Câştiguri directori

Articol dedicat exclusiv informaţiilor despre planul de carieră Faberlic România. Scara câştigurilor Faberlic România. Date pentru afacerea MLM Faberlic România destinate liderilor de reţea: câştiguri, bonusuri, beneficii. Odată ce aţi început activitatea în afacerea MLM Faberlic România şi v-aţi dezvoltat o reţea la nivel de lider 12%-15% vă gândiţi probabil la etapele următoare. Încercăm să vă explicăm, să aducem cât mai multe informaţii despre avantajele de care veţi putea beneficia după ce atingeţi nivelul de director. De precizat că nivelul de director reprezintă cel mai mare nivel din punct de vedere al bonusurilor în procente. Directorul obţine maximum: 23% din vânzările propriei structuri. Însă după acest nivel există bonusuri şi câştiguri separate. Ce se adaugă la cele 23 de procente.

Recompensa directorului Faberlic

Recompensa directorului Faberlic România este formata din: comisionul pentru grupa personală + bonusurile de director. Aceste bonusuri se primesc pentru volumul de vânzări al directorilor care s-au calificat în structura dvs. Plus bonusuri de calificare + alte bonusuri pe car ele vom prezenta în acest articol.

În tabelul de mai jos sunt indicate criteriile minime pe care trebuie să le îndepliniți pentru a primi comisionul pentru nivelul la care va aflați.

Scara succesului Faberlic România

Nivelul de Director ce trebuie îndeplinit: volumul personal 50 pcte în fiecare campanie. În cazul în care nu realizați 50 pcte nu se plătește comisionul. Şi comisionul dv. este încasat de către directorul superior. Asta în cazul in care acesta a realizat volumul personal de 50 pcte.

Volumul grupei personale: este format din vânzările tuturor consultanților din grupa dvs. de la toate nivelurile. În afară de acei consultanți care au atins nivelul de 23%. Începând cu nivelul de director, compania plătește bonusul de calificare pentru funcția obținuta.

Niveluri de director Faberlic România

Numărul nivelurilor pentru care se calculează Bonusurile de Director se stabilește in fiecare campanie de calcul în funcție de câți consultanți din prima linie a Directorului au realizat nivelul de 23%. Plata Bonusurilor de Director se face în fiecare perioadă de calcul.

În tabelul de mai jos aveţi volumul minim al grupei personale. Urmărind când în structura dvs. aveți un nou consultant la nivelul de 23% (candidat la functia director). Pentru calificarea în funcția de director şi confirmarea in aceasta funcţie pe parcursul a 18 campanii, este necesar să se confirme acesta funcţie de 8 ori din 18 campanii.

Bonusuri directori Faberlic

Apare primul consultant la nivelul de 23%. Pentru ca mentorul superior sa primească bonusul de director (5%) trebuie sa realizeze Volumul grupei personale (consultanţii direcţi) de 2000 de puncte.

Dacă la finalul unei campanii vedeți ca aveți un consultant care îndeplinește nivelul de 23%, pentru a incasa bonusul de director (5%) trebuie sa aveți volumul grupei personale (VGP) egal cu 2000 de puncte. De exemplu, dacă consultantul de 23% a realizat 3000 de puncte iar mentorul superior doar 1500 puncte, volumul grupei personale, atunci acesta nu va primi bonusul de director (5%). Şi în respectiva campanie nu va avea nici funcția de director.

De ce se întâmpla acest lucru? Pentru că în momentul în care un consultant din nivelul inferior ajunge la nivelul de 23% grupa sa se desprinde de mentorul superior. Iar punctele sunt calculate individual pentru mentor si candidatul la funcția de director. În cazul în care consultantul care a ajuns la 23% nu a realizat in campania următoare 3000 de puncte, atunci volumul de vânzări intra în volumul grupei personale a mentorului său.

