Afacerea

Afacerea Faberlic Romania va ofera posibilitatea de a castiga bani direct sau indirect. Afacerea Faberlic MLM va poate aduce castiguri sub forme diferite. Acest articol va incerca sa explice cat mai bine posibilitatile de castig pe care le aveti daca va implicati in afacerea Faberlic.

O afacere MLM (Multi Level Marketing) la cheie. Afacere care va pune la dispozitie si un birou online cu tot ce este necesar pentru dezvoltare. Faberlic revine in Romania si a reusit in scurt timp sa se impuna in randul MLM-urilor de la noi din tara.

Este bine de stiut, de la bun inceput, ca pentru a incasa comisioanele sau salariile pe care le puteti obtine cu Faberlic aveti nevoie de o fiscalizare.

Fie ca este vorba de PFA, de PFI, de Microintreprindere sau SRL, este nevoie de o solutie. Astfel incat sa puteti furniza facturi pentru serviciile prestate pentru Faberlic.

Despre acest subiect vom vorbi mai jos, in acest articol. Pornim mai intai cu explicatiile despre castigurile directe. Castiguri pe care le puteti obtine din colaborarea cu Faberlic. Bani pentru care nu aveti nevoie decat de initiativa personala si dorinta de a munci in ritm propriu pentru un venit personal.

Castiguri cu Faberlic Romania

Primii bani pe care ii puteti obtine cu Faberlic sunt furnizati de comisionul de care benificiati in calitate de consultant. Dupa ce va inscrieti si va activati contul veti primi de la mentorul dv. explicatii dar si un catalog gratuit (tiparit).

Catalogul Faberlic este primul dv. instrument de lucru, prima unealta cu ajutorul careia veti putea obtine profit.

Faberlic Romania Cont

Cum functioneaza mai exact „utilizarea catalogului Faberlic” sau, altfel spus, care este primul pas in afacerea Faberlic? Dupa ce va activati contul de consultant in magazinul online faberlic.com, beneficiati de discount. La toate comenzile de minim 66 de lei veti beneficia de reducere de 20% fata de pretul afisat in catalog. Acesti 20% reprezinta primul profit pe care il puteti face din vanzarea in randul prietenilor si colegilor de produse Faberlic.

Aceste produse sunt de calitate ceea ce inseamna ca nu va fi greu. Va fi astfel usor sa distribuiti parfumurile, cosmeticele, detergentii, produsele de curatenie si de ingrijire a locuintei de la Faberlic.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza atat primul pas in cadrul afacerii Faberlic dar si urmatorii, cu toate avantajele, va invit sa urmariti clipul video de mai jos. In mai putin de 10 minute aveti aproape toate informatiile despre aceasta afacere Faberlic, despre cum puteti face bani cu Faberlic.

Metode de castig

Veti constatat ca aveti urmatoarele forme de castiguri cu Faberlic:

– Castigurile directe din produsele distribuite la care beneficiati de reducere. Cumparati cu discount, dati mai departe cu pret de catalog Faberlic. La produse pret de catalog 200 lei castigati cel putin 40 lei.

– Reducerea de volum: procent din suma vanzarilor pe care il primiti. De exemplu daca sunteti la nivelul de lider Faberlic beneficiati de 9% din cifra vanzarilor. Pe masura ce va dezvoltati reteaua acest procent o sa creasca asa cum reiese si din prezentarea video.

– Bonusurile si gratuitatile functie de valoarea comenzilor. Beneficiati astfel de o serie de produse pe care le primiti gratuit. Le primiti daca indepliniti anumite prevederi sau plafoane de campanie. Spre exemplu daca in prima comanda aveti produse de peste 96 de lei pret de catalog in a doua comanda veti primi gratuit produse. Exemple de astfel de produse: detergent concentrat + inalbitor de rufe, detergent pentru vase + balsam pentru rufe, set de produse de infrumusetatare + un produs cosmetic etc.

– Programul de bonusuri Faberlic: functie de valoare comenzii. Functie de suma totala veti primi un anumit numar de puncte bonus. Aceste puncte le puteti folosi pentru a va cumpara gratuit (de aceste puncte) produse.

– Remuneratii fixe pentru fiecare campanie. De la nivelul de director primiti la fiecare campanie 3.700 lei. Directorul superior primeste 5.500 de lei per campanie. O campanie dureaza 3 saptamani. Un an calendaristic are 18 campanii Faberlic.

Afacere Faberlic Romania
Afacere Faberlic

Afacerea Faberlic este deschisa tuturor celor care doresc sa faca profit. Clientele fidele beneficiaza de asemenea de castiguri ce constau in reduceri si cadouri. Cu alte cuvinte Faberlic poate deveni sura de produse cosmetice, de ingrijire a casei, produse de calitate pentru familia ta. Cumperi din magazinul online Faberlic dupa ce iti activezi contul: beneficiezi de reduceri.

Pentru afacere Faberlic: nu aveti nevoie de nicio investitie. Este nevoie doar sa va implicati si sa depuneti un efort in regim personal de munca. Faberlic este o afacere moderna de tipul MLM care va poate ajuta sa castigati un venit permanent in ritm propriu de munca.

Contractul cu Faberlic

Asa cum am promis la inceputul acestui articol revenim cu informatii despre relatia contractuala cu Faberlic ce impune sa aveti o forma de fiscalizare. Si aducem aici dat despre firmele, PFA-urile care nu sunt platitoare de TVA.

PFA-urile trebuie să se înregistreze din punct de vedere TVA pentru tranzacţiile intracomunitare prin declaraţia 091. Trebuie să se înregistreze în Registrul operatorilor intracomunitari (ROI) şi să completeze declaraţia 390 VIES. Declaratia se comleteaza în lunile în care sunt tranzacţii cu companii din UE.

Factura se va face către furnizorul din UE fără TVA. Sistem TVA invers care se precizeaza pe factura.

Înregistrarea va rămâne valabilă pentru perioada până la sfârşitul anului calendaristic. Valabila cel puţin pentru anul calendaristic următor. PFA va utiliza codul de TVA doar pentru tranzacţiile cu companii din UE. Codul nu se foloseste şi pentru tranzacţiile interne sau companii din afara UE.

Codul de TVA obtinut pentru prestarea de servicii intracomunitare va fi folosit exclusiv in acest scop.

Afacerea Faberlic este explicata in acest articol. In interiorul site-ului gasiti informatii si explicatii despre afacerea Faberlic. Sunt articole pe acest site cu informatii Faberlic despre expediere comanda, costuri comanda, cum se lanseaza comanda Faberlic etc.

Afacere Faberlic
  • Afacerea Faberlic
5

Afacerea Faberlic Romania

Afacerea Faberlic explicata. Informatii despre afacerea MLM Faberlic Romania. Cum poti castiga bani cu Faberlic in Romania.

error: Continut protejat!