Livrare şi retur

Termenele de livrare

Livrăm o comandă în medie în 7 zile. Termenele depind de graficul de plecare al transportului. Verificați graficul pe site în secțiunea știri.

Costul livrării

Costul livrării la adresă (door-to-door prin curier) = 9 lei (în cazul în care valoarea comenzii este mai mare de 360 lei) sau 13 lei (în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 360 lei).

Dacă ați ales să plasați o comandă DPD_Ramburs (comanda cu plata la curier în numerar), atunci la costul de livrare se adaugă costul rambursului, adică 3 lei.

Lucrăm permanent la îmbunătățirea condițiilor de livrare, dacă au apărut probleme sau aveți sugestii privind serviciul de livrare, vă rugăm, să ne scrieți la secțiunea «Opinii».

Modalitățile accesibile de livrare a comenzii

· Punctele de eliberare a produselor Faberlic

Un punct de eliberare a produselor Faberlic – este un punct de deservire, deschis de către un Consultant Faberlic. La punctul de eliberare a produselor puteți primi comanda, cunoaște promoțiile în vigoare și puteți întocmi o nouă comandă.

Vă atragem atenția, că suma minimă a comenzii pentru achiziționarea de produse cu acumulare de bani în Cashback de până la 26%, este de 80 de lei la prețurile din catalog.

Când comanda ajunge la punctul de eliberare a produselor, va fi trimisă către dvs. o notificare prin mesaj SMS.

Ridicarea comenzii o puteți face dvs. independent la o dată convenabilă, conform orarului de lucru al punctului de eliberare a produselor.

Termenul de păstrare a comenzii la punctul de eliberare a produselor – 7 zile.

Livrarea la adresă «Door-to-door»

Pentru a întocmi o comandă cu livrarea la adresă trebuie să intrați pe site-ul www. faberlic. com, să întocmiți o nouă comandă și în câmpul «Livrare» să selectați «Livrarea la adresă », iar apoi să alegeți țara, județul și orașul, până la care trebuie efectuată livrarea.

După alegerea orașului, trebuie să alegeți una din opțiunile:

1) DPD Ramburs Romania (plata cash la livrare) – Comanda dumneavoastră, fără să fie platită, ajunge la Serviciul de curierat DPD. Veți putea plăti comanda curierului în numerar în momentul primirii. Atenție! Banii, adică punctele pentru valoare comenzii respective vor fi transferați în Contul personal în decurs de 3-4 zile după primirea și plata comenzii!

2) Plata cu cardul (DPD Express România) – Comanda dumneavoastră va fi predată la Serviciul de curierat DPD numai după plata 100% a comenzii cu cardul pe site-ul companiei. Banii (Punctele) se transferă în Contul personal în momentul plății pe site cu cardul bancar. Astfel, puteți primi imediat punctele pentru comanda, care se află pe drum spre dvs.

Serviciul de livrare DPD

DPD vă livrează comanda în orice loc convenabil pentru dumneavoastră. Livrarea se face de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00.

Reprezentantul serviciului DPD vă va suna în prealabil pentru a clarifica adresa și ora de livrare a comenzii.

Atenție! Comanda dumneavoastră va fi primită de Serviciul de curierat DPD, în cazul în care ați introdus:

 • Cod poștal corect.
 • Adresa exactă de livrare – orașul, strada, numărul, blocul, apartamentul.
 • Telefonul la care puteți fi contactat personal în orice moment.

Vă rugăm, să verificați cu atenție corectitudinea datelor introduse și telefonul de contact!

Condiții de returnare

După cumpărare aveți 21 de zile din momentul primirii comenzii pentru a vă convinge, dacă produsul comandat corespunde sau nu.

Cum se returnează un produs?

 1. Returnarea unui produs de calitate se poate face în decurs de 21 de zile din momentul primirii lui, în cazul în care produsul nu corespunde ca dimensiune, formă, gabarit, stil, culoare sau calitate.
  În acest caz trebuie păstrate forma produsului și toate elementele de protecție ale ambalajului (de exemplu, ambalajul exterior din celofan, folia de protecție și altele).

Returnarea produselor care au o calitate corespunzătoare nu este posibilă pentru toate categoriile de produse, ci numai pentru cele, care au elementele de protecție ale ambalajului și numai dacă ele nu sunt deteriorate.

Produsele, care au elementele de protecție ale ambalajului, sunt marcate pe site-ul www.faberlic.com cu un semn special «Returnarea posibilă».

 1. Returnarea produsului cu defecte (care are defecte de producție, care nu poate fi utilizat conform destinației, de exemplu, cel care are defecțiuni la cusături, furnituri, defecte legate de integritatea țesăturii, dacă aceasta nu este prevăzută de design și alte defecte evidente de producție) se face de către Cumpărător:
 • în termenul de valabilitate al produsului – dacă produsul are stabilit termen de valabilitate;
 • în termen de 60 de zile din momentul primirii produsului de către cumpărător, dacă produsul nu are stabilit termenul de valabilitate.

