Aparat DiaDENS-cardio de electrostimulare

Aparatul DiaDENS-Cardio Denas de electrostimulare pentru reglarea tensiunii arteriale. DiaDens-Cardio este un aparat electroterapeutic Denas. Aparat Denas-cardio, comercializat de Faberlic în România, cu certificare medicală europeană. Aparatul DiaDENS-Cardio este destinat electrostimulării dinamice în scopul reglării tensiunii arteriale și a stării generale a organismului.

Faberlic are cel mai mic preţ pentru acest aparat pe piaţa din România. Preţul pentru DiaDENS-Cardio este în magazinul online Faberlic de 399,89 lei. La acest preţ se aplică o reducere de 20% dacă veţi comanda aparatul de electrostimulare cardio din magazinul online Faberlic România. Este necesar să vă înscrieţi şi apoi să vă activaţi contul pentru a putea cumpăra aparatul. Exact acelaşi aparat îl găsiţi pe piaţa din România la preţuri de peste 350 $. Adică de aproape patru ori preţul pe care îl are aparatul în magazinul online Faberlic. Cod articol în magazinul online pentru DiaDENS- cardio: 77454.

Faberlic ROmania inscriere

Aparatul DiaDens-Cardio

Aparat DenasAparatul produs de Denas este conceput pentru tratarea terapeutică neinvazivă (care nu afectează pielea) a zonelor biologic active: electrostimulare dinamică pentru reglarea tensiunii arteriale (TA) și a stării generale a organismului.

Diadens-Cardio este un aparat sigur, alimentat cu baterii, care corectează presiunea arterială. Cu ajutorul aparatului tensiunea poate fi scăzută în timpul sesiunilor de terapie, cu efect de îmbunătăţire a stării de sănătate.

Aparatul influențează printr-o terapie non-invaziva, folosind o metodă de electrostimulare a zonelor active din punct de vedere biologic localizate la incheietura mâinii. DiaDens-Cardio este special proiectat pentru a scădea presiunea arteriala şi a normaliza starea generală a organismului în câteva minute. Dispozitivul Denas se aplică în mod individual, în scop terapeutic sau profilactic. Stimularea nervoasă electrică dinamică (DENS) – este una din modalitățile moderne de recuperare și conservare a sănătății.

DiaDENS-Cardio nu numai că scade tensiunea arterială pe moment. Dar se poate folosi şi pentru tratamentul şi profilaxia hipertensiunii şi a condițiilor stresante, ca o metoda suplimentara cu caracter non-invaziv.

DiaDENS Cardio pret

Despre aparatul DiaDens-Cardio

Aparat DiaDensStimularea electrică cu aparatul DiaDens Cardio contribuie la restabilirea și menținerea tonusului pereților vasculari. Aparatul Denas ajută la tratarea vaselor capilare dilatate, îmbunătățește hemodinamica. Ca urmare a acestui fapt:

 • Reglează tensiunea arterială.
 • Îmbunătățește starea generală de sănătate.
 • Îmbunătățește starea psiho-emoțională.
 • Sporește capacitatea de muncă şi eficienţa fizică.
 • Reduce riscul de dezvoltare a complicațiilor hipertensiunii.
 • Se ameliorează calitatea vieții pacientului.

Aparatul DiaDENS-Cardio este creat pentru tratarea auxiliară a pacienților cu hipertensiune arterială, tratamentul de bază fiind cel medicamentos. Realizând un curs, care include câteva ședințe cu DiaDENS-Cardio, se reglează tensiunea arterială, se îmbunătățește starea generală a organismului, iar tratamentul medicamentos (la indicația medicului) poate fi redus.

Utilizarea regulată a aparatului este o profilaxie a crizelor hipertonice, complicațiilor vitale și prelungirea vârstei pacientului. Aparatul e ușor de folosit, are un display cu pictograme mari, are o manșetă pentru fixarea aparatului pe încheietura mâinii, o husă pentru păstrare și transportare. Este un aparat electroterapeutic ce utilizează principiul medical al electrostimulării.

Conţinut şi caracteristici tehnice DiaDENS-Cardio

 • aparatul DiaDENS-Cardio,
 • instrucțiunea de folosire,
 • husă din plastic,
 • încărcător de tipul LR6/AA.

