Faberlic: cosmeticele Platinum anti îmbătrânire

Linia de cosmetice Platinum de la Faberlic este disponibilă şi în România. Cosmetice de îngrijire Faberlic într-o colecţie specială. Faberlic România vă propune în acest articol colecţia Platinum. O colecţie specială de cosmetice, produse recomandate pentru utilizare frecventă după 35 de ani. Sunt cosmetice pe bază de oxigen, formulă dezvoltată şi perfecţionată de Faberlic. Cosmetice ce includ: cremă de zi, cremă regeneratoare, ser Platinum, mască pentru faţă, apă activă pentru faţă şi lapte demachiant hidratant. O line completă de cosmetice pentru îngrijire şi întreţinere de la Faberlic.

Cosmeticele Platinum pot fi cumpărate din magazinul online Faberlic cu discount de 20%. beneficiaţi de această reducere după ce vă activaţi contul Faberlic şi includeţi produsele într-o comandă de minim 80 de lei. reducerea de 20% se aplică faţă de preţurile de catalog Faberlic, pentru comenzile de minim 80 de lei.

Faberlic ROmania inscriere

Pentru înscriere Faberlic completaţi corect formularul de înregistrare. Apoi veţi primi pe telefonul mobil, prin SMS, datele de activare a contului Faberlic. Înscrierea va aduce numeroase avantaje între care cl mai important este cel de client favorizat ce poate cumpăra cu discount de 20%.

Denumirea de „platinum” pentru această gamă de cosmetice îşi are originea în platina, metal preţios folosit în componenţa acestor cosmetice. Platinum înseamnă cosmetice pe bază de oxigen, licenţa Faberlic, îmbogăţite cu platina. Platina are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Crema de zi cu efect de omogenizare

Crema de zi FaberlicCod articol 0311, greutate: 30 gr, volum: 30 ml. Produsul este destinat pentru îngrijirea pielii după 35 de ani. Valabilitate: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Crema de zi regeneratoare Platinum:

 • Restabilește și menține un nivel corect de hidratare.
 • Instantaneu face pielea netedă, catifelată și suplă. 75% din consumatori au efect fortifiant deja după prima aplicare.
 • Formula cremei a fost creată de laboratoarele Faberlic împreună cu specialiștii italieni.

Complexul activ SKINARCHITECT previne apariția ridurilor profunde prin reabilitarea structurii naturale a pielii.

Acidul hialuronic creează pe piele o barieră invizibilă care împiedică evaporarea apei, îmbunătățește structura pielii, reduce ridurile fine.

Platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase de pe pământ, are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Nu conține parabeni, SLS, ulei mineral, coloranți sintetici și materii prime de origine animală. Parfum hipoalergenic.

Conform rezultatelor de cercetare a complexului activ SKINARCHITECT oferite de către compania GATTEFOSSE, Franța.

Utilizare: aplicați dimineața pe pielea curățată a feței. Pentru a spori efectul utilizați în combinație cu serul Platinum (cod articol 0330).

Cremă regeneratoare de noapte

Crema regeneratoareCod articol 0312, greutate: 30 gr, volum: 30 ml. Produsul este destinat pentru îngrijirea pielii după 35 de ani. Valabilitate: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Cremă regeneratoare de noapte, colecția PLATINUM :

 • Tonifică, împrospătează și îmbunătățește aspectul pielii.
 • Oferă hidratare.
 • Formula cremei a fost dezvoltată de către laboratoarele Faberlic împreună cu specialiștii italieni.

Platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase de pe pământ, are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Hyaluronic Filling Spheres (mici sfere cu acid hialuronic liofilizat) intrând în piele cresc în volum și împing ridurile din interior, dar au și o acțiune hidratantă puternică cu un efect de durată.

Nu conține parabeni, SLS, ulei mineral, coloranți sintetici și materii prime de origine animală. Parfum hipoalergenic.

