Aparat DiaDENS-PCM electrostimulator universal transcutanat

Aparat DiaDENS-PCM electrostimulator universal transcutanat cu cel mai mic preţ din România. DiaDENS-PCM poate fi cumpărat din magazinul online Faberlic România. Ofertă unică pe piaţa românească pentru aparatele DENAS. Aparate medicale pentru electrostimulare activă. DiaDENS-PCM poate fi utilizat cu succes pentru diferite boli şi profilaxii. Aparatul este uşor de folosit şi poate fi utilizat împreună cu alte dispozitive compatibile Denas. Uşor de utilizat: alegeţi o boală din lista pentru care este prevăzut aparatul şi frecvenţa necesară este stabilită automat. Stabilirea manuală a frecvenţei este recomandată persoanelor specializate în terapia Denas. Dispozitivul dispune de un meniu asemănător unui telefon mobil şi de algoritmi de tratament pentru bolile mai des întâlnite.

Pe piaţa din România acest aparat poate fi găsit la preţuri de peste 770$. Preţul DiaDENS-PCM în magazinul online Faberlic România este de 1039,89 lei. Acesta este preţul de catalog la care beneficiaţi de reducere dacă veţi comanda aparatul din contul personal creat în urma înscrierii Faberlic. Un preţ de 3 ori mai mic decât orice altă ofertă de pe piaţa din România. Află mai multe informaţii despre acest aparat mai jos.

Faberlic ROmania inscriere

Despre aparatul DiaDENS-PCM

DiaDENS PCM este un aparat electroterapeutic ce influențează zonele patologice, focarele lezionale, zonele reflexogene şi punctele acupuncturale ale corpului, pavilioanelor urechii, palmelor şi talpei piciorului.

Aparatul se recomandă a fi utilizat în tratamentul complex al patologiilor legate de boli şi echivalentele ei (parestezii, prurit, spasme). Este folosit şi pentru pentru analgezia durerilor postoperatorii şi post-traumatice, oboseală musculară. Dispozitivul DiaDENS PCM are ca efect îmbunătăţirea microcirculaţiei şi troficităţii ţesuturilor, poate trata dereglărilor funcţionale în spectrul larg al patologiilor.

Prezenţa mai multor moduri de stimulare şi folosirea tehnicilor speciale de manipulare permit tratamentul sigur şi confortabil. Electrostimularea dinamică permite influenţarea selectivă a stărilor funcţionale a organelor interne, mecanismelor de reglare a funcţiilor fiziologice şi a sensibilităţii dureroase.
Forma dispozitivului compactă şi funcţională, alimentare autonomă permite utilizarea aparatului în spitale. Aparatul poate fi utilizat cu uşurinţă şi ambulator, pentru acordarea asistenţei medicale în practica sportivă, instituţii, respectând instrucţiunile de utilizare.

Aparat electrostimulare DiaDENS-PCM

Electroneurostimularea dinamică se face prin acțiunea impulsurilor de curent electric asupra punctelor și zonelor active biologic ale organismului uman. Aparatul dispune de posibilitatea alegerii unor programe individuale de tratament, precum și de programe standard. Aparatul DiaDENAS PCM are electrozi incorporați și un conector pentru conectarea electrozilor terapeutici de la distanță.

DiaDENS-PCM din oferta Faberlic

DiaDENS-PCM este un dispozitiv specializat pentru domeniul ESA-terapiei (electrostimularea activă). Aparatul medical electrostimulator conține programe de acordare a primului ajutor și de realizare a tratamentului bolilor și simptomelor frecvent întâlnite. Printre aplicaţii se numără durerile de spate și articulații, hipertensiune arterială, dureri de cap, simptome ale răcelii, tulburări digestive. Aparatul DIAS se poete fi utilizat şi pentru vindecarea consecințele traumelor și ale intervențiilor chirurgicale şi contribuie la sporirea capacității de adaptare a organismului la suprasolicitări fizice sau mentale.

