Promotii catalog

Pagina dedicata promotiilor din catalogul Faberlic Romania. Ofertele din Catalogul Faberlic pentru Romania la zi. O pagina cu ofertele speciale Faberlic din catalogul in curs. Incercam sa tinem pasul cu promotiile Faberlic si sa includem pe aceasta pagina cele mai bune oferte. Aici gasiti cele mai importante promotii Faberlic.

Promotii catalog Faberlic Romania

Promotiile speciale din catalogul Faberlic pentru Romania vor fi si sunt prezente in aceasta pagina. O pagina dedicata promotiilor speciale din catalogul Faberlic pentru Romania. Va fi actualizata periodic aceasta pagina cu noile oferte, promotii speciale Faberlic. Nu vor fi incluse discounturile si reducerile frecvente ci doar promotiile si ofertele speciale Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Promotii pentru catalogul in curs Faberlic

Promotie Faberlic pentru produsele pentru mentinerea sanatatii. Promotia este valabila pana pe 6 decembrie: reduceri de 70%.
Compania „Faberlic” deruleaza “saptamana sănătății”. Pana pe 6 decembrie, grăbiți-vă să achiziționați produse pentru frumusețe și pentru o viață sănătoasă, cu o reducere de 70%!

Numărul produselor, pe care le puteți achiziționa în cadrul ofertei, este limitat. Alegeți produse la prețuri super avantajoase la pasul 2 de intocmire a comenzii, în compartimentul „Oferte promoționale”.
Produsele aflate la aceasta reducere speciala le gasiti in pasul doi al comenzii si trebuie sa le selectati de acolo.

Promotie speciala Faberlic pentru cei care au facut comenzi intr-una dintre campaniile 12, 13, 14, 15, 16.
Pana pe data de 10 decembrie, la cumpărarea produselor în valoare minimă de 99.89 lei(conform prețurilor din catalog, fără a se lua în considerare comanda automată), Consultantul poate alege drept cadou setul de produse pentru îngrijirea casei!

Participanții la promoție: Consultanții care au facut si achitat ultima comandă pe parcursul perioadelor N. 12 – N. 16/ 2017.
Setul conține:

 • Balsamul ultra pentru rufe cu capsule de parfum, din seria „Casa Faberlic” (11269).
 • Spray-ul antistatic pe bază de apă, cu parfum floral, pentru articolele textile, din seria „Casa Faberlic” (11263).

Cum puteți primi cadoul?
Pasul 1. Comandati (puneti in cos) produse în valoare minimă de 99,89 de lei (conform prețurilor din catalog, fără a se considera autocomandă).
Pasul 2. La etapa a 2-a de plasare/înregistrare a comenzii, din pagina de promotii, Consultantul poate alege, drept cadou, setul de produse pentru îngrijire a casei. Setul de cadou trebuie adaugat in cos din pagina de promotii (pasul doi al comenzii).

Setul de mostre pentru Consultanții noi – la doar 21,19 LEI!

Dacă doriți să cunoașteți mai bine produsele noastre, să decideti mai ușor asupra achizitiei și, desigur, să le relatați și altora despre gama de produse ale Companiei, aveți șansa de a realiza aceste lucruri cu ajutorul mostrelor. Pentru Consultanții noi este valabila o ofertă specială!
Consultanții, care s-au înregistrat în perioada campaniei Nr.16/2017 ( din 23 octombrie până în 5 noiembrie 2017), pot achiziționa setul de produse de start, la doar 21,19 lei

Setul conține 9 mostre de parfumuri „Faberlic”, 5 mostre de cosmetice de înfrumusețare, 4 mostre de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, 4 mostre de produse pentru îngrijirea părului, 3 mostre de produse pentru curatarea casei și desigur geanta pentru cosmetice „Faberlic”!

1+1=3! Noul parfum pentru femei #Bel Ange – cadou!

În perioada catalogului Nr.16, Faberlic îți dăruiește apa de parfum #Bel Ange pentru femei : un parfum fin, floral, care este întruchiparea gingășiei, a purității și a fineții.

Fiți primii care vor utiliza noul produs al Catalogului N. 17: participați în cadrul promoției „1+1=3„ și primiți parfumul #Bel Ange 30 ml (3312) cadou!

Atenţie: promoţiile apar în pasul doi al comenzii. Produsele promoţionale sau gratuite trebuie adăugate personal în coş.

Detergent pentru spălat rufe la alegere – cadou pentru prima comandă!

