Livrare şi retur

Pagină destinată informaţiilor despre regulile de livrare pentru comanda Faberlic. Totodata, pe această pagina aveti şi informatii despre retururi, despre politica firmeri pentru returul produselor Faberlic în Romania. Informaţiile sunt furnizate de Reprezentanţa Faberlic în Romania. Sunt informaţii puse la dispozitie de firma pentru posibilităţi de livrare şi retur Faberlic Romania.

Iată aceste date despre politica de livrare şi retururi Faberlic pentru România.

Termenele de livrare Faberlic

Faberlic livrează în România o comandă într-un termen medou de 7 zile. Termenele depind de graficul de plecare al transportului. Verificați graficul livărilor Faberlic.

Nita noastră (n.n.) trebuie să ţineţi cont de faptul că toate comenzile sunt expediate din Letonia. După ce ajung din Letonia în Bucureşti comenzile sunt expediate princurierul rapid DPD către toţi clienţii.

Costul livrării Faberlic

Costul livrării la adresă (door-to-door prin curier) = 12 lei. Livrarea până la Reprezentanța oficială a Companiei din București, precum și până la toate Punctele de eliberare a produselor, deschise de către Consultanții Companiei – gratuită.

Rețineți, că indiferent de modalitatea de livrare aleasă, plătiți o taxă pentru întocmirea comenzii – 2,5%.
Lucrăm la îmbunătățirea condițiilor de livrare, dacă au apărut probleme sau aveți sugestii privind serviciul de livrare, vă rugăm, să ne scrieți la secțiunea «Opinii».

Modalitățile accesibile de livrare a comenzii
· Punctele de eliberare a produselor Faberlic
Un punct de eliberare a produselor Faberlic – este un punct de deservire, deschis de către un Consultant Faberlic. La punctul de eliberare a produselor puteți primi comanda, cunoaște promoțiile în vigoare și puteți întocmi o nouă comandă.

Febrlic România preizează că suma minimă a comenzii pentru achiziționarea de produse cu o reducere de 20% sau 26%, este de 80 de lei la prețurile din catalog.

Când comanda ajunge la punctul de eliberare a produselor, va fi trimisă către dvs. o notificare prin mesaj SMS.

Ridicarea comenzii o puteți face dvs. independent la o dată convenabilă, conform orarului de lucru al punctului de eliberare a produselor.

Comanda ramburs sau plata cu cardul

Termenul de păstrare a comenzii la punctul de eliberare a produselor – 7 zile.
· Livrarea la adresă «Door-to-door»

Pentru a întocmi o comandă cu livrarea la adresă trebuie să intrați pe site-ul www.faberlic.com, să întocmiți o nouă comandă și în câmpul «Livrare» să selectați «Livrarea la adresă », iar apoi să alegeți țara, județul și orașul, până la care trebuie efectuată livrarea.

După alegerea orașului, trebuie să alegeți una din opțiunile:

1) DPD Ramburs – Comanda dumneavoastră, fără să fie platită, ajunge la Serviciul de curierat DPD. Veți putea plăti comanda curierului în numerar în momentul primirii. Atenție! Banii, adică Punctele pentru comanda respectivă vor fi transferați în Contul personal în decurs de 3-4 zile după primirea și plata comenzii! Nu alegeți această modalitate de livrare și plată, dacă aveți nevoie de puncte în perioada (de campanie – n.n) curentă.

2) DPD Express – Comanda dumneavoastră va fi predată la Serviciul de curierat DPD numai după plata 100%. Banii (Punctele) se transferă în Contul personal în momentul plății pe site cu cardul bancar. Astfel, puteți primi imediat punctele pentru comanda, care se află încă pe drum spre dvs.

Faberlic Romania Cont

Plata ramburs Faberlic

Explicaţii despre alegerea solutiei de plata ramburs Faberlic aveti şi pe acest website. Aveti la întocmirea comenzii două opţiuni: plata ramburs sau plata express (cu cardul). Este important să selectaţi de la bun început una dintre opţiuni. Plata ramburs Faberlic însemnă plata cu bani lichizi, cu cash, la primirea comenzii.

· Serviciul de livrare DPD
DPD vă livrează comanda în orice loc convenabil pentru dumneavoastră. Livrarea se face de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00.

Reprezentantul serviciului DPD vă va suna în prealabil pentru a clarifica adresa și ora de livrare a comenzii.

Atenție! Comanda dumneavoastră va fi primită de Serviciul de curierat DPD, în cazul în care ați introdus:
1) indexul corect (index = cod postal n.n.)
2) adresa exactă de livrare – orașul, strada, numărul, blocul, apartamentul.
3) telefonul, la care puteți fi contactat personal în orice moment
Vă rugăm, să verificați cu atenție corectitudinea datelor introduse și telefonul de contact!

Condiții de returnare Faberlic

După cumpărare aveți 21 de zile din momentul primirii comenzii pentru a vă convinge, dacă produsul comandat corespunde sau nu.

Cum se returnează un produs Faberlic ?

1. Returnarea unui produs (din motive ) de calitate se poate face în decurs de 21 de zile din momentul primirii lui, în cazul în care produsul nu corespunde ca dimensiune, formă, gabarit, stil, culoare sau calitate.

În acest caz trebuie păstrate forma produsului și toate elementele de protecție ale ambalajului (de exemplu, ambalajul exterior din celofan, folia de protecție și altele).

