Oferta Faberlic

Produsele Faberlic sunt recunoscute în întreaga Europă. Faberlic îşi vinde produsele doar prin magazinul online. Produsele Faberlic sunt comercializate în 42 de ţări, inclusiv în România. Magazinul online Faberlic este organizat pe categorii de produse. Şi, alături de produse cosmetice, produse pentru machiaj, produse de întreţinere, pentru îngrijirea părului şi a tenului, creme şi produse pentru îngrijirea casei, veţi găsi şi haine. Da, printre produsele Faberlic puteţi găsi în magazinul online şi haine. Faberlic este o firmă renumită pentru produsele sale cosmetice. Însă în ultimii ani şi-a îmbogăţit oferta cu haine şi lenjerie pentru femei şi bărbaţi, genţi şi accesorii dar şi haine pentru copii.

Faberlic ROmania inscriere

Despre produsele Faberlic

Produsele Faberlic acoperă o gamă bogată de aşteptări. De la cosmeticele pe bază de oxigen, pentru care Faberlic a câştigat numeroase premii internaţionale, până la haine şi produse de curăţenie şi îngrijire a casei. Promoţiile Faberlic sunt prezentate în fiecare catalog Faberlic. Un catalog Faberlic este publicat pentru fiecare campanie. Produsele Faberlic aflate la promoţii sunt prezentate în catalogul în curs Faberlic. În general produsele Faberlic pot fi găsite la preţurile obişnuite în magazinul online. Dar, alături de produsele noi Faberlic, în fiecare broşură găsiţi preţuri speciale, oferte şi discounturi pentru produse.

După ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul Faberlic veţi putea cumpăra produsele acestei firme cu reducere de 20%. Discountul se aplică la preţurile afişate în catalogul Faberlic în limba română, pentru comenzi de minim 80 de lei. Aveţi oferta de a înlocui taxa de livrare cu cumpărarea unui produs Faberlic. Găsiţi informaţii despre această ofertă la noi pe site în articolul despre achiziţia unui produs Faberlic în locul taxei de livrare.

Game de produse Faberlic din magazinul online conţine peste 6000 de produse. Produsele Faberlic cele mai cunoscute dar şi cu o vânzare foarte bună în România o puteţi consulta AICI.

Linia de cosmetice bărbăteşti Faberlic

Oferta Faberlic România include produse cosmetice dedicate bărbaţilor. Cosmetice pentru bărbierit şi după dar şi parfumuri şi ape de parfum şi cosmetice de îngrijire pentru bărbaţi. Studiile au demonstrat că 70% dintre cosmeticele pentru bărbaţi sunt cumpărate de femei. Iar Faberlic România, cu o audienţă explusivă feminină, oferă şi cosmetice bărbăteşti. Pentru că, aşa cum menţionam, cosmeticele pentru bărbaţi sunt cumpărate în procent semnificativ decătre femei.

Linia de cosmetice pentru bărbaţi Faberlic, cosmetice bărbăteşti dinsponibile şi în România, poate fi consultată AICI.

Parfumurile Faberlic România

Parfumurile Faberlic sunt realizate în colaborare cu renumiţi parfumieri francezi. Sunt folosite esenţe de parfum unice, create pentru Faberlic. Parfumurile Faberlic sunt de calitate dar mai ales de durată. Au o durată şi o persistenţă a mirosului cuprinsă între 6 şi 24 de ore funcţie de PH-ul fiecărui organism şi de cantitatea de parfum utilizată. Cele mai vândute parfumuri Faberlic dar şi parfumurile Faberlic disponibile şi în România prin magazinul online le puteţi consulta AICI.

Catalogul Faberlic

Un catalog Faberlic este valabil pe perioada campaniei pentru care a fost publicat. O campanie Faberlic are trei săptămâni. Sunt însă şi excepţii când campaniile Faberlic au doar două săptămâni. Campaniile scurte au cele mai multe reduceri. În 2018 de exemplu Faberlic are 18 campanii dintre care două sunt de două săptămâni.

Informaţii despre produsele Faberlic puteţi găsi pe acest website. Puteţi consulta atât catalogul în curs Faberlic dar şi pe cel viitor. O pagina specială este dedicată răspunsurilor la întrebări frecvente despre Faberlic. În secţiunea de noutăţi găsiţi informaţii despre campaniile Faberlic dar şi despre graficul de transporturi din Letonia.

Produsele Faberlic pot fi cumpărate doar din magazinul online. Dar pe acest site găsiţi informaţii despre principalele produse. De asemenea, dacă vă înscrieţi de pe acest site (şi apoi vă activaţi contul), veţi primi prin poşta, cu scrisoare recomandată, un catalog Faberlic gratuit.

error: Continut protejat!