F.A.Q.

Un articol dedicat raspunsurilor la intrebarile frecvente despre Faberlic. Cu raspunsuri atat pentru clientii privilegiati cat si pentru coordonatorii Faberlic Romania. Şi informaţii despre această afacere MLM. Incercam sa lamurim in acest articol cat mai multe probleme, sa aducem raspunsuri la întrebări despre Faberlic. Aveti deja aceste informatii despre companie pe acest website. Incercam insa sa venim in ajutorul tuturor celor interesati de Faberlic cu un articol complex. Faberlic FAQ – „Frequently Asked Question” – raspunsuri la intrebari frecvente despre Faberlic Romania.

Acest articol va strabate „lumea” Faberlic Romania pas cu pas. Incercam sa va raspundem la cele mai importante intrebari despre Faberlic. Cu raspunsuri cat mai clare si cat mai complete. Respectand regula: www.faberlicromania.com trebuie sa fie cel mai bun site pentru informarea despre Faberlic. Afacerea Faberlic trebuie explicata. Atat pentru clientii privilegiati cat si pentru coordonatori. Si noi dorim sa devoalam toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intra in lumea Faberlic Romania.

Acest articol este important pentru a intelege cat mai bine atat afacerea Faberlic cat si modul de inscriere, activare a contului si lansarea de comanda.

Faberlic Romania Cont

Client privilegiat – coordonator

Sunt doi termeni pe care dorim sa ii explicam. Si este bine sa aveti aceste informatii inainte de a purcede la inregistrarea Faberlic. Nu pentru ca ar fi vreo problema. Dar este bine sa definim termenii. Nu toti cei care se inscriu la Faberlic si isi activeaza contul devin coordonatori peste noapte. Inscrierea Faberlic Romania nu va aduce bani in cont fara vreun efort. Asta doar in cazul coordonatorilor. Clientii privilegiati au bonusul lor „pus de-o parte”: reducere de 20% fata de preturile din catalog.

Toti cei care se inscriu si apoi isi activeaza contul Faberlic Romania devin clienti privilegiati. Aceasta calitate presupune ca pot cumpara din magazinul online prin contul personal (cabinet personal) produse cu reducere. Clientul privilegiat este echivalentul Consultantului cu 0% comision. Clientul privilegiat are insa posibilitatea sa cumpere cu o reducere de 20% fata de preturile afisate in catalog. Imediat dupa activarea contului puteti face comenzi.

Daca va inscrieti si doriti doar sa cumparati produse Faberlic dupa activarea contului deveniti client(a) privilegiat(a). Asta inseama ca puteti cumpara oricand, la orice ora, orice produse Faberlic cu o reducere de 20% fata de pretul afisat in catalog. Important: pentru a beneficia de aceasta reducere comanda dv. trebuie sa fie (in total) de cel putin 80 de lei. Altfel platiti la pretul de catalog Faberlic. wpsm_ads2]

Dacă după ce vă activaţi contul nu plasaţi nicio comandă timp de 3 campanii, contul va fi şters din sistem. Dacă plasaţi cel puţin o comandă în acest interval, contul va rămâne activ timp de 18 sampanii (un an). Clienţii nu au obligaţii de a face comenzi. Este decizia lor dacă doresc să plaseze sau nu comenzi. Însă, dacă un client nu face nicio comandă timp de 3 campanii (o campanie are 3 săptămâni) îşi va pierde contul.

Exista si optiunea de Client VIP. Clientul VIP are reducere de 26% fata de preturile afisate in catalog. Pentru a deveni client VIP trebuie sa aveti comenzi plasate de peste 100 de puncte Faberlic. Clientul VIP este clientul care cumpara de o suma foarte mare care acumuleaza cele 100 de puncte Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Înscriere si activare cont Faberlic

Cele doua notiuni nu se exclud. Cele doua actiuni se completeaza si se incheie prin deschiderea unui cabinet personal Faberlic Romania. Dar trebuie sa stiti ca inscrierea nu este procedura care incheie si activarea contului Faberlic. Cu alte cuvinte, daca va inregistrati completand formularul de inscriere de pe acest site nu inseamna ca aveti si contul activat. Inscrierea Faberlic este prima etapa, absolut necesara. Înscrierea este complet gratuită. Înscrierea trebuie urmată de activarea contului. Doar după ce vă activaţi contul veţi putea lansa comenzi. Doar după ce vă activaţi contul mentorul în reţeau căruia v-aţi activat contul vă trimite catalogul.