Bucurați-vă de culorile aprinse și de curățenia impecabilă a hainelor și a articolelor textile din casă, utilizând detergentul concentrat din seria „Casa Faberlic”. Formula delicată păstrează textura țesăturilor, protejează contra decolorării și dăruiește un parfum plăcut. Detergentul de la Faberlic nu provoacă alergii, poate fi utilizat la spălarea articolelor pentru copii și e inofensiv pentru mediul înconjurător.

Deveniți parte a echipei „Faberlic” chiar acum și primiți cadou un detergent universal (11525) sau unul pentru țesături colorate (11526) – la alegere!

1. Din 23 octombrie până în 5 noiembrie, înregistrați-vă şi activaţi-vă contul în magazinul online Faberlic şi beneficiați de o reducere de 20%, la cumpărarea oricăror produse.

2. Până în 5 noiembrie, achitați o comandă, în valoare minimă de 119.89 lei (conform prețurilor din catalog).

3. Apoi, în campania următoare, plasaţi o nouă comandă. Din 6 până în 26 noiembrie, alegeți, drept cadou, unul dintre detergenți, respectiv detergentul universal (11525) sau cel pentru țesături colorate (11526), și îl primiți alături de produsele comandate! Atenţie: produsul cadou trebuie să îl adăugaţi în coş în pasul doi al comenzii în zona promoţiilor.

Colecția „Week-end de iarnă”: particularități și recomandări

Noua colecție „Week-end de iarnă” vă oferă o nouă abordare a stilului de zi cu zi. În acest sezon vă propunem să vă schimbați nu doar preferințele, dar și modul de a gândi : tindeți spre lejeritate, confort și modă de iarnă plăcută.

Cum să alegeți corect modelul și mărimea îmbrăcăminții, în funcție de silueta pe care o aveți? Țineți cont de recomandările referitoare la colecția de îmbrăcăminte pentru femei, prezentată în catalogul №16/2017.

 

Catalog Faberlic Promotie

Modificari aduse promotiilor Faberlic

Modificarea sumei minime a comenzii pentru a beneficia de cadouri in cadrul programului Faberlic Club. Acumulând numărul minim de 15 bonusuri necesare pentru a beneficia de cadouri, le puteți schimba cu un cadou, întocmind o comandă minimă de 79.99 RON (pretul Consultantului). Dacă inițial suma minimă era de 75 RON, acum beneficiați de cadouri realizând o comandă în valoare de 79.99 RON. Această modificare se datorează necesității ajustării diferențelor de curs valutar.

Coduri mostre Faberlic:

 • Soluție concentrată pentru spălarea veselei cu extract din salvie «Casa faberlic» (11207)
 • Soluție pentru curățarea cuptorului și a aragazului «Casa faberlic» (11139)*
 • Detergent concentrat universal «Casa faberlic» (11355)
 • Crema de zi intensivă Prolixir (1208)
 • Cremă regenerantă “Prolixir”, de noapte (1209)
 • Cremă concentrată de celule “Garderica”, de zi (0634)
 • Balsam concentrat de celule “Garderica”, de noapte (0635)
 • Cremă de zi “Reconstrucție totală” Renovare (0636)
 • Cremă de noapte “Regenerare intensă” Renovage (0637)
 • Cremă-gel “Hidratare intensă/ Ultrahidratare” Aqua Smart ( 0782)
 • Apă de toaletă pentru bărbați 8 Element (3401)*
 • Apă de toaletă pentru bărbați 8 Element Sport (3481)*
 • Apă de toaletă pentru bărbați Celsius (3485)*
 • Apă de parfum pentru femei Beauty Cafe (3441)*
 • Apă de parfum pentru femei Incognito (3477)*
 • Apă de parfum pentru femei Donna Felice (3409)*
 • Apă de parfum pentru femei O’Feerique Sensuelle (3412)*
 • Apă de parfum pentru femei Pour Toujours (3452)*
 • Apă de parfum pentru femei Pont d’Or (3472)*
 • Șampon pentru volum „3D Volum”, din seria Expert (8980)
 • Balsam pentru volum „3D Volume” din seria Expert (8981
 • Șampon pentru păr vopsit „Total Color”,din seria  Expert (8990)
 • Balsam pentru păr vopsit Total Color, Expert (8991)
 • Ruj de buze „Sărut 3D”, nuanța „Vals roz” (44131)
 • Ruj de buze „Hidratare în culoare”, nuanța „Castan nobil” (42049)
 • Ruj de buze „Hidratare în culoare”, nuanța „Roșu elegant” (43105)
 • Ruj de buze „Orație”, nuanța „Tweed liliachiu” (43043)
 • Ruj de buze sidefat „Un milion de revărsări”, nuanța „Glazură de cafea” (45008)
 • Trusă de farduri „Faberlic” cu ziplock (77816)
error: Content is protected !!