Returnarea produselor care au o calitate corespunzătoare nu este posibilă pentru toate categoriile de produse, ci numai pentru cele, care au elementele de protecție ale ambalajului și numai dacă ele nu sunt deteriorate.
Produsele, care au elementele de protecție ale ambalajului, sunt marcate pe site-ul  www.faberlic.com cu un semn special «Returnarea posibilă».

2. Returnarea produsului cu defecte (care are defecte de producție, care nu poate fi utilizat conform destinației, de exemplu, cel care are defecțiuni la cusături, furnituri, defecte legate de integritatea țesăturii, dacă aceasta nu este prevăzută de design și alte defecte evidente de producție) se face de către Cumpărător:

· în termenul de valabilitate al produsului – dacă produsul are stabilit termen de valabilitate;
· în termen de 60 de zile din momentul primirii produsului de către cumpărător, dacă produsul nu are stabilit termenul de valabilitate.

Atenție! Defectul, care constituie motivul restituirii nu poate fi rezultatul unei manipulări defectuoase a produsului.
Modalitățile de returnare a produsului

1. Pentru comenzile primite la punctul de eliberare a produselor Faberlic:

Returnarea produsului se face numai prin același Punct de eliberare a produselor la care a fost primit produsul. Pentru întocmirea returului, Cumpărătorul întocmește Cererea de retur la Punctul de eliberare a produselor. În cerere trebuie menționat motivul returnării produsului.

Lucrătorul de la Punctul de eliberare a produselor verifică motivul returului (verifică respectarea termenelor de returnare ale produsului, starea produsului în momentul returnării etc.) și în cazul respectării de către Cumpărător a prezentelor Reguli de returnare a produsului, acceptă produsul, iar apoi întocmește documentul «Reclamație» în cabinetul Punctului de eliberare a produselor pe site-ul www.faberlic.com.

2. Pentru comenzile primite prin Serviciul de curierat DPD

Cumpărătorul tipărește de pe site-ul www.faberlic.com și completează Registrul de retururi, unde se menționează numărul comenzii, articolul de produs, și motivul returnării.

Registrul de returnare, și la nevoie și alte documente, care confirmă reclamațiile Cumpărătorului, se introduc OBLIGATORIU în trimiterea poștală (cutie de ambalaj și așa mai departe) cu produsele returnate și se trimit prin Serviciul de curierat DPD la adresa:

Cod poştal 030836 București, Bulevardul Unirii 72, bloc J3C, tronson 2, parter.

Plata cheltuieli ramburs

Atenție! Plata cheltuielilor de returnare a produsului se face de către Cumpărător. În cazul returnării unui produs cu defecte sau a unui produs diferit decât cel comandat introdus in comandă, Vânzătorul compensează Cumpărătorului cheltuielile.

În cazul returnării produsului cu defecte sau a produsului diferit decat cel comandat introdus in comandă în mod obligatoriu păstrați chitanța pentru plata cheltuielilor și informați despre aceste cheltuieli prin site-ul www.faberlic.com, în cererea din Opinii, în secțiunea «3.2. Probleme și reclamații referitoare la livrarea la adresă ».

3. Schimb / Retur defecte
Produsele defecte pot fi schimbate sau returnate conform dorintei Cumpărătorului. La transmiterea produsului defect trebuie adaugată factura și trebuie indicat tipul de defect. Acesta se trimite catre Reprezentanta din București sau către cel mai apropiat Punct de eliberare a produselor. Trimirea produselor defecte se realizează pe cheltuiala Companiei.

Returnarea banilor (pentru orice tip de comandă)

Returnarea banilor se face prin transferarea lor în Contul personal al Cumpărătorului de la care s-a efectuat plata produsului,** în termen de 3 zile din momentul întocmirii documentului «Reclamație» la Punctul de eliberare a produselor.

În caz de necesitate puteți returna banii din Contul personal în Contul bancar. Pentru aceasta transmiteți o cerere în secțiunea «Opinii» din Cabinetul personal (1.2 Probleme financiare), anexând cererea (anexați cererea în limba română).

Transferul banilor la retur

Transferul banilor se face în termen de 10 zile lucrătoare. Informații privind transferul banilor pot fi urmărite în cererea din secțiunea «Opinii».

** Dacă produsul returnat se achiziționează în cadrul unei promoții și are prețuri diferite (de exemplu, luați un set de produse pe cupon, iar al doilea îl achiziționați la prețul normal), banii se returneaza la cel mai mic preț din comandă.

Condiții suplimentare de returnare a îmbrăcăminții, lenjeriei și costumelor de baie.

La returnarea îmbrăcăminții, lenjeriei și costumelor de baie trebuie respectate următoarele condiții:

· produsul nu a fost uzat și are aspectul comercial inițial (sunt păstrate etichetele, taloanele de fabrică etc);
· este păstrat ambalajul inițial al producătorului (punga, cutia etc) cu menționarea măsurii corespunzătoare, autocolantele și codurile de bare;
· produsele livrate în set, trebuie returnate în set;
· la returnarea produselor de lenjerie și costumelor de baie, păstrați folia protectoare de pe chiloți, care asigură protecția igienică a produsului. Nu scoateți folia de protecție, până ce nu sunteți convinși că produsul vă vine bine. Fără folia de protecție, produsul nu poate fi schimbat sau returnat!