Cash back cosmetice Faberlic

Important: din septembrie 2018 Faberlic înlocuieşte discountul (reducerea) la comandă directă cu sistemul de cash back. Mai jos aveţi un grafic cu principalele elemente ale acestui sistem de cash back Faberlic.

Daţi click pe banner pentru a obţine informaţii complete despre „cash back cosmetice Faberlic”.

Cash Back cosmetice Faberlic

Telefon mobil si email

Este extrem de important sa utilizati la inscrierere: telefon mobil corect si functional si adresa functionala de e-mail. Fara telefon si email nu are rost sa va inscrieti. Chiar nu are importanta inscrierea fara mail si telefon. Este un efort inutil. La fel, este inutila inregistrarea daca nu va activati contul Faberlic.

Dupa ce va inscrieti, dupa ce completati formularul de inregistrare, in aproximativ 24 de ore veti primi doua mesaje pe telefon (SMS). Primul SMS contine datele de logare (acces) pe site-ul www.faberlic.com. Primiti userul (de forma 709xxxxx) si parola (litera mari, mici, cifre). Cel de-al doilea SMS va da codul de activare (doar cifre). Pastrati SMS-urile in telefon (nu le stergeti). Veti avea nevoie de cele doua SMS-uri la activare sau cand doriti sa va reamintiti parola de logare sau numarul de client / consultant.

Pentru activare cont Faberlic aveti nevoie de informatiile din cele doua SMS-uri: 1) Userul, 2) Parola (respectati litere mari, mici, cifre), 3) codul de activare pe care il utilizati dupa ce va logati utilizand userul si parola. Important: informatiile din captura de ecran de mai jos sunt doar orientative. Nu folositi aceleasi date pentru activarea contului personal Faberlic.

Utilizati pentru activarea contului SMS-urile primite pe telefonul dv.

Activare cont Faberlic

Pentru activarea contului intrati pe www.faberlic.com. Din dreapta sus selectati limba romana şi şara (trebuie selectate ambele). Apoi dati click pe „Acces” (dreapta sus). Completati apoi datele pentru logare (User in campul da sus si parola in campul de sub).

Dupa ce va logati o sa va apara automat o fereastra. Vi se solicita codul de activare. Completati codul de activare (primit in SMS-ul doi) si dati ok. Dupa ce ati parcurs si acest pas aveti activat contul Faberlic Romania. Doar dupa ce va activati contul Faberlic veti primi catalogul gratuit de la mentorul dv.

Mai jos aveti explicatii video pentru cum se activeaza contul Faberlic cu datele primite in cele doua SMS-uri pe telefonul mobil. Explicatiile de mai jos includ si setarea site-ului in limba romana inainte de activarea contului Faberlic.

  1. Setati site-ul faberlic.com in limba romana selectand mai intai limba si apoi tara Romania.
  2. Introduceti codul de user primit in primul SMS si parola primita in acelasi SMS.
  3. Dupa acces o sa va apara fereastra pentru introducerea codului de confirmare inclus in al doilea SMS. Introduceti codul si apoi click pe „CONFIRMATI TELEFONUL”.

Clipul video de mai jos este o simulare pentru activare cont Faberlic. Este raspunsul la intrebarea: cum activez contul Faberlic?

Catalogul gratuit Faberlic

Primiti catalogul gratuit Faberlic Romania doar dupa ce va activati contul Faberlic. Mentorul dv. o sa vada in cabinetul sau personal ca v-ati activat contul. O sa va trimita catalogul gratuit Faberlic Romania prin posta. Nu primiti catalogul gratuit Faberlic Romania daca nu v-ati activat contul. Inregistrarea nu este indeajuns pentru activare contului. Mai sus aveti explicatii pentru pasii necesari pentru a va activa contul Faberlic. Un cont Faberlic activat va aduce nu doar catalogul ci si posibilitatea de a cumpara imediat din magazinul online cu reducere de 20%.

Catalogul gratuit Faberlic il primiti o singura data, dupa activarea contului. Catalogul Faberlic gratuit va este trimis de mentorul dv.

Un alt catalog Faberlic? Il primiti in comanda la pret preferential. In fiecare comanda facuta, in pasul doi al comenzii, va apare catalogul Faberlic la pretul special si promotional de 1,7 lei. Daca va descurcati cu catalogul online nu îl puneţi în coşul de cumpărături. Dar la pretul de 1,7 lei este chiar mai putin decat timbrarea la posta. Asadar primiti un catalog gratuit Faberlic o singura data, dupa activarea contului. Dar in permanenta veti regasi pe acest website catalogul Faberlic Romania in format online.

