Oferta Faberlic

Produsele Faberlic sunt recunoscute în întreaga Europă. Faberlic îşi vinde produsele doar prin magazinul online. Produsele Faberlic sunt comercializate în 42 de ţări, inclusiv în România. Magazinul online Faberlic este organizat pe categorii de produse. Şi, alături de produse cosmetice, produse pentru machiaj, produse de întreţinere, pentru îngrijirea părului şi a tenului, creme şi produse pentru îngrijirea casei, veţi găsi şi haine. Da, printre produsele Faberlic puteţi găsi în magazinul online şi haine. Faberlic este o firmă renumită pentru produsele sale cosmetice. Însă în ultimii ani şi-a îmbogăţit oferta cu haine şi lenjerie pentru femei şi bărbaţi, genţi şi accesorii dar şi haine pentru copii.

Faberlic ROmania inscriere

Despre produsele Faberlic

Produsele Faberlic acoperă o gamă bogată de aşteptări. De la cosmeticele pe bază de oxigen, pentru care Faberlic a câştigat numeroase premii internaţionale, până la haine şi produse de curăţenie şi îngrijire a casei. Promoţiile Faberlic sunt prezentate în fiecare catalog Faberlic. Un catalog Faberlic este publicat pentru fiecare campanie. Produsele Faberlic aflate la promoţii sunt prezentate în catalogul în curs Faberlic. În general produsele Faberlic pot fi găsite la preţurile obişnuite în magazinul online. Dar, alături de produsele noi Faberlic, în fiecare broşură găsiţi preţuri speciale, oferte şi discounturi pentru produse.

După ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul Faberlic veţi putea cumpăra produsele acestei firme cu reducere de 20%. Discountul se aplică la preţurile afişate în catalogul Faberlic în limba română, pentru comenzi de minim 80 de lei. Aveţi oferta de a înlocui taxa de livrare cu cumpărarea unui produs Faberlic. Găsiţi informaţii despre această ofertă la noi pe site în articolul despre achiziţia unui produs Faberlic în locul taxei de livrare.

Game de produse Faberlic din magazinul online conţine peste 6000 de produse. Produsele Faberlic cele mai cunoscute dar şi cu o vânzare foarte bună în România o puteţi consulta AICI.

Sistemul CashBack Faberlic

Sistemul cashback Faberlic asigură o recompensă garantată pe care o primiţi ca procent din banii plătiţi şi achitaţi pentru o comandă. Funcţie de nivelul de dezvoltare veţi primi „bani înapoi” sau cashback în cont între 15% şi 26% din sumele pe care le achitaţi pentru produse. Oferta Faberlic este unică în România iar programul de recompensare este la fel de unic. Plăteşti pentru produse şi primeşti procente importante din banii achitaţi în contul din cabinetul personal. Mai jos aveţi un clip video în care este explicat acest sistem de recompensare de tip „bani înapoi”.

Linia de cosmetice bărbăteşti Faberlic

Oferta Faberlic România include produse cosmetice dedicate bărbaţilor. Cosmetice pentru bărbierit şi după dar şi parfumuri şi ape de parfum şi cosmetice de îngrijire pentru bărbaţi. Studiile au demonstrat că 70% dintre cosmeticele pentru bărbaţi sunt cumpărate de femei. Iar Faberlic România, cu o audienţă explusivă feminină, oferă şi cosmetice bărbăteşti. Pentru că, aşa cum menţionam, cosmeticele pentru bărbaţi sunt cumpărate în procent semnificativ decătre femei.

Linia de cosmetice pentru bărbaţi Faberlic, cosmetice bărbăteşti dinsponibile şi în România, poate fi consultată AICI.

Parfumurile Faberlic România

Parfumurile Faberlic sunt realizate în colaborare cu renumiţi parfumieri francezi. Sunt folosite esenţe de parfum unice, create pentru Faberlic. Parfumurile Faberlic sunt de calitate dar mai ales de durată. Au o durată şi o persistenţă a mirosului cuprinsă între 6 şi 24 de ore funcţie de PH-ul fiecărui organism şi de cantitatea de parfum utilizată. Cele mai vândute parfumuri Faberlic dar şi parfumurile Faberlic disponibile şi în România prin magazinul online le puteţi consulta AICI.

Cosmetice modelare Faberlic

Cosmeticele de modelare de la Faberlic sunt unice. Sunt produse cosmetice dedicate modelării corpului. Toate aceste produse sunt realizare din ingrediente naturale şi pot fi achiziţionate doar după ce vă activaţi contul în magazinul online. Mai devreme sau mai târziu o să costataţi că produsele cosmetice de modelare sunt necesare atât timp cât acestea nu sunt invazive ci sunt doar cu o implicare naturală. Pentru a consulta oferta firmei de produse cosmetice de modelare daţi click AICI.

Produse cosmetice machiaj

Produsele cosmetice de machiaj reprezintă o categorie distinctă în seria produselor pe care le puteţi regăsi în magazinul online. Sunt produse de machiaj sau pentru machiaj ce se bazează pe componente naturale. De altfel Faberlic iese în evidenţă prin procentul foarte mare de ingrediente naturale pe care le puteţi regăsi în produsele cosmetice. Pentru a consulta cele mai importante produse din această gamă daţi click AICI.

Produse cosmetice îngrijire picioare

Magazinul online Faberlic include aproximativ 6000 de produse. Cometicele destinate îngrijirii picioarelor le puteţi găsi în categorii distincte. Este o foertă unică şi distinctă pe care o puteţi regasi doar în magazinul online Faberlic. Pewntru a consulta aceste produse cosmetice daţi click AICI.

Produse cosmetice îngrijire ten

Pentru îngrijirea tenului firma are produse cosmetice dedicate. O ofertă unică, produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Toate produsele comercializate în România de Faberlic sunt bazate pe ingrediente naturale. Cosmeticele dedicate îngrijirii tenului su parte de o atenţie deosebită şi sunt realizate în procent de peste 90% în laboratoarele proprii ale firmei. Pentru a consulta această ofertă daţi click AICI.

Catalogul Faberlic

Un catalog Faberlic este valabil pe perioada campaniei pentru care a fost publicat. O campanie Faberlic are trei săptămâni. Sunt însă şi excepţii când campaniile Faberlic au doar două săptămâni. Campaniile scurte au cele mai multe reduceri. În 2018 de exemplu Faberlic are 18 campanii dintre care două sunt de două săptămâni. Oferta Faberlic poate fi consultată chiar pe acest website: catalogul în curs îl găsiţi AICI iar catalogul următor Faberlic îl puteţi consulta AICI.

Informaţii despre produsele Faberlic puteţi găsi pe acest website. Puteţi consulta atât catalogul în curs Faberlic dar şi pe cel viitor. O pagina specială este dedicată răspunsurilor la întrebări frecvente despre Faberlic. În secţiunea de noutăţi găsiţi informaţii despre campaniile Faberlic dar şi despre graficul de transporturi din Letonia.

Produsele Faberlic pot fi cumpărate doar din magazinul online. Dar pe acest site găsiţi informaţii despre principalele produse. De asemenea, dacă vă înscrieţi de pe acest site (şi apoi vă activaţi contul), veţi primi prin poşta, cu scrisoare recomandată, un catalog Faberlic gratuit.

Oferta Faberlic
  • Oferta de produse Faberlic
5

Oferta Faberlic România

Oferta Faberlic România include în magazinul online peste 6000 de produse. O ofertă complexă şi bogată de produse cosmetice şi parfumuri dar şi cosmetice de îngrijire şi întreţinere.

error: Continut protejat!