Mănuşi pentru manichiură expres

Mănuşi pentru manichiură din oferta Faberlic România. La fel ca ciorapii exfolianţi, mănuşile cosmetice pentru manichiură pot fi cumpărate din magazinul online cu reducere. Mănuşi manichiură cu ingrediente naturale. O pereche de mănuşi manichiură într-un plic sigilat. Aceste mănuşi pentru manichiură au la bază uleiul de cocos. Acest ingredient îngrijesc mâinile, pregătindu-le totodată pentru manichiură. Ceea ce se poate realiza la un salon de cosmetică, acum puteţi face acasă cu aceste mănuşi pentru manichiură. Un alt ingredient natural pe care îl conţin aceste mănuşi este acidul hialuronic. Acesta şi-a câştigat deja locul în lumea cosmeticii datorită capacităţii de hidratare a pielii. Adăugând că acidul hialuronic este o substanţă naturală, sigură pentru organism, nu prezintă riscuri de alergii.

Faberlic România înscriere

O a treia substanţă conţinută de aceste mănuşi pentru manichiură este alantoina. Cicatrizant, anti-iritant şi reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gamă largă de cosmetice, inclusiv cele pentru bebeluşi şi copii, datorită efectului de regenerare și sporire a confortului pielii. Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală. Alantoina este potrivită inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile, delicate. La acest buchet de ingrediente adăugați şi panthenol-ul. Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant şi anti-inflamator al pielii. Şi pentru ca totul să fie de calitate, ingredientele conţin şi unt de shea (Butyrospermum Parkii).

Mănuşi exfoliante pentru manichiură

Mănuşi exfoliante pentru manichiurăO pereche de mănuşi pentru manichiură „expres”. Mănuși ce îngrijesc delicat mâinile, aducându-le finețe și un aspect îngrijit. Substanțele nutritive din compoziție ajută la întărirea unghiilor, eliminarea exfolierii, îmbunătățesc starea cuticulei și unghiilor.

Mănuşile pentru manichiură pot fi găsite în magazinul online Faberlic România, când vă logaţi în contul personal, cu codul de articol 2178. Preţ mănuşi exfoliante 8, 81 lei. Un plic conţine o singură pereche de mănuşi pentru manichiură.

Aceste mănuşi pentru manichiură pot fi utilizate de 2-3 ori. Termenul de valabilitate este de 36 de luni de la data fabricării indicată pe ambalaj. După desfacerea ambalajului acest termen de valabilitate expiră. Mănuşile pot fi utilizate de maxim 3 ori dar în termen de câteva luni (după ce sunt scoase din ambalaj).
Ulei de cocos, untul de shea, panthenolul și alantoina înmoaie, hidratează. Aceste ingrediente protejează și netezesc pielea. Pielea devine moale și fină, iar ridurile mărunte dispar.

Utilizare mănuşi pentru manichiură

Mănuşi exfolianteMănuşile pentru manichiură sunt uşor de utilizat. După ce le scoateţi din ambalaj le desfaceţi. Apoi acestea pot fi utilizate de 2-3 ori pentru diferite manichiuri sau doar pentru îngrijirea mâinilor. Mănuşa poate fi utilizată nu doar pentru manichiură. Mănuşa exfoliantă poate fi utilizată şi pentru îngrijirea pielii mâinilor.

  • Curățați pielea mâinilor și puneți-vă apoi mănușile exfoliante pentru 20-25 de minute.
  • Fixați mănușile la încheietura mâinilor cu ajutorul mijloacelor de fixare.
  • Pentru o absorbție mai bună masați mâinile peste mănuși.
  • Folosiți această mască cu mănuși 1-2 ori pe săptămână.

O pereche de mănuși se folosește pentru 2-3 ori. Pentru a nu-și pierde efectul mănușile trebuie păstrate în ambalajul lor, după fiecare aplicare. Acest produs este similar cu şosetele exfoliante prezentate pe site-ul nostru. La fel ca mănuşile exfoliante, ciorapii pentru pedichiură sunt unici ca preţ şi calitate pe piaţa din România.