Campanie Faberlic Romania

O campanie Faberlic are o durata de 3 saptamani. Aceasta este perioada obisnuita pentru o campanie Faberlic. Exista insa si campanii speciale, aproximativ 3 intr-un an care dureaza doar doua saptamani. Pentru fiecare campanie Faberlic se publica un catalog valabil pe perioada campaniei. Pe pagina de noutăţi a acestui site aveţi graficul campaniilor pentru fiecare lună din an.

câştiguri Faberlic România

Catalogul online Faberlic

Pe acest website veti gasi permanent catalogul online Faberlic in limba romana. In masura posibilitatilor vom incerca sa postam si urmatorul catalog Faberlic. Asadar catalogul in curs il regasiti pe pagina de catalog online. Catalogul urmator Faberlic il gasiti cand apare in pagina de site catalog urmator. Catalogul online Faberlic este identic cu cel tiparit. Catalogul Faberlic online poate fi consultat de pe orice dispozitiv (telefon smart, tableta, laptop, calculator). Mai jos aveti un clip video cu primele pagini ale catalogului Faberlic la aniversarea de 20 de ani. Este un catalog Faberlic in format video.

Lansare comanda Faberlic

Pentru a lansa comanda Faberlic trebuie in primul rand sa aveti un cont activat. Mai sus aveti informatiile necesare pentru inregistrare Faberlic dar si pentru pasul doi pentru activarea contului Faberlic. Asadar, pentru a pune o comanda Faberlic, pentru a lansa o comanda, este absolut necesar sa aveti un cont activat Faberlic.

Pentru a lansa comanda va logati in cabinetul personal Faberlic. Cea mai eficienta si mai buna metoda pentru comanda Faberlic este comanda rapida. Din dreapta sus, din comanda Faberlic, alegeti comanda rapida. Presupunem ca mai intai ati consultat catalogul Faberlic in limba romana si v-ati notat codurile produselor pe care doriti sa le comandati. Pastrati lista cu coduri aproape pentru ca veti avea nevoie de ea.

Intrati din cabinetul personal Faberlic in optiunea de comanda. Primul pas este acela de a selecta locatia unde doriti sa primiti comanda. Puteti opta pentru un punct fix de ridicare a comenzilor. Sau, asa cum opteaza cele mai multe persoane, dati click dreapta pe primirea comenzii la domiciliu. Va trebui sa completati adresa de domiciliu unde doriti sa va ajunga comanda Faberlic. Sau orice adresa postala unde doriti sa va aduca comanda curierul. Este important ca la receptia comenzii sa aveti buletinul sau sa fie o ruda acasa cu buletinul pregatit.

Cum plasez comanda Faberlic?

Pentru început este necesar să aveţi setat site-ul www.faberlic.com în limba română. Mai jos aveţi un scurt clip video cu explicaţii pentru setarea limbii române şi a ţării România. Faberlic vinde în 42 de ţări prin aceeaşi platformă. Iar setările iniţiale sunt în limba rusă, sediul firmei fiind în Rusia, la Moscova. Primul pas chiar înainte de a porni o comandă este să vă asiguraţi că aţi setat magazinul online pe limba română. Mai jos aveţi un tutorial video în care se explică în câteva secunde cum se setează limba română şi ţara România.

După ce setaţi limba română totul va fi foarte uşor. Paşii sunt uşor de urmat pentru întocmirea comenzii. Totul este scris în limba română şi veţi identifica uşor unde trebuie plasată comanda Faberlic. Va prezentăm mai jos principalii paşi pentru realizarea comenzii Faberlic în România.

1. Din catalog copiați codurile produselor dorite.
2. Va logaţi în site (unde v-ati activat contul) dând click în dreapta sus pe Acces.
3. Dupa ce vă logaţi in cont, în dreapta sus aveți „Întocmeşte comandă” de unde selectați comanda rapidă.
4. Verificaţi adresa de livrare sau optaţi pentru unul dintre punctele de ridicare a produselor. Selectaţi modalitatea de plată. Pentru plata ramburs bifaţi „DPD Ramburs România”. Apoi click pe CONTINUĂ” pentru a trece la comanda propriu-zisă. Atenţie: dacă selectaţi plata ramburs la finalul comenzii ignoraţi fereastra de trecere la plată.
4. Folosiţi codurile produselor (articolelor) pe care le introduceţi pe rând în căsuţa de produs, selectând apoi cantitatea dorită. Procedaţi identic pentru fiecare produs folosind codurile produselor pe care le doriţi. Pe măsură ce adăugați câte un produs va apărea o nouă fereastră pentru un eventual nou produs.
La comanda de minim 80 de lei aveţi reducere de 20%. Acest discount se aplică la preţurile de catalog Faberlic ale produselor. Nu se aplică reducerea la taxa de livrare şi taxa de ambalare.

