Prezentări video

Faberlic a revenit în România şi se dezvoltă pe linia vânzărilor directe. Faberlic România şi-a extins reţeaua de clienţi şi consultanţi bazându-se în primul rând pe calitatea produselor. O ofertă bogată de produse cosmetice realizate de Faberlic în propriile laboratoare de la Moscova. Fie că este vorba de parfumuri, de cunoscutele creme pe bază de oxigen sau de alte cosmetice, Faberlic se detaşează prin calitate. Şi vorbim de calitatea argumentată de produse, o calitate reală şi nu una doar declarativă.

Acest articol este dedicat prezentării produselor Faberlic. Mai multe clipuri video sunt dedicate pe această pagină produselor Faberlic. Prezentarea video a produselor Faberlic vă ajută să cunoaşteţi mai bine oferta din magazinul online.

Faberlic ROmania inscriere

Machiaj cu produse Faberlic

Un clip video informativ pentru machiaj cu produse Faberlic. Un machiaj realizat cu uşurinţă cu produse pe care le găsiţi în magazinul online Faberlic România. Machiajul în stil Faberlic prezentat în clipul video poate fi o soluţie la îndemână.

Cosmeticele Airstream

Cosmeticele Airstream au mai fost prezentate pe site-ul nostru. Este o linie dedicată de cosmetice Faberlic. De asemenea, aceste produse cosmetice sunt disponibile şi în magazinul online. Produsele Airstream sunt prezente şi în catalogul Faberlic tipărit sau online. Cosmetice Faberlic prietenoase cu pielea, cosmetice bazate pe formula de moleculă de oxigen.

Tehnologia inovatoare ”Air Stream” combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-O2 (moleculele de oxigen) și microcapsulele Tumerin (antioxidant, protecția celulară), brevetate de laboratorul Faberlic.

Parfumul Faberlic Intemporel

Parfumurile Faberlic sunt realizate în colaborare cu cunoscuţi parfumieri francezi. Periodic, Faberlic lansează noi parfumuri. De obicei preţul de lansare pentru parfumurile Faberlic este unul special. Cu o campanie înainte de a lansa un nou parfum Faberlic oferă în comandă o mostră pentru respectivul parfum. Setul Intemporel Faberlic include un parfum, un spray şi un gel de duş. Apa de parfum Intemporel de la Faberlic este unul dintre cele mai vândute produse.

Cosmeticele Platinum de la Faberlic

Linia de cosmetice Platinum are denumirea de la platină. Platina este folosită în aceste creme şi produse cosmetice Faberlic. Platina are un efect anti-îmbătrânire. Platinum înseamnă cosmetice pe bază de oxigen, licenţa Faberlic, îmbogăţite cu platina. Platina are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii. Complexul activ SKINARCHITECT previne apariția ridurilor profunde prin reabilitarea structurii naturale a pielii.

Istoricul firmei Faberlic

Faberlic are un istoric de 20 de ani. Firma Faberlic îşi comercializează produsele în 42 de ţări inclusiv România. Prezentarea video de mai jos prezintă momentele principale ale evoluţiei firmei Faberlic. Dezvoltarea firmei MLM Faberlic, îmbunătățirea marketingului, diversificare liniilor de produse Faberlic sunt prezentate în acest clip video.

Produse pentru machiaj Faberlic

Din nou despre machiaj Faberlic. Un clip video ce prezintă produsele pentru machiaj din oferta Faberlic. Aceste produse sunt disponibile ţi în România prin magazinul online Faberlic. Catalogul Faberlic include în fiecare campanie oferte şi promoţii pentru produsele de machiaj. De asemenea, în pasul doi al comenzii, în pagina de promoţii, veţi găsi produse pentru machiaj la preţuri speciale.

Rujuri Faberlic

Prezentările video despre Faberlic nu ar fi fost complete fără rujuri. Faberlic are mai multe game de rujuri. Rujurile sunt printre cele mai bine vândute produse Faberlic. Pornind de la ambalaj şi până la formula cosmetică, rujurile Faberlic susţin calitatea. Odată ce ai folosit un ruj Faberlic îţi vei dori rujuri doar de la această firmă. Rujurile Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online, după ce vă activaţi contul Faberlic, cu reducere de 20%.