Platinum serul „Activatorul tinereții”

Ser Faberlic PlatinumCod articol 0330, greutate: 30 gr, volum: 15 ml. Produsul este destinat pentru îngrijirea pielii după 35 de ani. Valabilitate: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Serul „Activator al tinereții”, seria Platinum :

 • Îmbunătățește elasticitatea și textura pielii.
 • Elimină semnele vizibile ale îmbătrânirii.
 • Formula serului a fost dezvoltată de către laboratoarele Faberlic împreună cu specialiștii italieni.

Platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase de pe pământ, are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Complexul activ SKINFLEX are un puternic efect de lifting, îmbunătățește elasticitatea și textura pielii. Nu conține parabeni, SLS, ulei mineral, coloranți sintetici și materii prime de origine animală. Parfum hipoalergenic.
Aplicați crema pe pielea curățată înainte de utilizare, de două ori pe zi.

Crema de zi cu efect de omogenizare

Faberlic crema de ziCod articol 0314, greutate: 15 gr, volum: 15 ml. Produsul este destinat pentru îngrijirea pielii după 35 de ani. Valabilitate: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Cremă cu efect de lifting pentru pielea din jurul ochilor, colecția Platinium „Ultralifting”:

 • Regenerează și hidratează pielea.
 • Îmbunătățește structura pielii și netezește ridurile fine.
 • Are o acțiune antioxidantă și de protecție.
 • Ridurile devin mai puțin vizibile, pielea moale și hidratată.
 • Formula cremei a fost dezvoltată de către laboratoarele Faberlic împreună cu specialiștii italieni.

Platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase de pe pământ, are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Uleiul de argan și complexul de vitamine A și E refac și hrănesc pielea în mod activ, au un efect antioxidant și de protecție împotriva razelor UV.

Acidul hialuronic creează pe piele o barieră invizibilă care împiedică evaporarea apei, îmbunătățește structura pielii, reduce ridurile fine. Nu conține parabeni, SLS, ulei mineral, coloranți sintetici și materii prime de origine animală. Parfum hipoalergenic.

Utilizare: aplicați dimineața și seara pe pielea curățată din jurul ochilor.

Mască pentru față de noapte

Masca de fataCod articol 0331, greutate: 50 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data producerii indicate pe ambalaj.

Masca de noapte pentru fata Platinum:

 • Hidratează intens pielea.
 • Menține balanța de umiditate în decursul zilei.
 • Uniformizează culoarea tenului.

Mod de utilizare

Aplicați masca pe pielea curată a feței sau peste crema de noapte cu mișcările de masaj și lăsați-o să intre în piele. Lăsați sa acționeze peste noapte fără să vă spălați. Dimineața vă spălați cu apa călduță și curățați pielea în mod obișnuit. Folosiți de 2-3 ori pe săptămână.

După aplicarea regulată a măștii pielea arată mai tânără și are un aspect mai proaspăt și luminos.

Apă activă pentru față

Apa activa FaberlicCod articol 0332, greutate: 40 gr, volum: 40 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Apă activă pentru față, colecția Platinum:

 • Împrospătează și hidratează pielea.
 • Restabilește mecanismele naturale ale echilibrului hidric.
 • Conține apă glaciară Glacier water, îmbogățită cu minerale.
 • Complex de oxigen Novaftem-O2 stimulează saturarea celulelor cu oxigen.

Utilizare:

Aplicați pe piele de mai multe ori pe zi, pulverizați de la o distanță de 20-30 cm de față.
La nevoie puteți pulveriza pe parcursul zilei peste machiaj.

Lapte demachiant hidratant Platinum

Lapte demachiantCod articol 0329, greutate: 151 gr, volum: 150 ml. Produsul este destinat pentru îngrijirea pielii după 35 de ani. Valabilitate: 24 luni de la data fabricației înscrisă pe ambalaj.

