Sfaturi afacere Faberlic

Inceputul pentru afacerea Faberlic Romania este relativ simplu. Afacerea Faberlic este una de tip MLM (multilevel marketing) cu un plan de marketing deosebit. Dar, inainte de a ajunge la un nivel superior, in acest articol o sa va explicam cum incepeti. Primii pasi in afacerea Faberlic sunt probabil cei mai importanti. Sunt cateve element de care trebuie sa tineti cont. Sa nu va aruncati cu capul inainte, sa nu va grabiti. Si, mai ales, sa nu va descurajati daca nu veti castiga sume mari peste noapte.

Afacerea Faberlic se dezvolta in timp, cu rabdare. Timpul alocat afacerii depinde de dv. Este o afacere MLM cu ajutorul careia puteti castiga un venit suplimentar in ritm permanent. Primii bani vor proveni din reducerile oferite clientilor(telor) si coordonatorilor care cumpara din magazinul online. Dar despre asta vom povesti in a doua jumatate a acestui articol despre afacerea MLM Faberlic.

Afacerea Faberlic primii pasi

Daca intentionati sa va dezvoltati afacerea proprie Faberlic sau chiar daca doriti sa fiti doar clienta este important UNDE VA INSCRIETI. Daca va inscrieti in reteaua unui mentor experimentat veti avea doar de castigat.

De preferat este sa va inscrieti in reteaua unui lider Faberlic in Romania. Coordonatori sunt toti cei care se inscriu si fac comenzi la Faberlic. Insa liderii au o experienta dovedita, au informatiile necesare, sunt aproape de informatiile importante. Un lider sau un senior lider Faberlic a dat deja dovada ca se pricepe la afacere chiar prin nivelul la care a ajuns. Daca nu se pricepea, nu se dezvolta! peste nivelul liderilor sunt directorii de mai multe grade. Bineinteles ca au o experienta deja dovedita in reteaua MLM Faberlic Romania.

Un mentor ce este deja cel putin la nivel de lider a reusit sa isi dezvolte o retea si este interesat direct sa va ajute sa va dezvoltati la randul dv. Pentru ca are nevoie in structura de oameni care doresc sa faca bani, sa castige, sa urmeze pasii pe care el deja i-a facut. Are o experienta dovedita pe care o poate pune la dispozitia altora.

Catalogul gratuit Faberlic

Tot mentorul este cel care va trimite prin efort propriu catalogul gratuit Faberlic. Catalogul Faberlic pentru Romania nu este trimis de firma. Catalogul gratuit Faberlic este trimis de liderul in reteaua caruia v-ati inscris. El se ingrijeste prin efort personal sa va trimita prin scrisoare recomandata catalogul gratuit Faberlic. Iar… Catalogul gratuit Faberlic este primul instrument de lucru din afacerea dv.

Catalogul Faberlic tiparit va ajuta in primul rand sa cunoasteti mai bine oferta de produse. Apoi este primul si cel mai important instrument de promovare. Cu ajutorul catalogului puteti sa prezentanti produsele rudelor, prietenilor, colegilor. Important: primiti doar un catalog gratuit Faberlic la activarea contului. Iar acest catalog va este trimis prin efort propriu de mentorul la care v-ati inscris.

Bani din discountul Faberlic

Cu un mentor care va sustine si cu un catalog tiparit porniti la drum in afacere. Sunt primii pasi despre care scriam ca sunt cei mai importanti. Mentorul si cunoasterea produselor sunt elemente esentiale. La care adaugam „Cabinetul Faberlic”. Este important ca, dupa ce va activati contul Faberlic, sa aflati cat mai mult din magazinul online. Si sa luati cunostinta cu biroul virtual pe care vi-l pune la dispozitie Faberlic.

Cabinetul Faberlic va ofera informatii despre comenzile facute, punctele acumulate, promotiile la care aveti acces. Cabinetul Faberlic este biroul virtual pentru afacerea dv. Pe langa informatiile din cabinetul Faberlic este recomandat sa „rasfoiti” toate paginile si articolele din site.