Caracteristici tehnice:

 • Sursa de alimentare: baterii 1,5 V LR6/AA (2 bucăți).
 • Masa: 0,35 kg.
 • Dimensiuni: 120x110x110 mm.

În programele aparatului DiaDENS-Cardio se utilizează frecvențele 9,2; 77; 10 kHz. Aceste frecvențe sunt, de obicei, recomandate în tratarea hipertensiunii arteriale, a reglării tensiunii arteriale și pentru obținerea un efect de calmare, de sedare. manualul de utilizare al dispozitivului produs de DENAS îl găsiţi AICI.

Efecte aparat DiaDENS-Cardio

Utilizare DiaDens-CardioDiaDENS-Cardio nu numai că scade tensiunea arterială pe moment. Dispozitivul se poate folosi şi pentru tratamentul şi profilaxia hipertensiunii şi a condițiilor stresante ca o metodă suplimentară cu caracter non-invaziv.

Folosirea aparatului Denas permite reducerea necesarului de medicamente, fiind şi foarte uşor de aplicat. Forma şi construcția îl face accesibil permanent. Daca aveți constant problem cu tensiunea arterială, suferiți de stres sau de dureri de cap provocate de hipertensiune, îl puteți purta la încheietura mâinii in timpul zilei şi îl puteți folosi după dorință.

Aparatul este uşor de folosit: se prinde la mană şi se porneşte. Fiind prevăzut cu o funcţie speciala, el va funcționa automat după aceea. Această funcţie este rezultatul unor cercetări clinice extinse. Cercetare care a avut loc în clinici şi la locuința pacienților cu câteva grupuri de pacienți în perioada proiectării DiaDENS-Cardio. Este o funcţie special proiectată pentru corectarea tensiunii arteriale, absolut sigură pentru toți utilizatorii. O procedura de tratament durează 5-7 minute.

Utilizare aparat DiaDENS-Cardio

Aparatul DiaDENS-Cardio acționează asupra punctelor biologice active, care, timp de secole, și în reflexoterapie sunt stimulate. Are un program automat, care are menirea de a acționa în zona punctului activ Neiguan, localizat pe partea interioară a antebraţului. Stimularea lui cu impulsuri electrice slabe are un efect antistres, datorită căruia, aparatul are o acțiune benefică asupra tensiunii arteriale.

Recomandări: realizați 1-2 proceduri pe zi, timp de 10 – 15 zile, fără a ține cont de valorile TA, stabilite înainte de efectuarea procedurii. În cazul hipertensiunii arteriale stabile, repetați cursul în fiecare lună.

Contraindicații utilizare aparat DiaDENS-Cardio

Pentru realizarea corectă a procedurilor cu aparatul DENAS si pentru folosirea corectă a lui concomitent cu alte metode de tratament , citiți instrucțiunea de folosire sau consultați un specialist.

 • Intoleranţa individuală la curentul electric.
 • Cardio-stimulator implantat.
 • Stare de super-excitare psihică acută.
 • Intoxicare alcoolică sau cu medicamente.
 • Atac de epilepsie.
 • Neoplasm de orice etiologie şi localizare.
 • Tromboza venelor.

DiaDens-Cardio Denas

Aparat DENAS

Aparatul DiaDENS-Cardio este realizat de DENAS. DENAS este de fapt numele firmei. Între DENAS şi DiaDENS-Cardio nu există nicio diferenţă. DENAS este brandul, firma ce produce mai multe tipuri de aparate de electrostimulare. DENAS este un brandul din spatele tipului de aparat de elctrostimulare DiaDens.

Aparatul DiaDENS-Cardio al firmei DENAS poate fi cumpărat de la Faberlic, din România, numai prin intermediul magazinului online. Faberlic este o firmă de vânzări directe. Iar produsele sale nu sunt comercializate în magazine. Produsele Faberlic pot fi cumpărate doar din magazinul online sau de la un consultant, situaţie în care nu mai beneficiaţi de reducerea de 20%. Important de ştiut, dacă aveţi o comandă mai mare, respectiv de 100 de puncte Faberlic, reducerea este de 26%. Aşadar, aparatul DiaDENS-Cardio poate fi cumpărat alături de alte produse cu o reducere de 26% faţă de preţul de catalog. Pentru mai multe informaţii despre comercializarea acestui aparat utilizaţi formularul de Contact Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!