Lapte demachiant hidratant, colecția PLATINUM:

 • Înlătură delicat impuritățile și resturile machiajului de pe față și de pe ochi.
 • Hidratează și netezește pielea.
 • Pielea este hidratată, având un aspect sănătos și radiant.

Platina este unul dintre cele mai rare metale prețioase de pe pământ, are o capacitate unică de regenerare și de întinerire a celulelor pielii.

Alantoina crește conținutul de apă în matricea intercelulară, creează o senzație de netezime a pielii.

Pantenolul are o acțiune vindecătoare, hidratantă și de netezime.

Utilizare: aplicați dimineața și seara pe pielea uscată a feței cu ajutorul unei dischete din bumbac.

Ser de păstrare a tinereții Platinum

Ser pentru tenCod articol 0333, greutate: 9 gr, volum: 9 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației indicate pe ambalaj.

Prin utilizarea acestui ser pielea e mai netedă cu până la 23,8%. Iar adâncimea ridurilor se reduce cu până la 41,3%. Aceste rezultate au fost stabilite conform cercetărilor clinice, după 28 de zile de aplicare.

Ser concentrat, îmbogățit cu oxigen pentru păstrarea tinereții, pentru față Platinum în fiole:

 • Rezultatul vizibil se observă deja după prima aplicare.
 • Asigură un efect ati-aging intens datorită concentrației ridicate de ingredientele active.
 • Complexul de platină regenerează și întinerește celulele pielii.

Complexul activ SYN UP conferă pielii un aspect mătăsos, crește rezistența împotriva influențelor negative ale mediului înconjurător.

Complexul activ CUBE 3 hidratează instant pielea, ajută la accelerarea regenerării pielii, întinerește și crește elesticitatea ei.

Tripeptide stimulează producerea dermei de acid hialuronic, ceea ce duce la netezerea pielii dinăuntru. Datorita diminuării ridurilor adânci pielea capătă din nou fermitatea și elesticitatea pierdută.

Complexul Novaftem-O2 alimentează cu oxigen straturile adânci ale pielii, stimulează microcirculația locală și sporește efectul aditivilor activi.

Mod de utilizare pentru serul Platinum

Agitați fiola, scoateți copacelul cu grijă, turnați conținutul pe palmă. Aplicați pe pielea feței și gâtului cu mișcările ușoare. Se folosește imediat după deschidere.

Se recomandă să efectuați aceasta procedură seara, aplicați pe pielea curățată a feței și a gâtului. Folosiți zilnic în decurs de 6 zile. Puteți aplica fiole până la obținerea rezultatului dorit, nu cauzează efectul de obișnuință. Pentru un rezultat mai bun folosiți împreună cu alte produse ale gamei Platinum.

Produsele cosmetice din gama Platinum de la Faberlic sunt recomandate pentru femeile de peste 35 de ani. Este o colecţie specială de cosmetice de întreţinere, regenerare şi tratament pentru piele.

Produsele Faberlic din colecţia Platinum sunt conforme cu toate normele de calitate europene. Faberlic a câştigat numeroase premii pentru cosmeticele pe bază de oxigen. Cosmetice recunoscute pentru calitatea lor pe plan internaţional. Faberlic are propriile laboratoare de cercetare la Moscova. Specialiştii cosmetologi ruşi, francezi şi elveţieni şi-au adus contribuţia pentru perfecţionarea cosmeticelor Faberlic. iar gama de cosmetice Platinum de la Faberlic are la bază aceste cercetări.

Catalogul Faberlic include produsele promovate într-o campanie. În magazinul online Faberlic găsiţi peste 6000 de produse.

Cosmeticel Platinum
 • Cosmetice Platinum
5

Cosmeticele Platinum de la Faberlic

Cosmetice faberlic cu platină. Gama de cosmetice Platinum pe bază de oxigen şi platină pentru întinerire. Cosmeticele Platinum sunt disponibile şi în România în magazinul online Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!