Despre punctul Faberlic

Punctul Faberlic este o unitate interna pentru valoarea produselor. In acest articol aducem explicatii pentru punctul Faberlic. Veti observa ca fiecare produs are langa pret si alte cifre. Aceea este valoare produsului in punct Faberlic. Aceste puncte sunt importante in primul rand pentru consultanti si mai putin pentru clientii privilegiati. Asadar acest articol se adreseaza mai degraba celor care vor sa avanseze in afacerea Faberlic.

Faberlic Romania este o afacere MLM care utilizeaza aceste puncte pentru impunerea functiilor din ierarhia interna. Cu cat un consultant are mai multe puncte cu atat se ridica pe scara ierarhiei interne Faberlic. In primul rand un consultant are nevoie de 50 de puncte pentru a avansa si a-si creste sau mentine statutul anterior in fiecare campanie Faberlic. Pe langa cele 50 de puncte ce se obtin din comenzi personale intr-o campanie, consultantul este ajutat si de propria retea. Clientii nu au nevoie sa acumuleze puncte.

Necesarul de puncte Faberlic

Punctele Faberlic sunt necesare doar pentru consultanti. Asa cum am amintit mai sus pentru a avansa un consultant are nevoie de 50 de puncte. Clientii nu au nevoie sa avanseze, nu trebuie sa atinga un anumit nivel de puncte. Doar consultantii care doresc sa-si dezvolte o retea trebuie sa acumuleze cele 50 de puncte Faberlic.

Clientii cu cont activ Faberlic se bucura de reducerea de 20% fata de preturile afisate in catalog. Clientii nu au obligatii de a realiza un anumit numar de puncte. Trebuie doar sa lanseze o comanda in primele 3 campanii dupa activarea contului. Apoi contul lor ramane disponibil pentru comenzi timp de 18 campanii.
Clientii cu cont activ Faberlic care acumuleaza intr-o campanie comenzi in valoare de 100 de puncte Faberlic devin clienti VIP. Clientul VIP are o reducere de 26% fata de preturile afisate in catalog.

Pareri Faberlic Romania

Despre punctele Faberlic

Am amintit de cele 50 de puncte Faberlic necesare pentru consultanti. Acesta este primul pas pentru a avansa in functiile afacerii MLM Faberlic. Apoi, functie de punctele Faberlic aduse de reteaua proprie, consultantul avanseaza: lider, vicedirector, director etc. Acest lucru trebuie facut campanie de campanie. De exemplu, un director adjunct trebuie sa aiba comenzi proprii in valoare de 50 de puncte si alte 1.500 de puncte Faberlic aduse de reteaua lui (volum de grup). Un sistem similar de afacere MLM veti regasi si la Oriflame. Insa planul de marketing de la Faberlic este mai dezvoltat, cu mai multe tipuri de castiguri.

Valoare punct Faberlic

Punctul Faberlic nu are o valoare etalon. De obicei un punct Faberlic este 5 lei pentru produsele cosmetice. Un punct Faberlic are valoarea de 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumerie sau produse de curatenie (detergenti). Pentru haine, punctul Faberlic se calculeaza diferit. Un punct Faberlic echivaleaza cu 10 lei pentru produse de imbracaminte.

Fiecare produs are atat in magazinul online cat si in catalog punctele Faberlic aferente. De asemenea, in pasul doi al comenzii veti vedea cate puncte Faberlic ati acumulat. In cabinetul personal www.faberlic.com veti avea in permanenta informatii despre punctele Faberlic acumulate.

Punctul Faberlic
  • Despre Punctul Faberlic
5

Explicatii Punct Faberlic

Exlpicatii despre punctul Faberlic. Ce este un punct Faberlic. De cate puncte Faberlic are nevoie un consultant? Cat valoreaza un punct Faberlic?

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!