Atenție! Defectul, care constituie motivul restituirii nu poate fi rezultatul unei manipulări defectuoase a produsului.

Modalitățile de returnare a produsului

1. Pentru comenzile primite la punctul de eliberare a produselor Faberlic:

Returnarea produsului se face numai prin același Punct de eliberare a produselor la care a fost primit produsul. Pentru întocmirea returului, Cumpărătorul întocmește Cererea de retur la Punctul de eliberare a produselor. În cerere trebuie menționat motivul returnării produsului. Lucrătorul de la Punctul de eliberare a produselor verifică motivul returului (verifică respectarea termenelor de returnare ale produsului, starea produsului în momentul returnării etc.) și în cazul respectării de către Cumpărător a prezentelor Reguli de returnare a produsului, acceptă produsul, iar apoi întocmește documentul «Reclamație» în cabinetul Punctului de eliberare a produselor pe site-ul www.faberlic.com.

 1. Pentru comenzile primite prin Serviciul de curierat DPD

Consultantul trimite o cerere de retur la adresa de e-mail officeromania@faberlic.com care cuprinde următoarele informații:

 1. Nume și prenume, număr de înregistrare, număr comandă, număr de telefon.
 2. Adresa completă de unde trebuie ridicat returul.
 3. Motivul pentru care se realizează returul sau comanda.

Model cerere retur Faberlic

Dacă daţi CLIC AICI veţi putea descărca formularul de cerere de retur produse Faberlic România.

După primirea cererii de retur, compania va transmite firmei de curierat DPD o solicitare de ridicare a returului de către un curier la adresa indicata de către dvs. În decurs de 3 zile curierul trebuie sa dea curs acestei solicitări, să ridice produsele de la dvs. și să le returneze Reprezentanței companiei la București.

În decurs de 30 zile lucrătoare, banii pentru produsele returnate vor fi rambursați în contul personal Faberlic.

O descriere detaliată regăsiți în continuare în secțiunea «Rambursarea banilor».

Atenție! În cazul în care doriți să returnați produse fără defecte sau diferite de cele comandate, precum și întreaga comandă care a fost operată corect, atunci plata cheltuielilor de returnare a produsului se face de către Cumpărător.

 1. Retur produs defect

Produsele defecte pot fi returnate. La transmiterea produsului defect trebuie adăugată factura, trebuie indicat tipul de defect și trebuie urmate toate instrucțiunile enumerate în secțiunea anterioara. Acesta se trimite către Reprezentanta din București sau către cel mai apropiat Punct de eliberare a produselor. Trimirea produselor defecte se realizează pe cheltuiala Companiei.

Returnarea banilor (pentru orice tip de comandă)

Returnarea banilor se face prin transferarea lor în Contul personal Faberlic al Cumpărătorului de la care s-a efectuat plata produsului,** în termen de 10 zile din momentul primirii produsului la Reprezentanta companiei din București.

În caz de necesitate puteți returna banii din Contul personal Faberlic în Contul bancar. Pentru aceasta transmiteți o cerere în secțiunea «Opinii» din Cabinetul personal (1.2 Probleme financiare).

Transferul banilor se face în termen de 30 zile lucrătoare. Informații privind transferul banilor pot fi urmărite în cererea din secțiunea «Opinii».

** Dacă produsul returnat se achiziționează în cadrul unei promoții și are prețuri diferite (de exemplu, luați un set de produse pe cupon, iar al doilea îl achiziționați la prețul normal), banii se returnează la cel mai mic preț din comandă.

Condiții suplimentare de returnare a îmbrăcăminții, lenjeriei și costumelor de baie

La returnarea îmbrăcăminții, lenjeriei și costumelor de baie trebuie respectate următoarele condiții:

 • produsul n-a fost uzat și are aspectul comercial inițial (sunt păstrate etichetele, taloanele de fabrică etc);
 • este păstrat ambalajul inițial al producătorului (punga, cutia etc) cu menționarea măsurii corespunzătoare, autocolantele și codurile de bare;
 • produsele livrate în set, trebuie returnate în set;
 • la returnarea produselor de lenjerie și costumelor de baie, păstrați folia protectoare de pe chiloți, care asigură protecția igienică a produsului. Nu scoateți folia de protecție, până ce nu sunteți convinși că produsul vă vine bine. Fără folia de protecție, produsul nu poate fi schimbat sau returnat!
 • Retur Faberlic Romania
5

Retur si returnare Faberlic

Faberlic Romania retur si ramburs comenzi. Informatii despre returul produselor Faberlic Romania. Ramburs produse Faberlic Romania.

error: Continut protejat!