Structura necesară directorului Faberlic

Aceasta regula funcționează pana la momentul in care sub candidatul la funcția de director de sub dvs. apare un nou consultant de 23%. Atunci dacă primul candidat la director nu realizează 2000 de puncte, el nu va reveni sub mentorul superior ci volumul sau de vânzări va merge sub candidatul la funcția de director care era inițial sub el. Mentorul superior obţine in acest caz 5% din volumul total al celor 2 candidați la funcția de director.

De asemenea, în tabel sunt marcate comisioanele pe care le puteți primi de la directorii din nivelurile inferioare pana la al 7-lea nivel din structura dvs. Pentru a obţine aceste bonusuri, practic directorii din structura dvs. trebuie să ajute alţi consultanți sa se califice la nivelul de 23%.

Ne uitam din nou in tabel. Daca aveți 2 directori, volumul grupei personale trebuie să fie de minim 1500 pcte, 3 directori 1000 puncte etc. Acest volum este suficient pentru a confirma funcția dvs. conform Planului de Marketing. Dar acest volum nu este suficient pentru a primi bonusul de director în volum complet.
Bonusurile de Director se virează în volum complet, dacă volumul Grupei dumneavoastră personale (VGP) reprezintă cel puțin 3 000 de puncte. Şi parțial, dacă VGP este sub 3 000 de puncte.

Calcul bonus Faberlic

Calcul pentru directorul superior

Cum se calculează directorului superior de la nivelul 1 bonusul de director 5%:

 • Se aduna volumul grupei personale pentru nivelurile 2-5
 • 3800 pcte x 5% x 4 RON = 760 lei
 • Comision Nivel 2 (6%)
 • 300 pct. x 23%x 4 RON = 276 RON
 • În loc de 300pct. x 6% x 4RON = 72 RON

Bonusuri de calificare pentru directori

Pentru evaluarea corectă a rezultatelor obținute la Faberlic există „bonusuri de calificare unice” pentru directorii de la toate nivelurile. Pentru primirea fiecărui bonus de calificare unic, directorul trebuie să se califice pe o funcție corespunzătoare.

Beneficii retea Faberlic

Funcţiile de director Faberlic România

Pentru calificarea în funcția de „Director” vă sunt necesare în decursul oricăror 8 perioade din ultimele 18 să mențineți un Volum de Grup și un Volum Personal, corespunzătoare nivelului Reducerii de volum (RV) de 23%. Mai exact: să îndepliniți cerința față de Volumul grupei personale (VGP) de 3 000 de puncte și peste. Şi un volumul personal (VP) de cel puţin 50 de puncte.

Pentru calificarea în funcția de „director superior” este necesar să îndepliniți cerința față de volumul personal (VP) de 50 de puncte și față de volumul grupei personale (VGP) de minim 5 000 puncte. Sau să deveniți Mentorul unei grupe de 23% din prima linie și să realizați cerința față de Volumul grupei personale (VGP) de 2 000 de minim puncte.

Funcția pentru care s-a acordat un Bonus de calificare se fixează pentru un an (18 perioade următoare). Fixarea funcției nu înseamnă plata unui comision pentru director indiferent de rezultate. Aceasta funcţie are titlu onorific pentru evenimentele companiei si pentru concursurile interne. Comisionul se plătește în funcţie de rezultatele înregistrate in fiecare campanie.

Plata bonusului se realizează in cea de–a 9 perioada după cele in care s-a realizat confirmarea. Fiecare bonus de calificare se plătește unui consultant doar o singura data. De exemplu, daca ați pierdut funcția respectiva si apoi reveniți in funcţie nu se va plăti a doua oara.

