Cosmetice întreţinere

Cosmetice întreţinere: o gamă de produse în care Faberlic România excelează. Cremele de întreţinere Faberlic sunt unice pe piaţa din Europa. Cosmetice întreţinere renumite pentru calitate dar şi pentru modul în care sunt produse. În domeniul cosmeticelor de întreţinere Faberlic a reuşit să combine rezultatele celor mai noi cercetări cu proprietăţile ingredientelor naturale. Vorbim despre cosmetice de întreţinere inovative. Inovaţia constă în utilizarea ingredientelor naturale în combinaţie cu cele mai noi cercetări în ştiinţa cosmetologiei. Faberlic reuşeşte să realizeze aceste cosmetice de întreţinere inovative prin propriile laboratoare, cu propriile cercetări. Cosmetice întreţinere realizate prin cercetări ce utilizează şi molecula de O2. Faberlic a câştigat numeroase şi importante premii pentru dezvoltarea cosmeticelor pe bază de oxigen. Complexul Novaftem – O2 a primit şi un premiu Nobel.

Faberlic România înscriere

Cosmetice întreţinere ce includ, aşa cum este normal pentru aceste produse, uleiuri esenţiale şi ingrediente naturale. Vitamina E, untul de shea, acidul hialuronic, alantoina, uleiul de cocos, panthenolul, uleiul de lavandă şi glicerina sunt doar câteva din ingredientele naturale necesare pentru cosmeticele de înreţinere. Cremele, produsele de gomaj, cremele de peeeling, măştile de faţă şi de păr, scruburile de la Faberlic conţin aceste ingrediente. Care sunt integrate în cosmetice de întreţinere inovative ce includ şi compuşi bazaţi pe oxigen. Cremele Faberlic sunt unice. Cosmetice întreţinere ce sunt rezultatul cercetărilor realizate de această firmă de peste 20 de ani.

Cosmetice întreţinere ten

Cosmetice întreţinere pentru ten realizate cu întreaga implicare a cercetătorilor Faberlic. Preţurile mici pentru produse de calitate sunt explicate prin faptul că aceste produse sunt vândute direct. Faberlic are nu doar propriile linii tehnologice şi laboratoare dar realizează şi vânzarea directă a cosmeticelor de întreţinere.

Cosmeticele de întreţinere pentru ten de la Faberlic includ toată gama de produse. De la creme şi până la creme gomaj şi scruburi, creme pentru peeeling. Dar şi măşti de faţă, seruri pentru faţă şi pentru creşterea sprâncenelor. Serurile sunt incluse de Faberlic în gama de cosmetice pentru întreţinerea tenului şi a pielii din zona gâtului şi a bustului. Cremele-ser pentru pielea din jurul ochilor dar şi cremele pentru îngrijirea pleoapelor se află de asemenea în oferta Faberlic România.

Cosmeticele cu acid hialuronic sunt prezentate pe site-ul nostru cu informaţii despre ingrediente şi mod de utilizare. O altă gamă specială când amintim de cosmetice întreţinere Faberlic sunt serurile pentru faţă cu celule stem şi cosmeticele anti-acnee. Printre cosmeticele de întreţinerea tenului şi a feții de la Faberlic se numără şi cremele cu efect de albire şi eliminarea porilor, măştile de ten şi măştile pentru tratamente cosmetice.

Aparatul cosmetic pentru curăţarea tenului cu cele 4 dispozitive îl găsiţi în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 9261. Aparatul are patru capete diferite dedicate îngrijirii tenului. Practic, cu ajutorul acestui aparat cosmetic, puteţi realiza acasă şedinţe de îngrijirea tenului similare cu cele efectuate de cabinetele de frumuseţe.

Cosmetice întreţinerea tenului

Cosmetice pentru îngrijirea mâinilor

Cremele pentru mâini din oferta Faberlic conţin ingrediente naturale combinate inovativ cu molecula de oxigen. O linie specială este dedicată cosmeticelor de îngrijirea mâinilor în sezonul rece. Creme protectoare pentru mâini şi faţă realizate cu compuşi naturali ce hidratează şi ajută pielea mâinilor.

