Faberlic România – Gama de cosmetice BeautyLab

O nouă linie de cosmetice Faberlic. Produse Faberlic noi disponibile şi în România. Cosmetice realizate în laboratoarele Faberlic de la Moscova. Noua colecţie de cosmetice Faberlic include balsamuri, creme de zi, produse pentru pleoape şi gene, măşti pentru faţă şi seruri. Sunt cosmetice pe bază de oxigen. În acest domeniu Faberlic a câştigat zeci de premii şi a adus inovaţii cosmetologiei. Printre cele mai noi invenţii din laboratoarele Faberlic: complexul pe bază de oxigen Novaftem O2. Toate produsele pot fi cumpărate online şi din România după ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul.

Produsele Faberlic pot fi cumpărate din România doar prin magazinul online sau de la consultanţi. Faberlic nu comercializează produse în magazine sau centre comerciale. De reducerea de 20% beneficiază doar clienţii cu cont activat sau consultanţii Faberlic. Dacă veţi cumpăra de la consultanţi produsele vor fi la preţul afişat în catalogul Faberlic. Cumpărate direct, aveţi avantajul de a achiziţiona cosmeticele Faberlic cu un discount de 20% faţă de preţurile afişate în catalog. Reducerea poate ajunge la 26% dacă faceţi o comandă de cel puţin 100 de puncte Faberlic ceea ce vă conferă şi statutul de client VIP.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic: crema de faţă Blur

Trebuie să arăți grozav, dar sunt doar 15 minute? Acum nu este o problemă! În ajutorul tău va veni dezvoltarea inovativă a laboratorului Faberlic – seria BeautyLab, care va face imediat pielea ideală.

Crema de față Blur:
Аrticol: 1049.

  • Oferă instant pielii un aspect neted și mat, nivelează nuanța, maschează ridurile, porii și alte imperfecțiuni.
  • Ideală pentru crearea unui machiaj natural.
  • Nu astupă porii.
  • Conține complexul pe bază de oxigen Novaftem O2.

Mască-patch restauratoare pentru pielea de pe pleoape

Аrticol: 1089.
Masca-patch restauratoare pentru pielea de pe pleoape întinde rapid pielea de pe pleoape și o întărește, îi oferă tonus, nivelează ridurile mici, reduce cercurile întunecate și umflăturile.

Conține extract de ginko biloba care are proprietăți antioxidante puternice, îmbunătățește microcirculația și are acțiune antiinflamatoare.
Aplicați patch-ul pe pielea curățată și înlăturați după 15 minute. Utilizați 1–2 ori pe săptămână sau înainte de a ieși la lumina soarelui.

Faberlic: ser de față cu acțiune intensivă

Faberlic ser de fataАrticol: 1039.
Serul de față cu acțiune intensivă – produs realizat în colaborare cu tehnologi francezi.
Serul acționează ca un miorelaxant puternic, rapid și de la prima utilizare înlătură cearcănele de sub ochi, nivelează ridurile mimice și întinde conturul feței.
Conține complexul activ Gatuline Expression pe bază de extract de acmella și Cristalhyal pe bază de acid hialuronic.
Acțiunea serului începe instant și durează 24 de ore de la utilizare.

Mască express de tip gel pentru față

Аrticol: 1044.
Masca experss de tip gel pentru față „Lifting și strălucire” întinde intensiv pielea, scade vizibilitatea ridurilor, hidratează adânc și oferă feței un luciu sănătos.
Ideală pentru îngrijirea pielii palide și obosite.

Bază brevetată: include 2 straturi: hidrogelic (partea de jos) și bio celulozic (partea de sus). Masca are un efect de bombă „de apă”, întrucât poate hidrata instant chiar și cea mai dezhidratată piele.

Aplicați masca, înlăturați stratul superior și așteptați 10–15 minute. Înlăturați masca cu grijă. Folosiți de 1–2 ori pe săptămână sau înainte de un eveniment important.

Creme Faberlic

Mască express de față pe bază de oxigen

Аrticol: 1043.
Masca express de față pe bază de oxigen „Matare și curățare” din țesut absoarbe activ surplusul de grăsime cutanată, dezintegrează toxinele, lăsând pielea moale și proaspătă. Conține cărbune de lemn și ser concentrat.

  • Ideală pentru îngrijirea pielii predispusă la îngrășare.
  • Elimină luciul de grăsime.
  • Asigură netezime și prospețime.
  • Formula inovatoare Bubble O2 îmbogățește pilea cu oxigen.

Aplicați masca din țesut pe față și așteptați 15 minute. Repetați procedura 1-2 ori pe săptămână.

Balsam-filler de buze cu efect 3D

Аrticol: 1059.
Balsamul filler de buze cu efect 3D crește vizual volumul și oferă buzelor un luciu glossy, creează un efect de buze umede, menține conturul precis.

Produsele cosmetice Faberlic din această gamă specială pot fi găsite în cabinetul personal utilizând codul de articol. În cazul aplicării comenzii rapide folosiţi cifrele (codul) produsului pentru a găsi imediat cosmeticele pe care le doriţi. Cosmeticele BeautyLab de la Faberlic România includ balsamuri, creme de zi, produse pentru pleoape şi gene, măşti pentru faţă şi seruri.

BeautyLab Faberlic
  • BeautyLab Faberlic
5

BeautyLab Faberlic

Gaba de cosmetice BeautyLab Faberlic. Ofertă unică de cosmetice pe piaţa din România. Cosmetice Faberlic pentru îngrijire: balsamuri, creme de zi, produse pentru pleoape şi gene, măşti pentru faţă şi seruri.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!