Faberlic România: cosmeticele de îngrijire Air Stream

Cosmeticele pe bază de oxigen au fost inovate şi dezvoltate de Faberlic. Colecţia Air Stream este disponibilă şi prin Faberlic România. Faberlic este renumită în Europa pentru cercetările făcute în propriile laboratoare în domeniul cosmetologiei şi mai ales în domeniul cosmeticelor pe bază de oxigen. Complexul Novaftem descoperit de Faberlic a primit şi un premiu Nobel pentru inovaţiile aduse în domeniul cosmeticelor gândite special pentru a fi compatibile cu organismul uman.

Air Stream, în traducere directă „curent de aer”, face trimitere la cosmeticele pe bază de oxigen. Cosmeticele pe bază de oxigen au fost dezvoltate de Faberlic cu rezultate excelente. Sunt prietenoase cu organismul, sunt asimilate corect şi nu afectează deloc pielea.

Faberlic ROmania inscriere

Tehnologia inovatoare ”Air Stream” combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-O2 (moleculele de oxigen) și microcapsulele Tumerin (antioxidant, protecția celulară), brevetate de laboratorul Faberlic.

Cremele de întreţinere Faberlic

Oferta Faberlic România include mai multe linii de cosmetice de îngrijire. În mod special cosmeticele de îngrijire Air Stream se bazează pe oxigen, mai exact pe dioxid, inclus în formula cremelor. Cosmeticele de întreţinere Air Stream se recomandă ca utilizare pentru toate vârstele de peste 20 de ani. Faberlic are si gama de cosmetice Platinum dedicată persoanelor cu vârste de peste 35 de ani. Air Stream de la Faberlic este o linie de cosmetice de întreţinere şi îngrijire ce poate fi utilizată pentru toate vârstele de peste 20 de ani.

Cremă radiantă de zi

Crema de ziCod articol 0243, greutate 51 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.
Crema de zi – radiantă ”Air Stream”:

Activează microcirculația în țesuturile pielii, încarcă celulele cu energie și readuce o culoare radiantă sănătoasă pe față.

Compoziția cremei include un pigment RonaFlair LDP, care redă luminozitatea, elimină toate neregularitățile pielii și reduce ridurile vizibil.

Filtrele UV speciale, asigură protecția împotriva razelor solare, la nivelul SPF 15 și împiedică pigmentarea pielii.

Tehnologia inovatoare ”Air Stream” combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-O2 (moleculele de oxigen) și microcapsulele de Tumerin (antioxidant, protecția celulară), brevetate de laboratorul Faberlic.

Restaurează și întărește funcționalitatea pielii, care a fost inerentă naturii de la naștere și se pierde în timp sub impactul negativ al mediului.

Pătrunzând în straturile adânci ale pielii, îi restabilește și întărește funcția protectoare, are un efect antioxidant lungă e lungă durată.

Pentru toate tipurile de piele. Vârsta: 20+.

Utilizare: aplicați dimineața, pe fața curățată.

Cremă reshaping de noapte

Crema reshape de noapteCod articol 0217, greutate 50 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj. Termen de valabilitate după deschiderea ambalajului: 8 luni.

Cremă reshaping AIR STREAM de noapte: regenerare și volum.

Conține complexul vegetal Celtonyl – un cocktail energizant, care susține care susține schimbul de substanțe la nivel celular și rezistența stratului superior al pielii, împiedicând pierderea volumului și a fermității.

Tehnologia inovativă Air Stream combină formula unică de Novaftem-O2 (hrănirea celulelor cu oxigen) și micorcapusulele Tumerin, microcapsulele patentate ale laboratorului Faberlic (antioxidant, protecția celulelor). În timpul nopții, crema restabilește puterea vitală a pielii, îmbogățind-i cu vitaminele și cu substanțele nutritive necesare.

Îmbogățește pielea cu elastină, fortificându-i vizibil conturul.

E o garanție de încredere a pielii sănătoase la început de zi.

Pentru toate tipurile de piele.

Utilizare cremă de noapte

Aplicați crema seara, pe fața curată. Pentru sporirea eficacității, înainte de aplicarea cremei folosiți soluția tonică cu activator „Reshaping cu oxigen”(0221).

Cremă nutritivă de noapte

Crema de noapteCod articol 0208, greutate 50 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.
Cremă nutritivă Air Stream de noapte: regenerare de lux.

Hrănire intensivă și respirație maximă pentru pielea dumneavoastră!

Textura bogată, pe parcursul întregii nopți, hrănește pielea cu elementele nutritrive necesare, hidratează și redă pielii fermitate și elastivcitate.

Se îmbunătățește considerabil aspectul pielii. Crema nutritivă de noapte e îmbogățit cu complexul Plantasesnse Abyssinian Oil, care restabilește stratul de lipide și îi activează funcția sa de protecție.

Crema de noapte de lux diminuează urmele stresului acumulat în timpul zilei, sporește acțiunea cremei de zi.
Restabilește puterea vitală a pielii.

Tehnologia inovativă Air Stream combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-О2® (hrănirea celulelor cu oxigen). Plus micorcapusulele Tumerin, microcapsulele patentate ale laboratorului Faberlic (antioxidant, protecția celulelor).

Restabilește și fortifică funcționalitatea pielii, care ni se oferă la naștere de la natură, dar care se pierde odată cu trecerea timpului, sub acțiunea nefastă a factorilor mediului extern.

Pătrunde în straturile adânci ale pielii. Restabilește și fortifică funcția de protecție a pielii, are o îndelungată acțiune antioxidantă.
Pentru pielea normală și uscată. Vârstă: 20+.

Utilizare: aplicați seara pe pielea curată.