Tot la capitolul îngrijirii mâinilor, produse Faberlic, sunt şi mănuşile pentru manichiură şi cele pentru tratament cosmetic. Cu ajutorul mănuşilor pentru manichiură, la cel mai mic preţ din România, puteţi realiza nu doar o manichiură de succes dar vă puteţi trata şi mâinile. Mănuşile hidratante cu bumbac şi silicon conţin un gel ce se eliberează treptat pentru a hidrata şi întreţine mâinile. Gelul cu ingrediente naturale se află în interiorul mănuşii. Odată introdusă mâna în mănuşile hidratante fizica începe să fie aplicată. Corpul cald, siliconul impermeabil, bumbacul menţine căldura în interiorul învelişului de silicon. Porii pielii se deschid, gelul intră cu uşurinţă în piele. Uleiul de lavandă conţinut de aceste mănuşi dar şi vitamina E fac ca utilizarea mănuşilor să întinerească mâinile.

Cosmetice întreţinere picioare

Cosmeticele pentru îngrijirea picioarelor Faberlic pot fi găsite între-o categorie specială pe site-ul nostru. Includem aici şi ciorapii pentru pedichiură dar şi ciorapii hidratanţi cu bumbac şi silicon. Aceste şosete acţionează la fel cu mănuşile pentru manichiură şi mănuşile de hidratare. La capitolul cosmeticelor pentru îngrijirea picioarelor includem şi produselor pentru epilare şi depilare. Dar şi cele pentru tratarea pielii picioarelor după epilare şi depilare.

Cosmeticele pentru îngrijirea picioarelor respectă rigoarea auto-impusă de Faberlic. Sunt cosmetice de calitate, unice ca ingrediente, realizate în propriile laboratoare ale firmei. Şi aceste cosmetice pentru întreținere includ ingrediente naturale dar şi formule ale moleculei de oxigen pentru a fi acceptate cu uşurinţă de organism.

Cosmetice îngrijire corp

Cosmeticele pentru îngrijirea corpului de la Faberlic includ geluri de duş, scrub-uri, creme tip lăptişor. Aceste produse includ şi cosmetice de modelare. Creme modelatoare dar şi plasturi pentru slăbit. Săpunurile solide şi lichide Faberlic includ ingrediente naturale şi încântă prim arome distincte. Aceste săpunuri asigură nu doar igiena ci şi hidratarea şi tratarea pielii. În total, în magazinul online Faberlic România puteţi găsi peste este 120 de produse cosmetice pentru îngrijirea corpului. În linii şi game distincte de cosmetice de îngrijire a corpului.

Cosmetice întreţinere păr

În această gamă de produse probabil vopselele de păr Faberlic sunt unice. Şi nu este o simplă recomandare. Această apreciere vin de la persoane care au utilizat vopseaua de păr Faberlic. Vopsele de păr cu ingrediente naturale ce asigură nu doar o culoare plăcută ci şi tratarea acestuia. Rădăcina şi firul de păr sunt protejate, ajutate cu ingredientele conţinute de aceste vopsele de păr.

Şampoanele Faberlic sunt de bună calitate. Şi cele mai multe dintre ele conţin ingrediente naturale ce ajută firul de păr şi scalpul. La fel ca vopseaua de păr, şampoanele de la Faberlic sunt prietenoase cu organismul şi mai ales cu firele de păr. Faberlic are în ofertă şi şampoane pentru copii.

Balsamuri şi măşti de păr, de asemenea în oferta magazinului online Faberlic România. Puteţi găsi şi creme-vopsea cu aminoacizi dar şi şampoane regeneratoare. Şampoane ce au efecte de tratare a părului şi a pielii scalpului. Adăugăm la această gamă de produse şampoanele nutritive, masca supliment de cheratină dar şi împachetare cu efect termic pentru îngrijirea părului. Măştile de păr includ masca nutritivă pentru toate tipurile de păr, masca pentru păr firav şi masca pentru întărirea firelor de păr.

Cosmetice întreţinere
  • Cosmetice întreţinere
5

Cosmetice întreţinere Faberlic

Cosmetice întreţinere ce includ, aşa cum este normal pentru aceste produse, uleiuri esenţiale şi ingrediente naturale. Vitamina E, untul de shea, acidul hialuronic, alantoina, uleiul de cocos, panthenolul, uleiul de lavandă şi glicerina sunt doar câteva din ingredientele naturale necesare pentru cosmeticele de înreţinere.

error: Continut protejat!