Scrub-uri pentru picioare cu ingrediente naturale

Scrub pentru picioare cu ingrediente naturale din oferta Faberlic România. Sunt trei produse în gama „scrub pentru picioare” în magazinul online Faberlic. Creme speciale, cu ingrediente naturale pentru îngrijirea picioarelor. Aceste scruburi au în compoziţie seminţe de caise, chiparos albastru, aloe vera, lime și unt de karité. Fiecare scrub are propria formulă ce ajută la întreţinerea şi îngrijirea picioarelor. Cu ajutorul acestor scruburi pielea picioarelor se exfoliază eficient celulele cornoase ale pielii, tonifiază şi fac mai netedă pielea picioarelor. În acest articol vom prezenta cele trei scruburi sau măşti pentru picioare. Puteţi cumpăra aceste produse doar din magazinul online Faberlic România după ce vă activaţi contul.

Faberlic ROmania inscriere

Scrubul pentru picioare este un exfoliant ce ajută la întreţinerea pielii. Exfolierea pielii cu ajutorul scrubului este foarte utilă pentru a elimina celulele moarte şi impurităţile acumulate pe piele. Scrub picioare sau mască pentru picioare ce redă strălucirea pielii cu ajutorul unor ingrediente naturale. Vom prezenta inclusiv proprietăţile ingredientelor din aceste scrub-uri pentru picioare. Deşi pare o practică modernă, exfolierea pielii era deja cunoscută în Grecia antică. Era un ritual de purificare ce se realiza de obicei înainte de rugăciune cu apă şi nisip.

Scrub pentru picioare din sâmburi de caise

Scrub pentru picioare samburi caiseScrub pentru picioare Regeneration & Care cu ulei de semințe de caise ce exfoliază ușor celulele moarte. Scrubul face pielea moale și netedă. Acest scrub se aplică pe pielea umedă a picioarelor și se masează cu mișcări circulare. După câteva minute scrubul se clătește cu apă călduță. Puteţi folosi apoi o cremă pentru picioare din oferta Faberlic.

Scrubul pentru picioare cu ulei din sâmburi de caise are codul de produs 2156. Preţ scrub pentru picioare 9,49 lei. La acest preţ se aplică reducerea de 20% dacă includeţi scrubul într-o comandă Faberlic de minim 80 de lei. Scrubul are o valabilitate de 18 luni de la data fabricării indicată pe ambalaj.

Bogaţi în Omega 9, Omega 6, potasiu, precum şi vitaminele A, C şi E, sâmburii de caisă conţin ulei în proporţie de 40-50%. Însă nu orice fel de ulei, ci unul care deţine trei proprietăţi esenţiale: este hidratant, hrănitor şi echilibrant. Uleiul din sâmburi de caise este şi un calmant rapid.

Mască pentru picioare cu aloe vera

Masca pentru picioare cu aloe veraMasca pentru picioare „hidratare intensivă“ cu aloe vera. O mască pentru picioare ce hidratează intens, regenerează și tonifică pielea picioarelor. Proprietățile aloe vera ajută la o exfoliere naturală. După utilizare, masca pentru picioare lasă o senzație de prospețime și răcorire.

Această mască pentru picioare poate fi găsită în magazinul online Faberlic România cu codul 2155. Preţ mască pentru picioare 7,89 lei, preţ de catalog Faberlic. Valabilitatea scrubului este de 18 luni de la data fabricaţiei indicată pe ambalaj.

Aloe Vera este cea mai renumită plantă folosită pentru îngrijirea pielii. Conține aproape 20 de aminoacizi, minerale – cum ar fi: calciu, magneziu şi sodiu în cantități însemnate. Conţine enzime, vitamine, polizaharide, azot şi alte componente, care o fac să fie o plantă miracol pentru frumusețea pielii. Aloe Vera contribuie la intensificarea circulației sângelui, ceea ce determină un schimb de oxigen crescut la nivelul celulelor, acestea fiind mai bine hrănite.

Scrub pentru picioare Etnobotanica

Scrub picioare EtnobotanicaScrubul pentru picioare Etnobotanica are ca ingrediente chiparosul albastru, lime și unt de karité. Acest scrub exfoliază eficient celulele cornoase ale pielii. Crema scrub face suprafața tălpilor moale și netedă. Un scrub ce tonifiază și redă picioarelor obosite o senzație de relaxare.

