Faberlic România: puncte pentru ridicare comenzi

Faberlic România puncte de ridicare a comenzilor. Pick-up points Faberlic România recepţia comenzilor. Sediile de unde puteti ridica comanda Faberlic România fără costuri de transport. De la punctele de livrare ale firmei puteţi ridica personal comenzile fără a achita costuri de transport. Puteţi alege unul dintre aceste puncte de ridicare la inţierea comenzii dacă veţi considera ca este mai ieftin decât să plătiţi curierul rapid.

Pentru un punct de livrare Faberlic România trebuie să alegeţi această opţiune la începutul comenzii. Important: nu selectaţi un punct de livrare a comenzii decât dacă vă avantajează. La începutul procesului de lansare a comenzii fie completaţi sau confirmaţi adresa unde doriţi să primiţi coletul fie alegeţi unul dintre punctele de ridicare a comenzii. Mai jos aveţi lista cu punctele de ridicare a comenzii împreună cu codurile lor din reţeaua Faberlic. Punctele sunt cele existenta în luna octombrie 2017. Pe măsură ce vor apărea noi puncte de ridicare a comenzii Faberlic le veţi putea găsi pe pagina cu F.A.Q.

Punctul de ridicare comandă Faberlic

Punctul de livrare Faberlic România este un sediu de unde vă puteţi ridica comanda personal. Aveţi astfel posibilitatea de a ridica comanda Faberlic de la unul dintre punctele de livrare Faberlic în loc să plătiţi taxa de curiere.

Important: taxa de coletare şi ambalare de 2,5% nu este eliminată. Veţi plăti taxa de livrare şi coletare dar, daca alegeţi un punct de livrare, nu mai plătiţi taxa de transport (12 lei). Taxa de coletare Faberlic este de 2,5% din costul final al comenzii.

Pe scurt, in acest articol aveti informatii: de unde puteti ridica comanda Faberlic in Romania fara sa platiti taxa de livrare (curier).

Faberlic Romania Cont

Puncte de ridicare comanda Faberlic

De la punctele de ridicare Faberlic puteţi ridica comanda fără a plăti taxa de livrare. În prezent sunt 4 puncte de livrare funcţionale pe teritoriul României. Punctul de livrare Faberlic de la Bucureşti este temporar nefuncţional. Pentru a fi la curent cu noile puncte de livrare a comenzii Faberlic consultaţi pagina de noutăţi a acestui site AICI. Pentru a ridica comanda de la un punct de livrare trebuie să selectaţi această opţiune înainte de a începe comanda efectivă. Dacă veţi decide ridicarea propriei comenzi de la unul dintre punctele de livrare veţi beneficia de livrare gratuită. Comanda dv. va ajunge din Letonia la punctul de livrare a comenzii pe cheltuiala firmei.

Punct livrare Faberlic Botoşani

Adresa: str. Aleea Zorilor nr.6, sc. D, ap.1, Botosani, 710184
Telefon: +40 7456904544
Program de funcționare: Luni – Vineri 09:00 – 20:00, Sambata 09:00 – 14:00, duminică închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902. 0448 Botoșani

Punct 1 livrare Faberlic IAȘI

Adresă: stradela Bărboi, nr. 5 , parter, Iasi (Zona Târgu Cucu).
Telefon : +40721.299.846
E-mail:  damian_carmen_petronela@ yahoo.com
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-19:00, sâmbăta 10.00-14.00, duminica – închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0466-IASI.

Punct 2 livrare Faberlic IAȘI

Adresa: Str. ARCU nr. 1, bl.T3 mezanin, Iași
Telefon : +4 0748512250
E-mail: cosmetic.faberlic@mail.ru
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-18:00, sâmbăta, duminica – închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0444 Iași

Punct de livrare Faberlic Bacău

Str. Vasile Alecsandri, Nr. 2, Bl. 2, Bacău, România, 600008
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-18:00, sâmbăta, duminica – închis
Telefon: 0744548445
E-mail: timaruirina@yahoo.com
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0460 Bacău.

 

Faberlic Romania Cont

Comanda Faberlic se face doar din magazinul online după ce vă activaţi contul. Puteţi opta la întocmirea comenzii într a primi acasă comanda prin curier rapid sau pentru a vă ridica comanda dintr-un punct de livrare. Punctele de ridicare comandă/livrare Faberlic România în acest moment (octombrie 2017) sunt cele trei prezentate mai sus.

In situatia in care optati pentru plata ramburs plus ridicarea comenzii dintr-un punct Faberlic: achitati comanda in punctul de livrare. Plata coletului o faceţi la ridicarea comenzii din punctul de ridicare Faberlic Romania.

Puncte livrare Faberlic
  • Faberlic puncte livrare Romania
5

Puncte livrare Faberlic

Puncte de livrare pentru comenzi pe teritoriul Romaniei. Puncte de livrare comanda Faberlic in Romania octombrie 2017. De unde puteti ridica comanda Faberlic in Romania fara sa platiti taxa de livrare (curier).

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!