Puteţi înlocui taxa de livrare cu achiziţia unui produs. Aveţi informaţii despre cele trei produse şi modalitatea de înlocuire a taxei AICI. De această ofertă beneficiază doar comenzile de minim 80 de lei (80 de lei separat de produsul ce înlocuieşte taxa de livrare).

De ce nu mai am cont Faberlic?

Dacă după înscriere şi activare cont Faberlic în 3 campanii nu plasaţi nicio comandă, contul dv. este şters din sistem. Dacă plasaţi cel puţin o comandă în interval de 3 campanii după ce vă activaţi contul veţi avea contul faberlic activ timp de un an (18 campanii).

Selectare metoda de plata

Este necesar sa bifati de la bun inceput modul de plata pentru comanda Faberlic. Aveti doar doua optiuni si este recomandat sa alegeti una dintre ele in mod corect. Puteti opta pentru plata ramburs a comenzii Faberlic. Sau pentru plata express a comenzii Faberlic ceea ce presupune plata cu cardul dupa finalizarea comenzii.

Daca doriti plata ramburs pentru comanda Faberlic este obligatoriu sa bifati „Plata ramburs” inca de la inceput. Daca nu faceti asta se va selecta plata cu cardul (express). Nu este o problema. Insa la finalul comenzii daca ati dorit plata ramburs si vi se cere plata cu cardul va fi nevoie sa anulati comanda si sa o luati de la capat. Sa refaceti comanda Faberlic selectand plata ramburs.

Pareri Faberlic Romania

Plata comenzii

Sunt doua optiuni pentru plata comenzii Faberlic: ramburs sau cu cardul. Asta este posibil doar pentru Faberlic Romania. In toate celelalte 40 de tari unde firma Faberlic este prezenta este posibila doar plata cu cardul.

Chiar inainte de a lansa comanda trebuie sa optati pentru una dintre cele doua metode de plata. Plata ramburs inseamna plata cu bani lichizi la primirea coletului. Plata ramburs este metoda frecvent utilizata de clientii privilegiati. Confirmarea platilor se face la aproximativ 10 zile in cabinetul personal al coordonatorului. Mai jos aveti o captura de ecran cu selectarea optiunii pentru plata ramburs.

Plata ramburs Faberlic

Pentru coordonatorii care doresc sa isi realizeze punctele necesare: faceti plata cu cardul. Numai asa o sa va apara punctele necesare in cont in aceeasi zi. Daca nu platiti cu cardul este posibil ca punctele obtinute prin plata ramburs sa va apara in cont dupa incheierea campaniei pentru care eveti nevoie de puncte. Important: dacă optaţi pentru plata ramburs, la finalul comenzii ignoraţi mesajul de trecere la plată.

Costuri comanda Faberlic

O alta intrebare la care va aducem raspunsul este cea legata de costul comenzii Faberlic. Am lamurit deja ca exista reducerea de 20% fata de pretul de catalog pentru clientii privilegiati. Calitatea de client privilegiat o primiti in urma activarii contului Faberlic si daca plasati cel putin o comanda in primele 3 campanii. Daca va activati contul si nu plasati nicio comanda in primele 3 campanii contul dv. va fi dezactivat. Asadar, daca nu faceti nicio comanda dupa activarea contului timp de 3 campanii o sa va pierdeti statutul de client(a) privilegiat.

Revenim specific la raspunsul legat de pretul pentru comanda Faberlic Romania. Sunt doua costuri pentru comanda Faberlic: curierul rapid si taxa de ambalare.

Costul pentru curierul rapid este de 16 lei. Acest pret este unic. Nu conteaza greutatea coletului. Comanda dv. poate cantari 2 kg sau 20 de kg. Pretul pentru transportu comenzii Faberlic in Romania este unic: 16 lei. Există de asemenea posibilitatea de a cumpăra un produs în locul taxei de livrare. Informaţii despre oferta actualizată găsiţi pe pagina de noutăţi a acestui website.