La comanda minina de 66 de lei facuta din cabinetul Faberlic beneficiati de o reducere de 20%. La comanda de minim 50 de puncte Faberlic beneficiati de o reducere de 26%. Asadar, pentru a da un exemplu simplu, luam comanda de 300 lei pret e catalog. Pentru produsele de aceasta valoare veti plati 222 lei. Se adauga 12 lei pentru curier rapid si 5 lei pentru ambalare/coletare. Daca optati pentru a va ridica singuri comanda dintr-un punct de livrare nu mai platiti cei 12 lei. Dar trebuie sa va deplasati la respectivul punct d elucru pentru a va lua comanda Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Calcul profit din discount Faberlic

Asadar, la o comanda de 300 lei (pret catalog Faberlic) lei platiti 239. Cu o comanda ce va este adusa la usa de curierul rapid. Pretul de 12 lei pentru curier este pentru orice greutate a coletului. Puteti avea colet de 15 kg, taxa de curierat este tot de 12 lei. Dintr-un calcul simplu vedem ca veti castiga la 300 lei 61 de lei. Daca produsele din comanda ajung la prietenii, cunostintele, vecinii carora le-ati prezentat catalogul: aveti un venit de 61 lei. Dca o parte dintre produse le cumparati ptr dv. considerati diferenta tot un castig.

Este de retinut ca, pe laga cei 61 lei, veti castiga si un bonus in puncte. Cu acestea puteti alege (de valoarea punctelor) produse gratuite in urmatoarea comanda Faberlic. Tot in urma comenzii facute veti avea in urmatoarea comanda Faberlic produse gratutite functie de promotiile speciale. Aceste promotii difera de la comanda la comanda. Veti afla date despre promoti din cabinetul personal Faberlic.

Este recomandat ca in prima comanda sa cumparati si mostre. Pretul mostrelor si testerolor nu este foarte mare dar o sa va ajute la promovarea produselor si implicit a afacerii.

Afacere Faberlic Romania

Important de stiut pentru afacerea Faberlic

Acumularea punctelor pentru Comanda dvs., precum și adăugarea tuturor cadourilor și privilegiilor care rezultă din programele motivaționale, se realizează numai în momentul virării banilor în contul Faberlic al Consultantului, și nu în momentul confirmării sau primirii comenzii.

Dacă ați selectat la momentul întocmirii comenzii opțiunea DPD Ramburs (plata în numerar către curier la momentul primirii comenzii), vă rugăm să aveți în vedere următoarele termene:

1. Accesați graficul livrărilor în București pe site, în secțiunea noutati Faberlic. În cazul în care comanda dvs. se livrează în oricare alt oraș din România, la acest termen se adaugă 2-3 zile.

2. De la data recepției/ plății la curier, se adaugă 3 zile lucrătoare pentru viramentul banilor pentru comanda dvs.

3. De exemplu: o comandă plasată și confirmată în data de 19.09 până la ora 20:00. Comanda dvs. va fi trimisă de la depozitul central din Riga în data de 20.09 și va sosi la București în data de 23.09 (conform graficului de livrare pentru campania 14). În cazul în care locuiți în alt oraș, curierul vă va livra comanda dvs. cel mai probabil în data de 26.09. După 3 zile, în data de 29.09, banii pentru comanda dvs. vor fi virați în contul dvs. Faberlic. Astfel, aproximativ după 10 zile după întocmirea comenzii vor fi alocate punctele dvs.

4. În cazul în care ați plasat o comandă cu opțiunea DPD Ramburs în ultima săptămână a campaniei (cu mai puțin de 10 zile până la finalul campaniei catalogului), punctele pentru comandă nu pot fi alocate în campania curentă/catalog. Viramentul banilor și alocarea punctelor se va realiza doar în perioada următoare, ceea ce înseamnă că puteți pierde cadourile și privilegiile perioadei curente.

5. Atenție! Pentru a primi toate beneficiile programelor motivaționale utilizați opțiunea DPD Ramburs, doar în primele 10 zile ale perioadei. Pentru comenzile întocmite mai târziu, selectați opțiunea DPD Express, și plătiți comanda cu cardul bancar prin intermediul site-ului. Banii și punctele sunt virate in contul dvs. imediat la momentul plății.

MLM Faberlic primii pasi

Asadar, primii pasi in afacerea Faberlic:
– inscrierea in reteaua unui mentor cu experienta;
– documentare in contul Faberlic;
– utilizarea catalogului si a mostrelor pe care le puteti cumpara;
– prospectarea pietei si identificarea potentialilor cliente/ti si coordonatori.

Toate aceste informatii o sa va ajute in dezvoltarea urmatoare in afacerea Faberlic. Rabdare si pasiune pentru a castiga bani cu Faberlic Romania.

Sfaturi Faberlic
  • Sfaturi afacere Faberlic
5

Explicatii afacere Faberlic

Faberlic Romania explicatii afacere. Primii pasi in afacerea MLm Faberlic Romania. Indrumar afacere Faberlic Romania.

error: Continut protejat!