Cremă radiantă de noapte

Crema de noapte FaberlicCod articol 0244, greutate 50 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Cremă de noapte – radiantă, ”Air Stream”: recuperare și detoxificare.

Activează procesul de detoxifiere a celulelor și restaurează eficient structura pielii, restabilindu-i strălucirea naturală, în timpul somnului.

Pe timpul nopții, crema ajută la luminarea pielii, la saturarea acesteia cu umiditate, o netezește și elimină semnele de oboseală.

Celldetox® este responsabil pentru detoxifierea celulelor, ingredientul activ care declanșează procesul de creștere a numărului de microorganisme ”speciale”, subcelulare, care „captează și mănâncă toate resturile din celulele pielii”.

Peste noapte, celulele uscate din stratul de suprafață al pielii, se exfoliază ușor, iar pielea devine mai transparentă, monocromă și netedă.

Restaurează și întărește funcționalitatea pielii, care a fost inerentă naturii de la naștere și se pierde în timp sub impactul negativ al mediului.

Pătrunzând în straturile adânci ale pielii, îi restabilește și întărește funcția protectoare, are un efect antioxidant de lungă durată. Pentru toate tipurile de piele. Vârsta: 20+.

Utilizare: aplicați seara, pe fața curățată.

Cremă pentru pleoape

Crema pentru pleoapeCod articol 0251, greutate 15 gr, volum: 15 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Cremă pentru pleoape, colecția Air Stream de la Faberlic. Linia strălucire oxigenată împotriva semnelor de oboseală: o respirație profundă și o strălucire absolută a pielii tale!

Crema ușor spumoasă revigorează instantaneu vederea. Acționând ca un corector invizibil, el ascunde pungile negre din jurul ochilor și conferă pielii un aspect radiant.

Crema hidratează intens pielea și restabilește procesul de microcirculație, păstrând în același timp pielea sănătoasă.
Tehnologia inovatoare Air Stream conține o formulă unică de complex de oxigen Novaftem-O2 (alimentarea celulelor cu oxigen) și microcapsule Tumerin patentate de laboratoarele Faberlic (antioxidant, protecția celulelor).

Restabilește și consolidează funcționalitatea pielii, care a fost stabilită de către natură de la naștere și care se pierde cu timpul sub acțiunea negativă a mediului înconjurător.

Pătrunzând în straturile profunde ale pielii, reface și întărește funcția de protecție, având o acțiune anti-oxidantă.
Pentru toate tipurile de piele. Varsta: 20+.

Utilizare: aplicați dimineața și seara pe pielea curățată din jurul ochilor.

Pastă exfoliantă AIR STREAM

Pasta exfolianta cremaCod articol 0214, greutate 84 gr, volum: 75 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Pastă exfoliantă Air Stream: purificare și transformare.

 • Deschide instantaneu accesul oxigenului la piele.
 • Optimizează balanța de umiditate și sebum a pielii.
 • Strânge porii dilatați.
 • Netezește pielea.

La baza produsului este argila albă Caolin. Caolin curăță perfect porii și absoarbe sebumul fără să se usuce pielea.
Pudra din algele marine funcționează ca un exfoliant delicat: îndepărtează celulele uscate moarte deschizând pielii accesul la oxigen.

 • Oxidul de zinc are un efect antiimflamator.
 • Potrivită pentru pielea grasă și combinată.
 • Vârsta: 20 +.

Utilizare pastă exfoliantă

Aplicaţi pasta pe pielea curăţată a fetei in afara zonei din jurul ochilor.

 • Clătiți peste 15-20 minute.
 • Aplicați 1-2 ori pe săptămână.

Mască-detox AIR STREAM

masca detoxifiereCod articol 0236, greutate 55 gr, volum: 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Mască- detox: respirație adâncă și strălucire absolută a pielii dv.!

Masca pe bază de argilă roșie activează procesul de detoxifiere al celulelor pielii. Procedura de detoxifiere neutralizează efectele influențelor agresive ale mediului înconjurător (praf, gaze de eșapament, radicali liberi, etc.) menținând vialibilitatea celulară și prelungind viața lor.

Masca hrănește intens pielea, reface balanța ei de umiditate, îmbunătățește și uniformizează culoarea tenului.

Tehnologia inovativă Air Stream combină în sine formula unică a complexului îmbogăţit cu oxigen Novaftem-O2 (alimentarea celulelor cu oxigen) și micro-capsule Tumerin ( antioxidant, protectia pielii) patentate de laboratorul Faberlic.

Celldetox în concentrația mega-activă pornește procesul de înmulțire de organite subcelulare specifice care „prind și mănâncă” toate resturile din celulele pielii.

Reface și întărește funcționalitatea pielii, care a fost fondată de natură de la naștere și se pierde cu timpul sub influența negativă a mediului înconjurător.

Pătrunzând în straturile adânci ale pielii reface și întărește funcția ei protectoare, are un efect antioxidant pe termen lung. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Vârsta: 20+.

Utilizare mască pentru detoxifierea pielii

Aplicați pasta pe pielea curățată a feței în afara zonei din jurul ochilor.

 • Clătiți peste 15-20 minute.
 • Aplicați 1-2 ori pe săptămână.

Produsele cosmetice de îngrijire şi întreţinere Air Stream pot fi cumpărate din magazinul online Faberlic. Oferta Faberlic din magazinul online cuprinde peste 6000 de produse. Toate produsele Faberlic pot fi cumpărate din România doar după ce vă înscrieţi şi apoi vă activaţi contul în magazinul online.

Cosmetice Air Stream
 • Faberlic Air Stream
5

Faberlic Air Strim

Linia de cosmetice pe bază de oxigen Air Stream de la Faberlic. Cosmeticepe bază de oxigen pentru întreţinere şi îngrijire. Faberlic România cosmeticele Air Stream.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!