Bonusuri calificare directori Faberlic

Bonusul de stabilitate

Bonusul de stabilitate se acordă consultantului la îndeplinirea următoarelor condiții:

 • Consultantul se află în funcția de „director” și mai sus (a primit deja bonusul de calificare adică are funcția fixată).
 • Își menține funcția sa, nu mai jos de cea fixată. Şi volumul personal nu mai mic de 100 de puncte în decursul a 8 perioade consecutive.
 • Bonusul de stabilitate se acordă maxim de două ori într-un an. În cazul în care avansați în funcție mai des decât de două ori pe an se execută plata până la cea mai înaltă funcție pentru următoarea calificare.
 • De exemplu, dacă în cele 8 perioade consecutive ați realizat patru campanii director superior si 4 campanii director de argint atunci bonusul de stabilitate se calculează ca medie aritmetica pentru fiecare funcţie .

Bonusuri stabilitate directori Faberlic

Bonus de dezvoltare

În prezent nu avem în România un director de diamant. Afacerea MLM Faberlic România a pornit în iunie 2017. Bonusul de dezvoltare pentru noii directori de diamant se calculează începând cu perioada în care a fost confirmată aceasta funcţie (a fost plătit bonusul de calificare). Calculul acestui bonus se realizează întotdeauna la începutul campaniei 14.

Bonus de dezvoltare Faberlic

Bonusul de părinte şi adopţie

Bonusul de maternitate și adopție se acordă Consultanților la îndeplinirea următoarelor condiții:

 • La momentul nașterii copilului Consultantul (mama sau tatal) se află în funcția de Director adjunct și mai sus (VGP de la 1 500 de puncte, nivelul15%-23%) minim 8 perioade din ultimele 18.
 • Pentru ca acest bonus sa fie platit de catre companie, trebuie respectate 2 conditii: consultantul sa transmita certificatul de nastere imediat dupa nastere catre companie si sa aiba contract incheiat cu compania.
 • Plățile se realizeaza pentru fiecare copil născut de 18 ori în decursul anului din momentul nașterii copilului (VP al Consultantului nu mai puțin de 50 de puncte).
 • 100 lei pentru o perioadă de calcul, dacă în familie a apărut primul copil (bonusul anual 1 900 lei).
 • 200 lei pentru o perioadă de calcul, dacă în familie a apărut al doilea, al treilea și următorii copii (bonusul anual 3 800 lei).

Bonus parinte Faberlic România

Bonusul „start rapid” pentru directori

„Start rapid“ este un bonus pentru dezvoltarea rapida a afacerii în afacerea MLM Faberlic România. Dacă ajungeți la funcțiile Director, Director superior și Director de Argint într-un termen scurt, puteți primi bonusul suplimentar „Start rapid”.

Bonus start rapid Faberlic

Noile condiții ale programului „Start Rapid” sunt în vigoare pentru Consultanții care s-au înregistrat la Faberlic România începând cu data de 15 mai 2017 până pe 8 aprilie 2018 (în campaniile 8/2017 şi 5/2018).

 În decursul a 9 campanii, începând din momentul înregistrării, confirmați orice funcție nouă (de la nivel de Director în sus) de 2 ori consecutiv și primiți bonusul „Start rapid” după ce sunt încheiate cele 9 perioade de calcul de la înregistrare.

În cazul în care atingeți funcții superioare bonusurile se cumulează. De exemplu, la confirmarea funcției de Director de aur, bonusul „Start rapid” se cumulează: 3 700 LEI  (pentru funcția de Director) + 1 850 LEI (Director superior) + 7 500 lei (Director de argint) + 11000 lei (Director de aur) = 24 050 lei.

În următoarele 9 campanii confirmați funcția încă de încă 6 ori (în oricare campanii) și primiți bonusul de calificare pentru funcția îndeplinită.

Directori Faberlic România
 • Directori Faberlic România
5

Beneficii directori Faberlic

Articol dedicat exclusiv informaţiilor despre planul de carieră Faberlic România. Scara câştigurilor Faberlic România. Date pentru afacerea MLM Faberlic România destinare liderilor de reţea: câştiguri, bonusuri, beneficii.

error: Continut protejat!