Mai avem un pret de ambalare si pentru colet. Acest pret se aplica la nivelul comenzii. Se percepe un procent de 2,5% din pretul comenzii pentru manipulare si ambalare. Exact acelasi procent este perceput in toate cele 40 de tari unde Faberlic are reprezentante. Costuri pentru ambalare percep aproape toate firmele de cosmetice MLM din Romania. La alte firme MLM se specifica un cost pentru coletare, manipulare. Faberlic are insa si produse de dimensiuni mari (detergentii, solutiile de curatare). S-a apes ca metoda transparenta si corecta impunerea unui procent din valoare totala a comenzii.

Puncte de ridicare a comenzii

In acest moement exista un singur punct de ridicare a comenzii. In Bucuresti, pe Bvd. Unirii nr. 72 unde se afla si Reprezentanta Faberlic in Romania functioneaza principalul pick-up point. Un alt punct de ridicare a comenzilor Faberlic in Romania este la Iasi, Soseaua Arcu, Nr. 1, Bloc T3 (spatiul comercial). Puteti opta pentru a va ridica comanda din unul dintre punctele de pick-up si nu mai platiti transportul. Optiunea de preluare a comenzii din punctul de ridicare din Bucuresti apare la inceputul lansarii comenzii.

Dacă optaţi pentru un punct de livrare trebuie mai întâi să seletaţi ţara (România), apoi unul dintre oraşele disponible, unde există punct de livrare. Apoi să selectaţi locaţia dorită.

Reprezentanta Faberlic Romania doreste sa mai deschida pe teritoriul Romaniei inca 2-3 puncte pentru ridicarea comenzilor.

Inainte de primul pas al comenzii trebuie sa optati pentru un punct de ridicare sau pentru livrarea prin curier rapid la adresa de domiciliu. Pentru a ridica comanda de la unul dintre punctele de livrare trebuie sa selectati aceasta optiune. Când începeţi întocmirea comenzii selectaţi opţiunea de ridicare a coletului de la unul dintre punctele de livrare Faberlic de pe teritoriul României.

Punct livrare Faberlic Botoşani

Adresa: str. Aleea Zorilor nr.6, sc. D, ap.1, Botosani, 710184
Telefon: +40 7456904544
Program de funcționare: Luni – Vineri 09:00 – 20:00, sâmbata 09:00 – 14:00, duminică închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0448 Botoșani.

Punct 1 livrare Faberlic IAȘI

Adresă: stradela Bărboi, nr. 5 , parter, Iasi (zona Târgu Cucu).
Telefon : +40721.299.846
E-mail: damian_carmen_petronela@yahoo.com
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-19:00, sâmbăta 10.00-14.00, duminica – închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0466-IASI.

Punct 2 livrare Faberlic IAȘI

Adresa: Str. ARCU nr. 1, bl.T3 mezanin, Iași
Telefon : +40748512250
E-mail: cosmetic.faberlic@mail.ru
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-18:00, sâmbăta, duminica – închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0444 Iași

Punct livrare Faberlic BUCUREȘTI

Indisponibil momentan.

Punct de livrare Faberlic Bacău

Str. Vasile Alecsandri, Nr. 2, Bl. 2, Bacău, România, 600008
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-18:00, sâmbăta, duminica – închis
Telefon: 0744548445
E-mail: timaruirina@yahoo.com
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0460 Bacău.

Promotiile pentru clienti si consultanti

Produsele Faberlic aflate la promotii nu beneficiaza de reduceri. Produsele gratuite de care de regula beneficiati la urmatoarea comanda trebuie adaugate in cosul de cumparaturi. Produsele gratuite nu apar singure in cos. Produsele gratuite (si cele cu promotii speciale) trebuie selectate si apoi adaugate in cosul de cumparaturi in pasul doi al comenzii. Toate promotiile speciale, reducerile si produsele gratuite apar in pasul doi al comenzii dupa ce adaugati produsele in cosul de cumparaturi. Chiar si pentru produsele Faberlic la oferta (de ex. doua la pret de unul, trei bucati la pretul special de…) aceste reduceri apar in pasul doi sau 3 al comenzii cu pretul promotional.

Totul se intampla inainte de finalizarea comenzii.

Bonusul Faberlic Romania

Cupoane şi carduri Faberlic

Cupoanele şi cardurile Faberlic se administrează din cabinetul personal. După ce vă logaţi în cont, intraţi în cabinetul personal. Pe rândul de sus o să vedeţi o imagine ce are sub ea textul „Cupoane şi carduri”. Daţi click acolo şi apoi administraţi cardurile. Mai jos aveţi un clip video cu explicaţii.

