Programul CashBack

Sistemul cashback a fost implementat de Faberlic România din 3 septembrie 2018. Un sistem modern de recompensare a clienţilor şi consultanţilor fideli. Un sistem ce va încuraja dezvoltarea programului MLM printr-un plan de afaceri modern şi inovativ. Sporirea activității repetate a cumpărătorilor și crearea onor oferte avantajoase pentru utilizatori sunt factori importanți ce stimulează mărirea structurilor liderilor.

Faberlic România propune un instrument sigur, care va spori afacerea dvs. – programul de loialitate Cashback. Reducerea avantajoasă, care variază între 20% și 26%, se transformă într-un Cashback modern de până la 26%. Avem aşadar trei etape de recompanesare prin acest sistem cu „bani înapoi”. Fiecare comandă achitată este recompensată cu procente de valoarea produselor. Banii se returnează în cabinetul personal de unde pot fi utilizaţi pentru a acoperi până la 65% din valoarea produselor dintr-o nouă comandă.

Cum funcționează Programul Cashback Faberlic?

1. Plasați o comandă în magazinul online.

2. Până la 26% din valoarea comenzii vi se returnează pe cont, imediat după achitarea ei.

3. Achitați următoarele comenzi cu ajutorul cashback-ului.

CashBack FaberlicRomania

Valoare CashBack Faberlic

Valoarea cashback-ului depinde de regularitatea cumpărării produselor:

 • Cashback-ul Consultanților noi și al Consultanților care nu plasează comenzi în fiecare perioadă este de 15%;
 • Cashback-ul Consultanților care au plasat o comandă din catalogul anterior, în valoare minimă de 80 de lei, este de 20%.;
 • Cashback-ul Consultanților care au plasat comenzi din ultimele 6 numere consecutive ale Catalogului, în valoare minimă de 80 de lei, este de 26%;
 • Consultanții noi, care au cumpărat produse în valoare minimă de 480 de lei (suma totală a comenzilor plasate pe parcursul perioadei), primesc, în următoarea perioadă, un Cashback maxim de 26%.

Dacă consultantul nu a plasat nicio comandă, pe parcursul unei perioade, și a pierdut cahback-ul de 26%, atunci există și o soluție pentru această problemă: cashback-ul poate fi restabilit! Plasați o comandă din următorul catalog, în valoare minimă de 480 de lei, și cashback-ul Dvs. maxim de 26% vi se va restabili.

CashBack Faberlic România

Reguli de utilizare a cashback-ului

  • Din contul Cashback puteți achita până la 65% din valoarea comenzii.
  • Cashback-ul poate fi primit și utilizat, la plasarea unei comenzi în valoare minimă de 80 de lei.
  • La cumpărarea îmbrăcămintei și încălțămintei, cashback-ul maxim este de 20%.
  • Cashback-ul se păstrează pe parcursul a 6 perioade, din momentul plasării ultimei comenzi.

La achitarea unei comenzi, banii și bonusurile din Conturi, se extrag în următoarea consecutivitate:

1. Se aplică reducerea promoțională (numărul procentelor extrase depinde de condițiile ofertei, în baza căreia v-a fost oferit bonusul);
2. Se extrag bani din contul Cashback (până la 65% din suma comenzii, după utilizarea reducerii promoționale);
3. Se aplică reducerea de volum (până la 65% din valoarea comenzii, după utilizarea reducerii promoționale și a Cashback-ului);
4. Se extrag bani din contul personal (cu bani se achită deja suma rămasă după utilizarea celorlalte mijloace).

Sistemul cashback Faberlic funcţionează începând din 3 septembrie 2018. „Banii înapoi” pot fi utilizaţi imediat ce a fost achitată o comandă Faberlic.

Cash-Back Faberlic
 • CashBack Faberlic
5

Cash-Back Faberlic

Sistemul cashback a fost implementat de Faberlic România din campania 13, respectiv din 3 septembrie 2018. Un sistem modern de recompensare a clienţilor şi consultanţilor fideli. Un sistem ce va încuraja dezvoltarea sistemului MLM printr-un plan de afaceri modern şi inovativ. Sporirea activității repetate a cumpărătorilor și crearea onor oferte avantajoase pentru utilizatori sunt factori importanți ce stimulează mărirea structurilor liderilor.

error: Continut protejat!