Faberlic România: linia de cosmetice Secret SPA

O linie distinctă Faberlic România de cosmetice de întreţinere. Faberlic SPA: produse de îngrijire de întinerire şi întreţinere. Faberlic România prezintă în acest articol colecţia „Secret SPA”. Uleiuri speciale şi aromate pentru îngrijirea pielii şi a părului într-o linie specială de cosmetice. Colecţia Secret Spa oferă produse cosmetice destinate uzului pentru baie şi duş şi de îngrijire a pielii care furnizează sănătate şi încântare pentru corp. Aceste produse Faberlic pot fi cumpărate şi din România. După activarea contului personal în magazinul online puteţi cumpăra produsele din această colecţie cu reducere de 20%. Beneficiaţi de acest discount Faberlic pentru orice comandă de minim 80 de lei (preţ catalog).

Faberlic ROmania inscriere

Colecţia Secret Spa de la Faberlic include gel de duş, mască nutritivă pentru faţă, ulei uscat pentru corp şi scrub pentru corp.

Gel de duș crema Comoara Orientului

Gel de dus Secret SpaCod articol 2416, greutate 208 gr, volum 200 ml. Valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (a se vedea pe ambalaj).

Gelul de duș cremă, „Oriental Treasure Collection”, are un parfum voluptuos și îmbrățișează fiecare celulă a corpului, cu grijă și sensibilitate. Textura luxoasă curăță profund și hidratează pielea.

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică pe pielea umedă, spălați și clătiți cu apă.

Mască nutritivă pentru față

Masca nutritiva fataCod articol 2414, greutate 74 gr, volum 75 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației indicate pe ambalaj.

Masca nutritivă pentru față „Comorile Estului” hrănește și hidratează intens pielea. Extractul de Lotus îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, ulei de argan previne îmbătrânirea prematură.

Mod de utilizare:

  • Aplicați masca pe pielea curățată a feței, lăsați să acționeze câteva minute.
  • Apoi clătiți sau curățați resturile cu un șervețel.
  • Aplicați de 2-3 ori pe săptămână.

Cosmetice de ingrijire

Ulei uscat pentru corp

Ulei pentru corpCod articol 2416, greutate 100 gr, volum 100 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației indicată pe ambalaj.

Uleiul uscat pentru corp „Bogățiile orientului” hidratează și hrănește pielea, contribuind la regenerarea acesteia, iar aroma senzuală de lotus oferă plăcere rafinată și restabilește armonia sufletească.

După duș pulverizați pe pielea umedă pentru o îmbibare rapidă. Ideal pentru hidratare și combaterea efectului de piele uscată.

Scrub pentru corp „Bogățiile Orientului”

Scrub pentru corpCod articol 2420, greutate 200 gr, volum 200 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației indicată pe ambalaj.

Scrubul pentru corp „Bogățiile orientului” curăță cu grijă și regenerează pielea. Particulele de sâmbure de caisă îndepărtează celulele moarte, iar extractul de lotus și ulei de argan hidratează impecabil și hrănește pielea.

Utilizare: aplicați scrubul pe corp cu mișcări de masare, apoi îndepărtați cu apă.

Cosmeticele pentru îngrijire din colecţia Secret Spa sunt realizate în laboratoarele Faberlic. Aceste cosmetice au la bază cercetările cosmetologilor firmei. Produsele cosmetice Faberlic pot fi cumpărate din România din magazinul online. Oferta din magazinul online Faberlic România include peste 6.000 de produse.

Cosmetice întreţinere
  • Faberlic cosmetice întreţinere
5

Cosmetice de întreţinere faberlic Spa

Colecţia de cosmetice pentru întreţinere Faberlic Spa. Oferta disponibilă şi pentru comenzi Faberlic din România. Cosmetice pentru îngrijire şi întreţinere Faberlic: gel de duş, mască nutritivă, ulei pentru corp, scrub pentru corp.

1 Comment
  1. Reply
    claudia ianuarie 1, 2018 at 10:58 am

    Ador produsele de intretinere a pielii,Intotdeauna calitatea isi spune cuvantul,se vad diferente in timp real atat pentru corp cat si pentru ten! Merita incercate cu drag #Faberlic #CatalogFaberlic #FaberlicRomania.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!