Sistemul Cashback

Compania introduce sistemul cashback Faberlic din luna septembrie 2018. Grila de reduceri Faberlic se modifică din campania 1 pe 2018 prin introducerea unui sistem nou de recompensare. Noul plan de recompensare Faberlic România se aplică atât consultanţilor cât şi clienţilor începând cu 3 septembrie 2018. Modificarea planului de marketing se bazează pe principiul recompensei în bani. Noul plan de recompense Faberlic are la bază sistemul cash-back. Pe scurt, discounturile care existau până în luna septembrie se înlocuiesc cu un sistem de recompensare cash back. Astfel, pe măsură ce faceţi comenzi, în comenzile din campaniile viitoare primţi bani înapoi din sumele cheltuite. Tot din campania 13, respectiv luna septembrie 2018, dispare taxa de ambalare (care era de 2,5% din valoarea comenzii). Vorbim tot despre reduceri dar de aceasta data va fi un discount cash-back. Preţul de catalog va fi preţul de facturare şi la suma totală a comenzii se va aplica cashback-ul. Ce înseamnă şi cum se utilizează aceşti „bani înapoi” vă explicăm în acest articol.

Faberlic România înscriere

Sistem cash back Faberlic

Fiecare comandă de minim 80 de lei este recompensată în următoarea comandă cu un cash-back de 15%. Altfel spus, dacă în campania de înscriere veţi realiza o comandă de 100 de lei pe care o achitaţi, în campania următoare veţi găsi în cont 15 lei. Dar totul porneşte în prima comandă unde preţul de catalog este preţul de facturare şi la suma totală a comenzii se aplică procentul de cash-back, bani ce vor fi regasiţi în cont imediat ce achitaţi comanda.

Dacă veţi face din nou o comandă în campania următoare de 100 de lei, utilizând şi cei 15 lei, veţi avea un cash-back de 20%. Veţi plăti deci 85 de lei şi în următoarea campanie veţi găsi în cont 20 de lei (20% cash back din 100 lei). După 6 comenzi în valoare de minim 80 de lei, din şase cataloage la rând, veţi avea un cash-back de 26%. Acest cash back se menţine dacă faceţi în continuare comenzi de minim 80 de lei.

Cash Back cosmetice Faberlic

„Banii înapoi” sau cash-back-ul rămân în cont pentru a fi cheltuiţi timp de 6 luni de când îi obţineţi. Astfel, în orice altă campanie următoare (termen de 6 luni) dacă veţi face o nouă comandă veţi putea utiliza cash back-ul.

Preţul de catalog este cel de facturare. Din acest preţ se scade însă cash back-ul obţinut în campaniile următoare. Dacă nu faceţi decât o comandă, cashback-ul se păstrează în cont timp de 6 luni şi în această perioadă îl puteţi utiliza pentru orice comandă.

CashBack FaberlicRomania

Ce aduce noul plan de marketing Faberlic

Dispare reducerea de 20% de care beneficia toată lumea la prima comandă de minim 80 de lei. Acest discount este înlocuit de cash back.

În paralel cu condiţia de comandă de 100 de puncte pentru a ajunge consultant VIP, cu discount de 26%, apare posibilitatea de a ajunge VIP după comenzi multiple de 50 de puncte. Spre exemplu, daca faceti prima comanda aveţi un discount cash-back de 15%. Dacă faceţi o a doua comandă de 50 de puncte beneficiaţi de un discount cash back de 20%. Iar la a patra comandă consecutivă de 50 de puncte veţi beneficia de statutul de client VIP şi veţi avea un discount cash back maxim. Dispare discountul obişnuit de 20% dar apare discountul „bani înapoi” cu trei niveluri: 15%, 20% şi 26%. După ce plasaţi 6 comenzi de minim 80 de lei în campanii consecutive veţi beneficia de cashback-ul de 26%.

Discount – Cashback

Reducerea obişnuită sau discountul reprezintă o recompensare imediată, instant, a unui client. Pe de altă parte, cashback-ul este un sistem de recompensare de tip creditare ulterioară pe baza unor termeni. Aşadar, din punctul de vedere al clientului reducerea sau discountul este o reducere imediată la cumpărare unor produse. Pe de altă parte, în sistemul cash back această reducere este oferită ulterior. Din punctul de vedere al unei companii sistemul de cash-back este de preferat pentru că presupune o plată, o recompensă ulterioară. Tototdată, prin cash back clientul este încurajat să revină pentru a cumpăra produse.

Sistemul de cashback mai este denumit în marketing şi cash forward. Mai pe româneşte: se amână plata unui discount pentru a mări vânzările viitoare. Discount rămâne, există, dar el este amânat şi inclus într-o următoare comandă.