Pentru realizarea terapiei, puteți selecta unul dintre cele 13 programe de tratament sau puteți realiza propria schemă de tratament. Este însă recomandat pentru început să utilizaţi programele de tratament prestabilite. După acumularea de experienţă şi cunoştinţe pentru aparatul DENAS puteţi încerca şi scheme proprii.

Regimuri de lucru DENAS PCM

13 programe prestabilite de tratament ceea ce permite oricărui utilizator să aplice cu uşurinţă tratamente pentru mai multe boli. Printre acestea se numără probleme ale şirei spinării, ale articulaţiilor, traume, nas înfundat, dureri în gât, tuse, dureri de cap, hiper şi hipotensiune. Aparatul poate fi utilizat şi pentru probleme ale tractului gastrointestinal, dureri diferite ale oaselor, distonie vegeto-vasculară, dureri ginecologice, cicluri menstruale neregulate.

Terapii cu DiaDENS-PCM

 • Terapie 0,1-9,9 Hz – frecvențe infra-joase ce pot fi selectate individual. Frecvențe infra-joase: de la 1.0 Hz la 9.9 Hz cu pas 0.1 Hz – pentru tratamentul următoarelor afecțiuni: tahicardie, artrită, artrită, acnee, hipotensiune arterială, dermatită, eczemă, somnolență, dureri de cap, contuzie, traume, obezitate, astm și multe altele.
 • Terapia 10, 20 Hz – regimuri universale pentru corectarea stării psiho-emoționale și a dezechilibrului hormonal.
 • Terapia 60, 77, 140 Hz – regimuri speciale pentru terapia durerii, edemului, inflamației, reabilitării în caz de boli spinale și articulare. Aceeaşi terapie pentru eliminarea edemelor, reglarea tensiunii arteriale.
 • Terapie 200 Hz – regim special pentru ameliorarea rapidă a durerii.
 • Programul MED (Doza Minimă Eficace) – regim special pentru terapia stresului și suprasolicitarea fizică, prevenirea diferitelor boli. Programul MED este un program profilactico-curativ. Se aplică în cazurile de suprasolicitare fizică și mintală cronică, în sindromul oboselii cronice, profilaxia răcelii.
 • Terapia 7710 și 77AMTherapy 7710 și 77AM – frecvențe modulate cu efecte relaxante și tonice pentru corp.
 • Terapie screening – căutarea rapidă a zonelor problematice.

Butoane DiaDENS-PCM

Meniul accesibil și multifuncționalitatea dispozitivului fac ca tratamentul să fie uşor de aplicat, confortabil și eficient pentru persoanele de orice vârstă.

DiaDENS PCM pentru începători

Dacă nu știți de unde să începeți, selectați folderul „Tratament”, modulul „Terapie Express”. Acesta include 13 programe complet automatizate de tratament pentru: dureri de spate, nas înfundat, durere în gât, dureri la nivelul articulațiilor, tuse, cefalee, hipertensiune, hipotensiune, traume, greață, balonări, diaree, constipație. Creatorii aparatului au elaborat un algoritm si au inclus frecvențele necesare pentru aceste 13 afecțiuni.  Trebuie doar să plasați dispozitivul pe locul dureros (proiecția directă a durerii) și, dacă este necesar, să îl rearanjați la momentul potrivit într-o zonă nouă. În instrucțiune sunt indicate zonele și ordinea stimulării lor pentru fiecare dintre aceste programe.

Conţinut set aparat DiaDENS PCM

 • Aparatul DiaDENS-PCM.
 • Manualul de instrucțiuni.
 • Instrucţiuni de utilizare.
 • Ambalaj.
 • Încărcător de tip LR6/AA.

Specificaţii tehnice electrostimulator universal

 • Sursa de energie: 1,5 V LR6/AA (2 bucăți).
 • Greutate: 0,35 kg.

Posibilitatea de stabilire a frecvențelor:

 • setare regimul „Screening” – 10 Hz,
 • în regimul „Terapia” – de la 1 la 9,9 Hz, cu pașii 20, 60, 77, 140, 200 Hz,
 • setare regimul „Med” – 10 Hz

Posibilitatea conectării electrozilor terapeutici la (prin fir) distanță.