Scrub pentru picioare Etnobotanica ce poate fi găsit în magazinuul online Faberlic România cu codul de produs 2111. Preţ scrub picioare 11,99 lei, preţ de catalog Faberlic.

Utilizare scrub picioare Etnobotanica

  • Aplicați scrubul pe pielea umedă a tălpilor, masați și clătiți cu apă.
  • Utilizați-l odată sau de două ori pe săptămână.

Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Uleiul esenţial de chiparos (Cupressus sempervirens) este un reputat decongestionant venos şi regulator al glandelor sudoripare.  Util în ameliorarea cuperozei, varicelor, edemelor, picioarelor grele.

Untul de karité, cunoscut şi sub numele de unt de shea, se obţine din fructele arborelui Karité, un arbore sălbatic, sacru din Africa. Dacă la început untul de karité era folosit pentru prepararea mesei şi în scop terapeutic, astăzi untul de karité este unul dintre cele mai râvnite produse cosmetice de înfrumuseţare. Şi asta pentru ca untul de karité protejează foarte bine pielea.

Untul de karité este recomandat şi în cazul persoanelor cu pielea deshidratată, ori crăpată. În ultimii ani untul de karité a devenit atât de popular pentru că nu doar catifelează pielea dar o face şi mai tânără. Untul de karité hrăneşte pielea şi încetineşte îmbătrânirea acesteia. Untul de shea stimuleaza regenerarea celulară, previne îmbătrânirea pielii și are proprietăți hidratante și nutritive excelente.

Scrub pentru picioare: la ce foloseşte

Scrubul de picioare este o cremă abrazivă ce exfoliază favorizând „naşterea” unui nou strat de piele. În urma exfolierii cu masca pentru picioare se obţine o mai bună oxigenare, rezultatul fiinf o piele mai fină. Pielea devine mai tânără şi mai strălucitoare prin regenerarea naturală. În plus, scrubul pentru picioare ajută la eliminarea zonelor aspre dar şi la prevenirea firelor de păr încarnate.

Pe lângă aceste avantaje, scruburile de picioare din oferta Faberlic România vă relaxează au o acţiune reconfortantă. Masajul cu scrub stimulează circulaţia sângelui şi ajută la absorbţia nutrienţilor dacă după scrubul pentru picioare aplicaţi o cremă hidratantă.

Scrubul comparat cu cremele gomaj şi peeling

Spre deosebire de crema gomaj sau de peeling, scrubul pentru picioare este un exfoliant abraziv cu granulaţie mare. Scrubul, sau masca pentru picioare, trebuie aplicat cu atenţie pe piele. Gomaj-ul este tot un exfoliant dar cu o granulaţie foarte fină, mai delicată. Gomaj-ul este recomandat pentru pielea sensibilă pentru a stimula micorcirculaţia.

Peeling-ul este cu totul diferit de scrub. Prin peeling se obţine o exfoliere chimică. Peeling-ul foloseşte acizi de fructe. Exfolierea cu cremele de peeling trebuie făcută cu atenţie, testând mai întâi crema pe o porţiune redusă de piele.

Utilizare scrub pentru picioare

Scrubul pentru picioare trebuie utilizat după duş. Sau după ce vă spălaţi pe picioare. După ce vă clătiţi apelaţi la un scrub pentru picioare. Masaţi scrubul pe piele în mod delicat. Apoi vă clătiţi cu apă. După ce vă uscaţi puteţi aplica o cremă hidratantă. Crema este recomandată pentru că altfel pielea se va usca prea tare.

Puteţi căuta în oferta Faberlic o cremă hidratantă pentru picioare. Sau o cremă pentru îngrijirea picioarelor. Aceste creme pot fi utilizate după ce folosiţi un scrub pentru picioare.

Scrub de picioare
  • Scrub pentru picioare
5

Scrub pentru picioare

Scrubul pentru picioare este un exfoliant ce ajută la întreţinerea pielii. Exfolierea pielii cu ajutorul scrubului este foarte utilă pentru a elimina celulele moarte şi impurităţile acumulate pe piele. Sunt trei produse în gama „scrub pentru picioare” în magazinul online Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!