Grafic transport Faberlic

O intrebare la care nu v-ati gandit probabil. O intrebare la care dorim insa sa va aducem un raspuns. Vorbim despre un grafic de transport Faberlic pentru comenzi din Letonia in Romania apoi la usa celui care a facut comanda. In acest moment toate comenzile Faberlic ajung in Romania din Letonia. Graficul transporturilor il gasiti in pagina de noutati a site-ului nostru.

Managerul general Faberlic, Alexei Nechaev, a promis ca dupa ce Faberlic va depasi suma de 100.000 de vanzar in Romania se va deschide un depozit Faberlic la noi in tara. Dupa dezvoltarile din primele doua luni este foarte posibil ca depozitul in Romania sa se deschida la inceputul anului viitor un depozit si in Romania. Ceea ce va reduce semnificativ perioada de livrare a comenzilor.

Campania 13 este prima campanie in care Faberlic incepe sa testeze organizarea a 2 transporturi pe saptamana, respectiv in cea de-a doua saptamana. Vă rugam sa tineti cont de faptul ca incarcarea contului personal cu platile ramburs dureaza 3-4 zile de la momentul receptiei si efectuarii platii de catre dvs. catre curier. Astfel ultimul transport din campanie nu va mai putea beneficia de incarcarea platilor ramburs pentru campania respectiva.

Asadar, intr-o saptamana sunt posibile doua transporturi de comenzi din Letonia in Romania. Trebuie sa tineti cont de aceasta informatie. Comanda dv. este adusa mai intai din Letonia in Romania.

Punctul Faberlic

Punctul Faberlic este o unitate pentru masurarea complexitatii comenzilor. Functie de tipul produsului acest reper – punctul Faberlic – difera. De obicei un punct Faberlic este de 5 lei pentru produsele cosmetice. Un punct Faberlic pentru 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumerie sau produse de curatenie (detergenti). Pentru haine punctul Faberlic se calculeaza diferit. Un punct faberlic pentru 10 lei pentru produse de imbracaminte.

La cumparare, la achizitie, pretul pentru un punct Faberlic este de 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumurilor, detergentilor etc. Punctele faberlic le puteti observa in pasul doi al comenzii. La final, pe factura Faberlic din cabinetul personal veti vedea si punctele Faberlic realizate.

Fiecare produs Faberlic are pe langa pret si cod si punctajul. Aceste informatii despre produsele Faberlic le vedeti atat in catalogul Faberlic cat si in magazinul online pentru fiecare produs in parte. Pentru produsele de imbracaminte si in general cele care snu sunt produse de Faberlic punctele sunt diferite. Asa cum am mentionat punctul Faberlic sau mai exact punctajul pentru fiecare produs: informatia este prezentata pentru fiecare produs in parte.

Dezvoltare retea Faberlic

Pentru a va dezvolta propria retea Faberlic trebuie sa urmati anumiti pasi. Este o afacere MLM. Dezvoltarea propriei retele Faberlic presupune trecerea de la nivelul de client privilegiat la functia de coordonator. Si implicit, dupa promovarea la coiordonator, parcurgerea pasilor si etapelor in afacerea Faberlic pentru a ajunge la nivel de director. Sunt mai multe functii de coordonator si apoi cele de lider. Urmeaza functiile de director. De la functia de director plin primiti si prime separate. Mai jos aveti totul explicat in planul de marketing Faberlic Romania.

Este important de stiut ca pentru a deveni consultant este necesar sa faceti o comanda de cel putin 80 de lei. Doar dupa ce veti face o comanda de minim 80 de lei, in cabinetul dv. personal se va activa optiune de inscriere. Pana cand nu faceti o comanda de minim 80 de lei nu veti putea inscrie pe nimeni in propria retea Faberlic. Doar dupa ce faceti o prima comanda de minim 80 de lei vi se deschide optiunea in cabinetul personal pentru inscriere de consultanti. Pentru a grabi activarea optiunii faceti plata cu cardul pentru comanda de 80 de lei.

La fel de important, pentru a va mentine propria retea Faberlic, este sa faceti cel putin o comanda la interval de 3 campanii. Mai exact, in a 3-a campanie sa faceti o noua comanda Faberlic.

Graficul de carieră afacere MLM şi poziţii de directori

Mai jos aveţi un tabel cu toate nivelurile pentru această afacere MLM. Pornind de la clientul privilegiat, cu un bonus principal constând în reducerea de 20%. Şi până la funcţiile de directori. Pe lângă veniturile pe care le puteţi obţine din volumul personal şi volumul de grup veţi vedea şi primele de calificare. Pentru fiecare poziţie unică, începând cu cea de director plin, se acordă un bonus unic de calificare.

