Faberlic România: peeling chimic pentru ten

Seria Expert de la Faberlic include şi produse cosmetice pentru peeling. Cosmetice pentru peeling chimic dar şi pentru dembraziune şi peeling cu enzime. Aceste cosmetice inovative de la Faberlic soluționează probleme tenului fără ajutorul chirurgiei plastice și fără procedurile din saloanele de înfrumusețare. Cele două articole destinate peelingului din seria Expert de la Faberlic au codurile de produse 1068, 1070 şi 1069. Peelingul chimic propus de produsele Faberlic se bazează pe acizi fructici sau enzime.

Un peeling chimic are nevoie de numai câteva minute pentru a estompa liniile fine şi a reda luminozitatea pielii mai bine decât o fac cremele şi serumurile în luni de zile de folosire. Există peelinguri pentru orice tip de piele, iar reacţiile adverse sunt minime. Peelingul cu produse Faberlic reprezintă un program alternativ pentru regenerarea pielii.

Faberlic ROmania inscriere

Peelingul chimic

Peelingul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite.

Peelingul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. În plus, se adresează tenurilor care suferă de acnee sau care au rămas cu cicatrici în urma acestora, diminuează pistruii şi intensitatea petelor solare, dar şi a celor pigmentare.

Peeling chimic cu acizi fructici

Peeling cosmeticSeria Expert de la Faberlic propune un program alternativ de regenerare a pielii. Produsele inovative soluționează probema fără ajutorul chirurgiei plastice și fără procedurile din saloanele de înfrumusețare. Formulele preparatelor și indicațiile referitoare la utilizarea în condiții casnice e creată în baza metodelor medicinii estetice.

Principiul de acțiune al produselor din seria Expert Faberlic urmăreşte soluționarea problemei rapid, eficient, în siguranță, fiabil. Soluţii de regenerarea a tenului fără complicații, fără efecte adverse, fără a recurge la metode radicale. Peeling-ul chimic cu acizi AHA este prima treptă a programului ABC-piling (o alternativă a procedurilor de microdembraziune și de piling chimic din saloanele de înfrumusețare).

Proprietăți: înlătură celulele moarte ale epidermei de pe suprafața pielii. Uniformizează relieful pielii, înlăturând rugozitățile. Usucă porii Împrospătează culoarea pielii. Îmbunătățește considerabil aspectul pielii. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu diverse afecțiuni. Rezultatul: o piele strălucitoare, cu o culoare uniformă, cu o suprafață netedă, fără riduri.

Microdembraziune și micropeeling cu enzime

Peeling cu enzimeMicrodembraziunea și peelingul cu enzime este a doua treaptă a programului ABC-peeling propus de Faberlic. O alternativă a procedurilor de microdembraziune și de peeling chimic din saloanele de înfrumusețare. Produsul este o alternativă a dembraziunii cu microcristale (peeling mecanic).

Prin utilizarea cremei Faberlic se uniformizează suprafața pielii. Înlătură celulele moarte. Îmbunătățește culoare tenului. Curăță profund porii. Înlătură pielea descuamată după peelingul chimic. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu diverse afecțiuni. Rezultatul : ridurile fine sunt netezite, dispar urmele de acnee și porii dilatați.

Terapie-SOS pentru refacerea pielii

Refacere tenCrema SOS – terapie și recuperare SPF 8 este a treia etapă a programului ABC-peeling. Este o alternativă la microdermabraziunea efectuată la salon și peeling-ul chimic. Restaurează pielea după procedura de microdermabraziune și peeling. Calmează, ameliorează, senzația de disconfort. Reduce sensibilitatea pielii.

Protejează de efectele nocive ale radiațiilor UV. Îndepărtează părțile afectate ale epidermei. Relaxarea mușchilor responsabili de apariția ridurilor faciali, la doar 2 ore după aplicarea cremei: 100%. Sensibilitatea la factorii de mediu iritanți (efecte termice, mecanice și chimice), după doar 2 ore, este redusă cu 21%. Sinteza pro-endorfinelor este crescută cu 130%. Rezultatele studiilor sunt furnizate de laboratorul Sederma (Franța).

Peelingul chimic cu produse cosmetice este o alternativă funcţională pentru procedurile complexe şi complicate din cabinetele cosmetice. Produsele pentru peeling chimic de la Faberlic pot fi cumpărate şi din România din magazinul online.

Peeling chimic
  • Peeling chimic Faberlic
5

Peeling cosmetic Faberlic

Peeling cosmetic cu produse Faberlic disponibile şi în România. Peeling chimic cu produse din seria Expert de la Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!