Creme pentru gomaj Faberlic România

Cremă gomaj şi gomaj cu uleiuri eterice, produse în magazinul online Faberlic. O ofertă unică de cosmetice pentru gomaj. Crema gomaj de la Faberlic este realizată din verbină, o plantă medicinală străveche. O cremă pentru gomaj facial şi o cremă gomaj de curăţare be bază de uleiuri eterice. Sunt produsele cosmetice pe care le prezentăm în acest articol. Adăugând şi câteva informaţii despre gomajul facial.

Crema gomaj face parte din lina de produse Verbana. Iar crema gomaj cu efect de curăţare, cu uleiuri eterice, este inclusă în gama de produse Expert de la Faberlic. Două produse realizate de cercetătorii Faberlic, realizate în principal din plante şi produse naturale: verbina, ceară naturală şi argilă albă.

Faberlic ROmania inscriere

Termenul de „gomaj” are originile din limba franceză. Vine de la cuvântul francez „gommage” = a şterge, a degresa, a exfolia. Gomajul este un procedeu de curățare profundă a pielii prin îndepărtarea eficienta a stratului de celule moarte de la suprafața si a excesului de sebum. Gomajul este recomandat atât pentru ten cât şi pentru întregul corp. Acest procedeu nu numai ca lasă pielea moale si catifelată, ci îi permite să respire in voie. O cremă gomaj stimulează circulația, întărește țesuturile şi tonifică. Şi mai aduce un foarte mare avantaj: pielea pregătită în acest fel va avea o mult mai mare putere de absorbție a componentelor nutritive conținute în creme.

De câte ori se poate folosi crema gomaj

Gomajul se poate realiza pentru întregul corp odată sau de doua ori pe săptămâna. Dacă aveți pielea mai sensibila este bine sa vă limitați la un singur gomaj săptămânal.

In cazul tenului, frecvenţa este influențată şi mai mult de tipul de piele. Tenurile grase necesită mai des un astfel de procedeu. Se poate începe un tratament în care timp de o săptămâna sa folosiți zilnic produse exfoliante. Iar apoi sa reduceți la numai trei aplicări săptămânal.

Pentru tenurile normale este suficient daca folosiți odată sau de două ori pe săptămâna o cremă gomaj. Iar pentru tenurile mai uscate se va reduce frecvenţa la o singură aplicare pe săptămâna şi chiar la două săptămâni. Frecventa este însă influențată şi de modul în care reacționează pielea la un astfel de tratament.

Gomajul este unul dintre pașii importanți în îngrijirea tenului. Acesta permite eliminarea punctelor negre de la suprafața pielii cât şi a celulelor moarte care blochează porii si duc la apariția acneei. Eliminând aceste celule contribuim la ameliorarea procesului de oxigenare a pielii, tenul rămânând astfel catifelat si luminos. Gomajul poate fi utilizat atât iarna pentru a reda strălucirea pielii cât şi vara pentru a pregăti pielea pentru razele de soare.

Creme gomaj din oferta Faberlic România

Cum amintem la începutul articolului, în acest moment în magazinul online Faberlic sunt disponibile două creme pentru gomaj. În linii distincte de produse cosmetice: Verbana şi Expert.

Cremă gomaj Verbana

Cremă GomajCodul de produs pentru această cremă gomaj este 0806. Cu acest cod puteţi găsi crema gomaj în magazinul online Faberlic. Preţul de catalog pentru această cremă gomaj este de 11,89 lei. Şi are un termen de valabilitate de 18 luni de la data scrisă pe ambalaj.

Verbina este o plantă medicinală străveche cunoscută încă din sursele egiptene. Ele mărturisesc că nu existau boli pe care nu putea să le vindece această plantă. Produse din gama Verbena luptă cu cele 7 semne de îmbătrânire a pielii:

 • diminuează ridurile;
 • redă pielii finețe si elasticitate;
 • îmbunătățește culoarea tenului;
 • micșorează porii și le fac mai puțin vizibile;
 • netezește suprafața pielii;
 • întărește bariera de protecție a pielii.