Afacere MLM Faberlic

Pierderea propriei retele

Ce se intampla daca aveti o retea Faberlic si nu plasati cel putin o comanda timp de 3 campanii? Se intampla ca pierdeti reteaua proprie. Mai exact: daca sunteti consultant trebuie sa plasati cel putin o comanda la interval de maxim 3 campanii. Nu 3 luni ci trei campanii este perioada pentru a depune o comanda. Reţeaua pierdută este transferată mentorului.

Daca nu lanseaza o comanda Faberlic timp de 3 campanii liderul Faberlic isi pierde reteaua proprie. Reteaua Faberlic a liderului / consultantului trece direct in subordinea mentorului acestuia. Coordonatorul devine din nou client privilegiat.

Castiguri si plan de marketing Faberlic

Faberlic are probabil cel mai bun plan de marketing intre afacerile MLM similare din Romania. S-au comparat catigurile pe car ele poate obtine un lider inlcuisv cu Oriflame. Este gresita comparatia pentru ca Faberlic ofera in plus si alte bonusuri si beneficii separat de castigul in bani. Este adevarat ca Faberlic impune mai multa seriozitate dar si dedicatie dar catigurile sunt mai mari in comparatie cu orice alta afacere MLM din Romania. Mai jos aveti, intr-un clip video, explicatia pentru afacerea MLM Faberlic Romania.

Pentru a incasa veniturile obtinute cu Faberlic Romania este necesar sa aveti o forma de fiscalizare si sa semnati un contract cu reprezentantul firmei. Banii pentru această afacere MLM vor fi transferati in contul precizat in contractul pe care il veti semna cu Faberlic.

Cosmetice oxigen Faberlic

Cosmeticele pe baza de oxigen de la Faberlic sunt recunoscute international. Asa cum ati remarcat din clipul videoi de mai sus: cosmeticele oxigen faberlic sunt unice. Cosmeticele pe baza de oxigen de la Faberlic nu au concurenta nici in Rusia dar nici in lume. In clipul video de mai jos o puteti asculta/vedea pe Svetlana Zutkova, cu un doctorat în medicină, specialistă în dermatologie, medic, specialist în restaurarea medicală:

Practic cosmetologia (ştiinţa cosmeticii) de peste 15 ani. Sunt onorată să lucrez cu Faberlic. Una dintre firmele cosmetice de frunte din lume. Cosmeticele pe bază de oxigen de la Faberlic sunt unice în acest moment. Aceste produse Faberlic nu au competiţie… Nu au concurenţă nici în Rusia dar nici în intreaga lume.
Faberlic oferă produse cosmetice cu o gamă largă de aplicaţii. Pentru mine, ca medic, este important că produsele Faberlic sunt testate clinic… Şi clienţii sunt informaţi în mod etic despre siguranţa acestor produse [cosmetice pe bază de oxigen].

Bonusuri suplimentare Faberlic

Este probabil unul dintre avantajele unice ale afacerii Faberlic. Bonusurile oferite permanent pentru activitate, pentru plasarea de comenzi. Cu cat cumparati mai mult cu atat castigati mai mult. Este un slogan cunoscut… Insa Faberlic a adus in Romania cu aceasta afacere principiul: cu cat comanzi mai mult, cu atat mai multe produse gratuite.
Daca ai intrat in „hora” Faberlic in calitate de consultant / lider vei avea de castigat produse gratuite. Doar la Faberlic primesti puncte in urma comenzilor facute, puncte cu care poti cumpara produse. Spre exemplu, daca veti cumpara de 400 de lei veti primi 70 de puncte intr-un portofel de consultant. Cu aceste puncte puteti achizitiona produse cosmetice in mod gratuit.

Faberlic are si alte programe cu bonusuri. Veti regasi aceste bonusuri si produse gratuite sau la pret mic daca va alaturati afacerii Faberlic in Romania.

Important de stiut pentru reprezentanti si lideri Faberlic

Acumularea punctelor pentru Comanda dvs., precum și adăugarea tuturor cadourilor și privilegiilor care rezultă din programele motivaționale, se realizează numai în momentul virării banilor în contul Faberlic al Consultantului, și nu în momentul confirmării sau primirii comenzii.

Dacă ați selectat la momentul întocmirii comenzii opțiunea DPD Ramburs (plata în numerar către curier la momentul primirii comenzii), vă rugăm să aveți în vedere următoarele termene:

1. Accesați graficul livrărilor în București pe site, în secțiunea noutati. În cazul în care comanda dvs. se livrează în oricare alt oraș din România, la acest termen se adaugă 2-3 zile.

