiuni. Acolo unde medicația nu dă rezultate, electrostimularea poate aduce soluţia. Sau, în tratamente complexe, electrostimularea poate însoţi tratamentele cu medicamente. Avantajul utilizării aparatelor DENAS şi DiaDENS este rezultatul imediat al tratamentului. La scurt timp sau chiar imediat după utilizarea acestei terapii apar rezultatele.

Am scris deja pe acest site despre aparatele medicale DENAS Vertebra, DiaDENS Cardio şi DENAS PCM universal. Sunt aparate de electrostimulare. Stimularea nervoasă electrică dinamică (DENS) este una din modalitățile moderne de recuperare și conservare a sănătății. Gama de aplicații pentru aparatele DENS este largă. Aparatele DENS sunt utilizate cu succes pentru prevenirea și tratarea diferitelor afecțiuni acute și cronice. Puteţi cumpăra aparatele DENS sau DENAS cu cel mai mic preţ din România din magazinul online Faberlic. După înscriere veţi primi informaţiile necesare pentru activarea contului.

Faberlic ROmania inscriere

Preţ electrozi DENAS

Pret electrozi DENASDupă ce vă activaţi contul în magazinul online, puteţi cumpăra aceşti electrozi DENAS la un preţ absolut special. Atât aceşti electrozi sau „aplicatori DENAS” cât şi aparatul DENAS PCM au un preţ unic pentru România prin activarea contului Faberlic din acest website. Preş electrozi DENAS 236,96 lei. Cod articol pentru acest produs în magazinul online Faberlic România: 78156.

Electrozii aplicatori DENAS

Electrozi DENASElectrozii aplicatori DENAS sunt fabricaţi dintr-un material plastic elastic hipoalergenic ce conţin electrozii. Aceşti electrozi suplimentari se conectează prin fir cu aparatul DENAS PCM universal. Prin intermediul cablurilor curenţii de frecvenţă sunt transportaţi în aceşti electrozi DENAS. Aceştia sunt folosiţi pentru terapia de tip DENS. Expunerea la zone mai mari poate reduce timpul sesiunii și momentul de tratament, pentru a crea un confort maxim cu proceduri independente.

Electrozii Denas oferă:

 • DENAS Aplicatorireducerea complexității procedurilor;
 • impactul confortabil asupra zonei din spate, articulațiilor atunci când se oferă ajutor de sine;
 • fixare maximă în orice parte a corpului;
 • convenabil în efectuarea unor proceduri repetate pe termen lung.

Lungimea manșetelor în cm:

 • Scurt – 30 ± 2.
 • Media este de 60 ± 2.
 • Cel lung este de 120 ± 2.

Dacă este necesar, toate manșetele pot fi conectate împreună.

Important: acest set electrozi Denas funcţionează şi pot fi utilizaţi doar împreună cu aparatul DENAS PCM universal. Cu ajutorul mufelor aceşti electrozi Denas se conectează cu aparatul DENAS-PCM. Aparat medical pe care îl găsiți de asemenea în oferta magazinului online Faberlic România.

Kit electrozi Denas:

 • Electrod DENAStrei electrozi la distanță de diferite dimensiuni și forme;
 • trei manșete velcro (scurte, medii și lungi) pentru fixarea convenabilă a electrozilor pe trunchi / extremități;
 • cablu de conectare;
 • manualul de utilizare.

Utilizare electrozi Denas

Electrozi DENAS genunchiElectrozii se fixează cu ușurință cu ajutorul manșetelor de velcro pe diferite părți ale trunchiului, extremităților și articulațiilor. În timpul sesiunii de impact al tratamentului de electrostimulare, pacientul poate să stea într-o poziție confortabilă. Trebuie asigurat un contact apropiat al electrozilor cu pielea. Astfel, întreaga procedură poate fi efectuată independent, fără ajutor extern. Nu aveţi nevoie de asistenţă sau de ale persoane. Pur şi simplu vă asiguraţi singur(ă) tratamentul prin electrostimulare.

Există contraindicații pentru utilizare. Pentru procedurile corecte care utilizează electrozii conectaţi prin fir, precum și pentru a determina cea mai bună conectare cu alte metode de tratament, trebuie să citiți instrucțiunile de utilizare sau să consultați un specialist.

Aplicatorul DENAS

Denas Electrozi aplicatoriDurerea in boala locomotorie este o problemă ce poate sa apară brusc şi să dureze mult timp. Şi deseori tratamentul medicamentos are nevoie de timp pentru a da rezultate. Durerea nu ţine cont de durată. Ce este de făcut dacă durerea apare de exemplu în timpul unei excursii şi nu poți să ajungi in zona respectiva folosind aparatul? In aceasta situație se poate folosi aplicatorul-DENS cu electrozi pentru zonele terapeutice. Împreună cu aparatul Denas PCM, electrozii suplimentari sau aplicatorii DENAS vin în ajutor.

Utilizând aceşti electrozi DENAS veţi duce tratamentul de electrostimulare exact pe zonele cu probleme. Aplicatorul DENAS este o modalitate de a optimiza procedura de electrostimulare şi neuro-stimulare electrodinamică. Extinderea zonei de tratament permite reducerea timpului şi, ca rezultat, eficientizează procedura. Electrozii DENAS duc procedura exact în locurile cu probleme, în zonele care au nevoie de neuro-stimulare electrodinamică.

Aceşti electrozi Denas se fixează cu ușurința şi strâns pe o anumită parte a corpului, pe extremități sau pe încheieturi. Pacientul se simte confortabil şi poate să trateze zone greu accesibile, fără sa aibă nevoie de ajutor, folosind electorzii DENAS conectaţi la aparatele Denas sau DiaDens.

Recomandări electrozi DENAS

Utilizare electrozi DENASAplicatorul-DENAS este folositor în următoarele cazuri:

 • Durere sau disconfort în zona spatelui sau a gâtului (miotonie, osteocondroză,  supra-răcire, traume, accidentari, inflamații).
 • Durere sau disconfort in zona musculara a extremităților superioare sau inferioare (miozita, antrenament in exces, luxație, accidentare).
 • Dureri articulare (artrită, artroză, traumatisme, accidentare).
 • Electrozii DENAS se recomandă pentru obținerea unui rezultat rapid. Pentru recuperarea completă se recomandă continuarea tratamentului.

Ce este DENS?

Denas Electrozi aplicatiStimularea nervoasă electrică dinamică (DENS) acţionează prin impulsuri electrice neuronale, generate de aparatele DENS. Prin DENS se restaurează activitatea principalelor sisteme de reglementare ale organismului nostru – nervoase, endocrine și imune. Cu condiția aplicării corecte, aparatele DENS inițiază reacții de îmbunătățire a sănătății în organismul uman, datorită cărora pot fi obținute rapid un număr de efecte curative:

 • Efect analgezic, reducerea durerilor.
 • Scăderea reacțiilor inflamatorii.
 • Îmbunătăţesşte fluxul sanguin local în organe și restaurarea regulilor normale ale inimii și vaselor.
 • Susţine metabolizarea proceselor normale.

Electrozi DENAS incheieturiAparatele DENAS (DENS sau DiaDENS) vândute de Faberlic pot fi cumpărate u o reducere substanţială de preţ din magazinul online. Aparatele DEANS vândute de FAberlic au cel mai mic preâ de pe piaţa din România. Cu siguranţă nu puteţi obţine un preţ mai mic pentru orice aparat DEANS pe care îl doriţi. Prin acest site obţineţi activarea contului. Apoi, din magazinul online, beneficaţi de reducere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!