Faberlic România plata comenzii în sistem ramburs

Faberlic Romania se adapteaza cerintelor clientilor din tara noastra. Plata ramburs Faberlic Romania a fost implementata de Faberlic.com. Faberlic are doua modalitati de plata. www.Faberlicromania.com explica in acest articol modalitatea de plata ramburs pentru efectuarea comenzilor. Plata ramburs a comenzii Faberlic: inseamna ca puteti plati comanda atunci cand o primiti, cu bani cash, in numerar.

In procesul de plasare a comenzii bifati DPD Ramburs pentru a plati comanda la primire cu bani lichizi. Aceasta optiune va apare chiar in priul pas de intocmire a comenzii Faberlic. In formularul in care aveti adresa de livrare, la inceputul intocmirii comenzii, aveti si optiunea de a alege intre plata ramburs sau plata express (cu cardul). Mai jos aveti exemplificat cum trebuie sa bifati la inceputul comenzii pentru plata ramburs Faberlic.

Faberlic plata ramburs

IMPORTANT: chiar daca selectati plata ramburs, la finalul procesului de comanda o sa va apara si mesajul de incarcare a cardului pentru plata online. Ignorati acest mesaj si finalizati comanda Faberlic. Comanda se va procesa cu plata ramburs, plata comenzii se va face la primirea coletului. Puteti verifica in contul eprsonal daca este lansata comanda. Trebuie sa va apara in cont numarul comenzii cu informatia „Pregatit pentru asamblare„. Daca vedeti acest mesaj inseamna ca ati lansat comanda Faberlic.

Faberlic plata comenzii

In paralel cu plata ramburs se va pastra si optiunea de a plati comenzile cu cardul. Astfel aveti la Faberlic.com doua posibilitati de a plati comanda: plata cu cardul sau plata ramburs, in numerar, la primirea comenzii. Faberlic aplica doar in Romania sistemul de plata ramburs. Intoate celelalte teri unde livreaya produse (40 de tari) se aplica doar plata cu cardul.

De retinut ca expedierea comenzii Faberlic in Romania dureaza aproximativ 5-6 zile. Chiar daca se expedieaza comanda Faberlic prin curier rapid pana la client este de retinut ca mai intai comanda vine din Lituania. La perioada de transport pe teritoriul Romaniei se adauga si perioada necesara pentru transportului de la Riga pana la sediul principal Faberlic din Bucuresti. Comanda Faberlic ajunge in Romania din Letonia si apoi la dv. la usa prin curier rapid.

Faberlic Romania Cont

Expediere comanda Faberlic

Expedierea comenzii Faberlic Romania se face doar prin curier rapid. Fabrlic Romania nu expediaza comenzile prin Posta Romana. Comanda Faberlic Romania se expediaza prin curier rapid contra cost. Comanda Faberlic Romania poate fi de asemenea ridicata de la centrele Faberlic din tara. In acest moment exista un singur centru de ridicare pentru comenzile Faberlic in Bucuresti pe Bvd. Unirii Nr. 72.

Costul pentru curierul rapid inclus in pretul total al comenziie ste de 12 lei indiferent de greutatea comenzii.

Comanda Faberlic Romania se poate lansa doar din magazinul online. Este necesar sa aveti cun cont Faberlic pentru a putea lansa o comanda. Comanda Faberlic Romania se lanseaza din contul personal din magazinul online. Toate comenzile Faberlic Romania lansate din contul personal beneficiaza de reduceri functie de valoarea comenzii. Faberlic Romania lanseaza un catalog nou la fiecare trei saptamani.

Plata comanda Faberlic
  • Plata comanda Faberlic
5

Plata comenzii Faberlic

Faberlic Romania introduce plata ramburs. Plata comenzii Faberlic Romania se poate realiza de acum si in numerar la receptie. Introduce plata ramburs pentru Faberlic Romania.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!