2. De la data recepției/ plății la curier, se adaugă 3 zile lucrătoare pentru viramentul banilor pentru comanda dvs.

3. De exemplu: o comandă plasată și confirmată în data de 19.09 până la ora 20:00. Comanda dvs. va fi trimisă de la depozitul central din Riga în data de 20.09 și va sosi la București în data de 23.09 (conform graficului de livrare pentru campania 14). În cazul în care locuiți în alt oraș, curierul vă va livra comanda dvs. cel mai probabil în data de 26.09. După 3 zile, în data de 29.09, banii pentru comanda dvs. vor fi virați în contul dvs. Faberlic. Astfel, aproximativ după 10 zile după întocmirea comenzii vor fi alocate punctele dvs.

4. În cazul în care ați plasat o comandă cu opțiunea DPD Ramburs în ultima săptămână a campaniei (cu mai puțin de 10 zile până la finalul campaniei catalogului), punctele pentru comandă nu pot fi alocate în campania curentă/catalog. Viramentul banilor și alocarea punctelor se va realiza doar în perioada următoare, ceea ce înseamnă că puteți pierde cadourile și privilegiile perioadei curente.

5. Atenție! Pentru a primi toate beneficiile programelor motivaționale utilizați opțiunea DPD Ramburs, doar în primele 10 zile ale perioadei. Pentru comenzile întocmite mai târziu, selectați opțiunea DPD Express, și plătiți comanda cu cardul bancar prin intermediul site-ului. Banii și punctele sunt virate in contul dvs. imediat la momentul plății.

Retur produse Faberlic

Pentru returul produselor Faberlic avem un articol dedicat pe acest website. Trebuie să completaţi o cerere de retur (pe care o puteţi descărca prin click AICI).

Consultantul trimite o cerere de retur la adresa de e-mail officeromania@faberlic.com care cuprinde următoarele informații:

  1. Nume și prenume, număr de înregistrare, număr comandă, număr de telefon.
  2. Adresa completă de unde trebuie ridicat returul.
  3. Motivul pentru care se realizează returul sau comanda.

Pentru cerererea de retur folosiţi modelul de formular de pe acest site (aveţi mai sus linkul de descărcare).

Model cerere retur Faberlic

Returnarea banilor pentru produsele retur

După primirea cererii de retur, compania va transmite firmei de curierat DPD o solicitare de ridicare a returului de către un curier la adresa indicata de către dvs. În decurs de 3 zile curierul trebuie sa dea curs acestei solicitări, să ridice produsele de la dvs. și să le returneze Reprezentanței companiei la București.

În decurs de 30 zile lucrătoare, banii pentru produsele returnate vor fi rambursați în contul personal Faberlic.

IMPORTANT: dacă aţi ridicat produsele/comanda de la un punct de livrare tot acolo trebuie returnate.

Un articol dedicat livrării de comenzi dar şi pentru retur produse Faberlic România găsiţi AICI.

Plata comenzii pentru lideri Faberlic

Plata se face procentual pentru o comanda. La finalul intocmirii comenzii parte din costul total se retrage automat din banii sau bonusul pe care le aveti in cont. Retineti insa ca tot timpul va exista un procent specific pe care va trebui sa il achitati cu cardul. Aceasta informatie este valabila doar pentru coordonatorii Faberlic care au avansat in functie. Informatia nu este adresata clientilor favorizati Faberlic Romania.

FAQ Faberlic Romania

Raspunsuri la intrebari despre Faberlic

Daca aveti intrebari despre Faberlic nu ezitati ne scrieti utilizand pagina de contact. Vom completa aceasta pagina cu informatii utile despre afacerea Faberlic. Toate raspunsurile la intrebari frecvente despre Faberlic au la baza interesul pentru aceasta firma. Sunt raspunsuri cu informatii despre afacere MLM, comanda, catalog, lansare comanda Faberlic, achitare comanda etc. Orice întrebare aveţi lăsaţi un comentariu mai jos. Şi veţi primi răspunsul prin completarea acestei pagini cu răspunsul la întrebare. Aceasta este cea mai completă pagină cu informaţii despre Faberlic România şi despre această afacere MLM.

FAQ Faberlic
  • FAQ Faberlic Romania
5

Raspunsuri la intrebari Faberlic

Un articol cu raspunsuri la intrebari frecvente despre Faberlic. FAQ Faberlic Romania intr-un singur articol. Afla toate informatiile importante despre Faberlic Romania pe pagina FAQ a www.FaberlicRomania.com.

error: Continut protejat!