Crema-gomaj cu particule fine de lustruire curaţă intens porii de toate impuritățile. Îndepărtează celulele moarte ale pielii şi netezește suprafața ei. Pregătește pielea pentru aplicarea altor produse din gama Verbena.

Cîteva cuvinte despre verbină (verbena officinalis)

Verbina (Verbena officinalis), denumită şi „iarba sacră” de către persani, egipteni şi romani, este una din cele mai vechi plante medicinale. Verbina este utilizată încă de acum 5.000 de ani. O găsim ca plantă de leac la vechii azteci şi daci, la druizi şi la chinezi. Verbina era utilizată de vracii din arhipelagurile din Pacific şi de medicii din Roma sau Grecia antica.

Utilizarea externă a verbinei este benefică pentru:

 • Tratarea acneei – încă din Evul Mediu, verbina este utilizată ca un remediu foarte popular şi eficient în tratarea acneei. În acea vreme planta se învelea într-o bucata de material şi se ținea peste zona afectata toata noaptea iar dimineață se spune ca acestea dispăreau de pe faţă.
 • Ameliorarea nevralgiilor de nerv trigemen.
 • Hidratarea pielii aspre şi rugoase de pe coate.
 • Tratarea ulcerelor cronice de gambă.
 • Ameliorarea pielii cu eczeme şi contuzii.
 • Căderea dinților si afecțiuni ale gingiilor.
 • Tratarea ulcerelor gurii si gingiilor.
 • Ochi inflamați, cu cearcăne.

Cremă gomaj cu efect de curățare cu uleiuri eterice

Realizare gomaj cu uleiuri etericeGomajul de curățare din seria Expert este produsul ideal pentru pielea fină, sensibilă, uscată și „ofilită”. Are codul de produs în magazinul online Faberlic 1072. Preţ cremă gomaj: 15, 89 lei, preţ de catalog Faberlic.

Proprietăți cremă gomaj:

 • Masca moale, pe bază de ceară naturală și argilă albă, combină instant două proceduri: curățarea mecanică a suprafeței și masajul ușor.
 • Nu conține particule abrazive, înlătură delicat celulele cornoase ale pielii, netezindu-i suprafața.
 • Hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește culoarea pielii.
 • Categoria de vârstă: 20+ Poate fi folosit în orice anotimp. Pentru pielea fină, uscată și sensibilă.

Mod de utilizare a cremei gomaj

 • Aplicați un strat subțire de gomaj pe pielea curată și lasați-l să se usuce timp de 15-20 de minute.
 • Apoi, cu mișcări ale vârfurilor degetelor, masați pielea cu gomaj.
 • Spălați resturile cu apă.
 • Aplicați 1-2 ori pe săptămână.

Aplicare cremă gomaj

Cum se realizază gomajul

Înainte de gomaj trebuie să va curățați bine faţa cu un produs demachiant. Clătiți apoi cu apa călduță şi aplicați produsul exfoliant pe pielea uşor umeda. Nu uitați sa aplicați şi pe gât şi pe decolteu. Întindeţi uniform scrubul, prin mișcări circulare realizate cu vârfurile degetelor, lăsați sa acționeze aproximativ cinci minute.

După îndepărtarea măștii, se șterge faţa cu o loțiune tonică şi se aplică o cremă potrivita tipului de ten. La fiecare gomaj, pielea, mai ales dacă este uscată sau sensibilă, isi poate pierde filmul hidrolipidic care o protejează de agresiunile din exterior. De aceea e necesar ca imediat sa folosiţi o cremă hidratantă.

Cremă gomaj Faberlic
 • Cremă gomaj Faberlic
5

Cremă gomaj Faberlic

Cremă gomaj Faberlic România. Gomajul se poate realiza pentru întregul corp odată sau de doua ori pe săptămâna. Dacă aveți pielea mai sensibila este bine sa vă limitați la un singur gomaj săptămânal.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!