Ingrediente mănuşi exfoliante pentru manichiură

Apa, Isocetyl Stearate, Glicerina, Dimethicone, Steareth-2, Steareth-21, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Rosa Rugosa Flower Oil, Imidazolidinyl Urea, Sodium Polyacrylate, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, alantoină, Carbomer, Disodium Edta, Hyaluronic Acid, ulei de cocos.

Uleiul de cocos

Mănuşi cosmeticeUleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe dintre doamnele şi domnişoarele dispuse să renunţe la tratamentele clasice şi dornice să încerce produse intrate nou pe piaţă. Despre uleiul de cocos trebuie să ştiţi, în linii mari, că este un produs de înfrumuseţare datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antifungice. În plus, este un produs hidratant şi foarte grijuliu cu epiderma noastră.

Uleiul de cocos face parte din produsele destinate în mod special persoanelor cu mâinile uscate, crăpate, deshidratate, iritate şi cu inflamaţii. Acest ulei esenţial hidratează şi catifelează pielea, înlătură senzaţia de piele uscată. Nu în ultimul rând, uleiul de cocos este un foarte bun exfoliant, este blând cu rănile sau bătăturile (vindecă vânătăile). Totodată calmează iritaţiile (uleiul de cocos este indicat de folosit după epilare întrucât are rol antibacterian şi pe deasupra datorită aportului mare de acizi graşi calmează iritaţiile minore).

În acelaşi timp, uleiul de cocos încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii. Tonifică şi infrumusețează pielea. Îi conferă o strălucire cum puţine produse fac aceste lucru.

Glicerina

Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire şi igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare. Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii şi părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinţi, şampoane şi geluri de duș. Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire. Glicerina nu este străină organismului uman şi astfel, nu provoacă iritaţii sau alergii.

Glicerina este un hidratant intens, ajută la menținerea apei în piele. Totodată are un efect catifelant şi elasticizant al pielii. Glicerina ajută la îngrijirea pielii uscate, deshidratate, crăpate, descuamate.

Acidul hialuronic

Mănuşi îngrijire mâiniDespre cosmetice cu acid hialuronic am mai scris pe site-ul nostru. Proprietăţile acidului hialuronic sunt recunoscute de ani buni pentru industria cosmetică. Şi aceste abilităţi ale acidului hialuronic sunt utilizate din plin de firma de cosmetice Faberlic.

Acidul hialuronic este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare şi de sporire a fermității pieii. Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage şi reţine o cantitate mare de apă, această capacitate, printre altele, conferă volum şi elasticitate pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic în piele scade treptat. Acidul hialuronic aplicat pe piele nu pătrunde adânc și nu înlocuiește acidul hialuronic prezent în organism.

Ca activ cosmetic, acidul hialuronic este apreciat pentru capacitatea sa excepţională de a reţine și atrage apa, este hidratant şi umectant, ajută la redensificare, uniformizarea şi netezirea pielii, diminuând aspectul ridurilor şi a liniilor fine.

Panthenolul

Din grupa vitaminelor B face parte acidul pantotenic – vitamina B5 – care este un element esenţial pentru organism. Precursorul vitaminei B5 este panthenolul, care odată ce pătrunde în piele se transformă rapid în acid pantotenic, cu rol important în activitatea celulelor și a țesuturilor. Numele său derivă din cuvântul grecesc „panthoten” care înseamna „peste tot” și se găseşte sub forma a doi izomeri: D si L, dar numai forma D este biologic activă – Dexpanthenol sau D-Panthenol.

Prin aplicarea pe piele a produselor ce conțin panthenol se stimulează sinteza keratinocitelor și proliferarea fibroblastelor (celule constitutive ale epidermei) favorizând astfel vindecarea leziunilor şi accelerarea regenerării pielii, în plus, crește nivelul de hidratare și are efect anti-inflamator.