Utilizare aparat DiaDENS PCM

Atunci când utilizați dispozitivul, trebuie să țineți cont de faptul că cel mai pronunțat efect terapeutic apare la finalul curei de tratament. O perioadă de tratament include 6 -8 proceduri, altele programe – 8 -12, iar mai rar – 14 -20 sau mai multe.

Manualul de utilizare pentru aparatul DiaDENS PCM îl aveţi AICI în format pdf, în limba engleză.

Puteți achiziționa suplimentar electrodul DENAS-Glasses. Acest produs se conectează cu dispozitivul DiaDENS PCM.

Există şi contraindicații de utilizare. Pentru realizarea corectă a procedurilor cu aparatul DENS si pentru folosirea corectă a lui concomitent cu alte metode de tratament , citiți instrucțiunea de folosire sau consultați un specialist. Acest website prezintă prousul conform specificaţiilor producătorului şi ale Faberlic.

Aparatul respectă standardele europene, are certificare CE în conformitate cu directiva 93/42 / ЕЕС privind echipamentele medicale.

Electro Neurostimularea Dinamică

Electro Neurostimularea Dinamică (END) se bazează pe acțiunea asupra zonelor reflexogene şi a punctelor de acupunctură ale corpului prin scurte impulsuri electrice şi pe schimbarea dinamica a rezistenței electrice cu actiune reflexă în profunzime. Ceea ce conduce la schimbări simptomatice, hemodinamice si homeostazice, cu influențarea pozitivă a tuturor mecanismelor patogenetice. Având ca rezultat final ameliorarea si vindecarea a numeroase boli fără folosirea medicamentelor.

Numeroase cercetări dovedesc faptul că la baza acțiunii de tratament a electroneurostimulării (DENS) stau reacțiile reflexive şi neurochimice, care declanșează în organism o cascadă de mecanisme de reglare și adaptare. Ca urmare sunt lichidate simptomele de durere, se îmbunătățeste circulația sângelui, se exercită o acțiune antiinflamatorie, se activează formarea unor substanțe active biologic și procesele de transfer din țesuturi, se normalizează tonusul mușchilor și articulațiilor. Electroneurostimularea dinamică asigură imbunătățirea stării generale, creșterea bunei dispoziții și a capacității de muncă.

Intensitatea electrostimulării

Intensitatea (puterea) electrostimulării se stabilește individual pe baza percepției subiective a pacientului. Puterea electrostimulării se împarte convențional pe trei niveluri.

Primul, nivelul minim – pacientul nu are nici un fel de percepții subiective sau simte o vibrație ușoară în zona de acțiune a electrozilor. Se folosește în acele cazuri, când acțiunea nu trebuie să fie intensă – pentru copii pâna la 7 ani și pacienți cu afecțiuni ale sistemului cardio-vascular (hipertensiune arterială, sindromul distoniei vascular vegetative). Pentru pacienții la care se observă dureri de cap, amețeli tratamentul trebuie efectuat la nivelul minim de putere.

Al doilea, nivelul confortabil – pacientul simte vibrația, înțepături placute sau o încălzire ușoară, dar percepțiile nu sunt dureroase. Se folosește în cazul unor afecțiuni ușoare și de intensitate medie. Acesta este nivelul de putere cel mai frecvent utilizat.

Al treilea, nivelul maxim – pacientul simte înțepături dureroase sau încălzire. O asemenea intensitate poate fi însoțită de o contracție involuntară a mușchilor sub electrozi. Se folosește în cazul unor afecțiuni acute.

La conectarea aparatului puterea este egală cu zero. Pentru creșterea puterii de acțiune a aparatului trebuie ținut apăsat butonul Δ . În această situație puterea va crește gradual de la 0 la 99 unități convenționale.

Pentru micșorarea puterii de acțiune trebuie să țineți apăsat butonul ∇ . În această situație puterea se va reduce gradual.

Aparatul DiaDENS PCM poate fi cumpărat din magazinul online Faberlic doar după înregistrare urmată de activarea contului. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii pentru achiziţionarea acestui produs folosiţi formularul de contact al site-ului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!