Cosmeticele inovative pe bază de oxigen

Faberlic este producătorul cosmeticelor cu oxigen nr. 1 în lume. Produse cosmetice pe bază de dioxid – O2 – cunoscute de mulţi ani. Gama de produse de la Faberlic include creme pentru îngrijirea pielii, corpului, parului, produse cosmetice, parfumuri pentru bărbaţi şi femei.

Cosmeticele Beauty Lab Faberlic

Gama de cosmetice Beauty Lab este dedicată îngrijirii şi întreţinerii. Noua colecţie de cosmetice Faberlic include balsamuri, creme de zi, produse pentru pleoape şi gene, măşti pentru faţă şi seruri. Sunt cosmetice pe bază de oxigen. În acest domeniu Faberlic a câştigat zeci de premii şi a adus inovaţii cosmetologiei. Printre cele mai noi invenţii din laboratoarele Faberlic: complexul pe bază de oxigen Novaftem O2.

Parfumul Beau Monde de la Faberlic

Parfumul Beau Monde din oferta Faberlic este în formulă dublă. Parfumul Beau Monde a fost creat special pentru compania Faberlic de faimosul parfumier francez Alienor Massenet. Este un set, parfum pentru EL şi parfum pentru EA.

Faberlic parfumul Valentin Yudashkin

Un parfum special realizat de Valentin Yudashkin pentru Faberlic. Parfumurile Faberlic sunt recunoscute pentru calitate şi persistenţă. Parfumurile Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online. Periodic catalogul Faberlic include parfumuri la oferte sau preţuri speciale.

Gama de cosmetice Faberlic Spa Secret

Uleiuri speciale şi aromate pentru îngrijirea pielii şi a părului într-o linie specială de cosmetice. Colecţia Secret Spa oferă produse cosmetice destinate uzului pentru baie şi duş şi de îngrijire a pielii care furnizează sănătate şi încântare pentru corp.

Despre cosmeticele pe bază de oxigen

Cosmeticele pe bază de oxigen au fost inovate şi dezvoltate de Faberlic. Sunt cosmetice de foarte bună calitate, prietenoase cu organismul. Faberlic a câştigat numeroase premii pentru cosmeticele bazate pe molecula de oxigen. Complexul Novaftem de la Faberlic a câștigat, prin formula sa chimică, un premiu Nobel. Cosmeticele pe bază de oxigen Faberlic sunt realizate în laboratoarele firmei de la Moscova. Despre aceste cosmetice Faberlic, în clipul video, vorbeşte unul dintre cercetătorii cosmetologi ai firmei.

Produse pentru machiaj Secret Story

Secret Story este o linie specială de cosmetice Faberlic. produse pentru machiaj Faberlic într-o linie dedicată. Clipul video prezinăt această gamă de produse pentru machiaj Faberlic. Din nou despre machiaj cu produse Faberlic.

Detergenţi Faberlic

Detergenţii Faberlic reprezintă o ofertă dedicată în magazinul online Faberlic. Linia de detergenţi Dom Faberlic este disponibilă şi în România. Aceste produse includ detergenți concentraţi, detergenţi lichizi sau detergenţi pentru spălarea vaselor. Sunt detergenți de care avem nevoie zinlic în gospodărie. Produse de calitate pe care le puteţi cumpăra din magazinul online Faberlic România.

Faberlic Salon Care cosmetice pentru păr

Faberlic are în ofertă mai multe linii de produse pentru îngrijirea părului. Gama de produse Salon Care include produse pentru întreţinerea şi regenerarea părului, inclusiv ser pentru păr. Produse pentru păr Faberlic într-o prezentare video. În magazinul online Faberlic găsiţi peste 6000 de produse, inclusiv pentru îngrijirea şi întreţinerea părului.

 

Prezentările video Faberlic România vă oferă noi informaţii despre produsele acestei firme. Site-ul Faberlic România vă aduce permanent despre produsele acestei firme. Pentru informaţii despre produsele din campania în curs consultaţi pagina dedicată în care găsiţi catalogul Faberlic.

Video Faberlic România
  • Video Faberlic România
5

Video Faberlic România

Prezentări video Faberlic România. Pagină cu informaţii video despre Faberlic. Produse machiaj, parfumuri şi cosmetice Faberlic prezentări video. Faberlic ROmânia prezentări video cu produse şi machiaje.

error: Continut protejat!