Înscriere Faberlic

Formular înscriere Faberlic România. Pentru înscriere Faberlic România completaţi corect datele. Cosmetice Faberlic România: formular de inscriere pentru România. După înregistrare Faberlic, în termen de 12 ore, pe e-mail şi prin SMS veţi primi datele pentru activarea contului.

Fără e-mail şi număr de telefon mobil nu vă puteţi activa contul, nu puteţi face comenzi, nu primiţi catalogul gratuit.

COMPLETAŢI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE DOAR DACĂ INTENŢIONAŢI SĂ VĂ ACTIVAŢI CONTUL. 

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.

Înscriere Faberlic România

Prin înregistrare acceptaţi termenii şi condiţiile de returnare a produselor care sunt prezentate în cele două linkuri incluse în formular. Dacă nu doriţi să acceptaţi termenii şi condiţiile nu completaţi formularul de înregistrare. Faberlic îşi comercializează produsele online în România prin intermediul depozitului de produse de la Riga, din Letonia, în interiorul graniţelor Uniunii Europene. Nici firma şi nici mentorii nu au obligaţia de a oferi catalogul gratuit în urma înregistării Fabrlic România. În urma înscrierii de pe acest websiste veţi primi un singur catalog gratuit Faberlic în măsura disponibilităţii din partea mentorului la care veţi fi repartizat(ă). Pentru a primi broşura este absolut necesar să vă activaţi contul cu datele primite pe email şi SMS în urma completării formularului de înregistrare Faberlic România. Dacă nu vă activaţi contul în magazinul online nu veţi putea face comenzi şi nu veţi primi catalogul gratuit. Broşura vă este trimisă în urma activării contului pentru a face comenzi. Iar comanda nu o puteţi lansa fără a avea un cont activat şi funcţional în magazinul online. Prin înscrierea de pe acest website ce aparţine unui lider de reţea aveţi garanţia că vă înregistraţi în cea mai mare echipă de clienţi şi coordonatori Faberlic de pe teritoriul României. Acest website este dedicat persoanelor care fac parte din cea mai importantă structură Faberlic în România.

Catalog gratuit la activare cont Faberlic România

După activarea contului de pe acest website veţi primi prin Poşta Română un singur catalog Faberlic gratuit. Perioada în care primiţi catalogul gratuit Faberlic depinde de mai mulţi factori. În primul rând mentorul la care vă înscrieţi cumpără cataloagele. Şi acestea au nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a ajunge din Letonia la mentor. După ce mentorul intră în posesia cataloagelor pe care le cumpără acestea sunt trimise prin Poşta Română către persoanele care şi-au activat contul. Mentorul se îngrijireşte pentru a vă trimite catalogul astfel încât acesta să ajungă în timp util pentru a face comenzi din el. Un catalog corespunde unei campanii. Aveţi perioada de valabilitate a broşurii chiar pe copertă. Luând în calcul modul în care funcţionează Poşta Română, mentorul vă trimite din timp catalogul astfel încât broşura să ajungă la dv. înainte ca acesta să expire. Catalogul poate ajunge în 3-4 zile după ce vă activaţi contul. Sau poate ajnge în 14 zile după activare. Totul depinde de factorii menţionaţi mai sus. Mentorul trimite un catalog gratuit prin eforturile sale personale. Catalogul gratuit nu este oferit de Faberlic România. Este cumpărat, timbrat şi expediat de mentorul în structura căruia vă activaţi contul.

error: Continut protejat!