Acest sistem de recompensare, de „discount amânat”, este introdus de Faberlic România din campania 13 respectiv luna septembrie 2018.

Cumpărăturile online făcute prin cash-back sunt încurajate începând din anul 2015 în SUA şi sunt utilizate şi în Europa. Este un fenomen de marketing online de dată recentă dar cu o creştere şi o extindere exponenţială. Este un sistem ce avantajează atât magazinele online cât şi pe clienţi, pe cumpărători.

Utilizare cashback Faberlic

Banii obţinuţi în cabinetul personal prin sistemul cash-back sunt disponibili timp de 6 luni din momentul în care suma apare în cont.

Cash back-ul Faberlic poate fi utilizat doar în comenzi de minim 80 de lei.

Cashback-ul maxim pentru haine şi încălţăminte este de 20%.

În situaţia în care se achită comanda cu cardul, cashback-ul apare în aceeaşi zi. Odată obţinut cash back-ul acesta poate fi utilizat imediat ce apare în cont, într-o nouă comandă.

Cu ajutorul cashback-ului puteţi acoperi până la 65% din comandă. De exemplu, dacă acumulaţi un cashback de 80 de lei îl puteţi utiliza în situaţia unei comenzi de 130 de lei dar nu va putea acoperi integral o comandă de 80 de lei. Cash back-ul poate acoperi maxim 65% din valoarea produselor.

Dacă aveţi un cashback mai mare este necesar să creşteţi valoarea totală a comenzii pentru a-l putea utiliza integral. De exemplu, dacă aveţi un cash-back de 200 de lei în cont şi aveţi o comandă în valoare de 100 de lei doar 65 de lei din cei 200 de lei vor putea fi utilizaţi pentru achitarea comenzii. Deci, cu un cash-back de 200 de lei şi o comandă de 100 de lei veţi plăti 35 de lei (exceptând taxa de transport). Din cashback se vor retrage 65 de lei şi difereţa de 135 de lei va rămâne în cont.

Cash-back: exemplu utilizare

Pentru a folosi integral cashback-ul de 200 de lei va trebui să aveţi o comandă de 300 de lei. Altfel spus, cu cât este mai mare suma cashback, suma comenzii trebuie să fie mai mare dacă se doreşte utilizarea completă a cashback-ului din cont. Cashback-ul neutilizat rămâne în cont timp de 6 luni.

Cashback-ul se calculează în procente din valoarea totală a produselor dintr-o comandă şi nu la suma plătită la primirea comenzii. Cu alte cuvinte banii din taxa de livrare nu intră în calculul de cash-back.

Cashbackul nu poate fi utilizat pentru taxa de livrare. Sumele acumulate prin cash-back pot fi utilizate strict pentru produsele cumpărate.

Taxa de ambalare ZERO

Tot din campania 13 dispare taxa de ambalare Faberlic. Până acum această taxă reprezenta 2,5% din valoarea totală, finală a comenzii. De exemplu dacă aveaţi o comandă de 100 de lei plăteaţi o taxă de ambalare de 2,5 lei. Din 3 septembrie 2018 această va fi eliminată total. Nu va mai exista taxă de ambalare pentru nicio comandă Faberlic.

Taxa de livrare 13 lei

Taxa de livrare Faberlic rămâne şi în luna septembrie 13 lei. Aceasta este însă valoarea taxei de expediere în situaţia în care se face plata cu cardul. Dacă optaţi pentru plata comenzii în regim ramburs, la primirea coletului, se adaugă 3 lei. Astfel, taxa de livrare în sistem ramburs este de 16 lei.

Pentru punctele de ridicare a comenzilor, respectiv dacă optaţi să ridicaţi comanda de la un punct de ridicare taxa de livrare este ZERO.

Se menţine oferta de înlocuire a taxei de livrare cu achiziţia unui produs. Aceste produse se modifică în fiecare campanie. Pentru a consulta oferta actualizată de produse ce pot înlocui taxa de livrare consultaţi pagina NOUTĂŢI Faberlic de pe acest website.

Sistemul cashback Faberlic
  • Cashback Faberlic
5

Sistem cash-back Faberlic

„Banii înapoi” sau cash-back-ul rămân în cont pentru a fi cheltuiţi timp de 6 luni de când îi obţineţi. Astfel, în orice altă campanie următoare (termen de 6 luni) dacă veţi face o nouă comandă veţi putea utiliza cash back-ul. Trei niveluri de cash back la Faberlic: 15%, 20%, 26%.

error: Continut protejat!