Ca proprietăţi, panthenolul este anti-inflamator, calmează pielea afectată de iritații, mâncărimi sau arsuri. Alte proprietăţi panthenol: cicatrizant, promovează epitelizarea și repararea leziunilor. Este hidratant, menține hidratarea pielii, reduce procesul de deshidratare.

Panthenonul este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii în general, îngrijirea oricărui tip de ten, îngrijirea și igiena părului. Este utilizat ca ingredient în loțiuni și creme reparatoare și hidratante, pentru față, zona ochilor, corp, mâini și picioare. De asemenea, este folosit pentru îngrijirea pielii sensibile, fragile, inclusiv cea a copiilor.

Alantoina

Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală. Inclusă în compoziţii cosmetice este un factor de regenerare şi reparare a pielii, contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanţi. Alantoina se regăsește în multe preparate cosmetice destinate atât adulţilor cât şi bebeluşilor şi copiilor, fiind potrivită inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile, delicate.

Printre proprietățile alantoinei: anti-iritant și calmant, epitelizant, cicatrizant. Alantoina protejează pielea sensibilă de factorii iritanţi, stimulează reînnoirea celulelor pielii. În plus, alantoina accelerează procesul de vindecare şi restaurare cutanată, accelerează regenerarea țesuturilor.

Alantoina își aduce aportul benefic în mai toate preparatele cosmetice dedicate îngrijirii și igienei pielii. Alantoina ajută la îngrijirea pielii sensibile, delicate, la calmarea şi regenerarea pielii iritate, inclusiv în caz de iritații de la scutece. În acelaşi timp, alantoina ajută la îmbunătățirea structurii pielii afectate de acnee, cicatrici și arsuri. Ameliorează inflamaţiile cutanate, îngrijeşte pielea în sezonul rece. Folosită în mănuşi cosmetice, alantoina are un efect benefic.

Untul de shea

Unt de sheaUntul de shea este bogat în fitosteroli, polifenoli şi acizi graşi esenţiali. Protejează pielea, este nutritiv şi emolient, facilitează regenerarea pielii deteriorate, hrănește și conferă strălucire părului. Este purificat prin procedee fizice, are un miros neutru şi culoarea albă. Untul de Shea este un ingredient regăsit în nenumărate produse cosmetice datorită proprietăților sale emoliente, hrănitoare, regeneratoare. Profilul său de acizi grași și bogăția în substanțe nesaponificabile confirmă calităţile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizării, hrănirea ţesutului cutanat, protecţia împotriva factorilor de mediu, reducerea iritațiilor, calmarea pielii.

Proprietăţi unt de shea: emolient, redă elasticitatea și finețea pielii, ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii. Untul de shea ajută de asemenea hrănirea pielii în profunzime, este un regenerator cutanat, epitelizant. Acelaşi unt de shea facilitează cicatrizarea, protejează pielea de factorii de mediu. Ajută mâinile expuse la agresiuni chimice, este antiinflamator, calmează iritaţiile cutanate.

Mănuşi cosmetice

Mănuşile cosmetice trebuie să includă ingredientele necesare nu doar pentru manichiură. O pereche de mănuşi cosmetice trebuie să conţină ingrediente pentru pielea mâinii. Iar aceste mănuşi cosmetic propuse de Faberlic România vin cu ingrediente naturale, de calitate. Am prezentat deja aceste ingrediente naturale ce recomandă aceste mănuşi cosmetice din oferta Faberlic.

Mănuşi pentru manichiură
  • Mănuşi pentru manichiură
5

Mănuşi pentru manichiură

La fel ca ciorapii exfolianţi, mănuşile exfoliante pentru manichiură pot fi cumpărate din magazinul online cu reducere. Mănuşi manichiură cu ingrediente naturale. O pereche de mănuşi manichiură într-un plic sigilat.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!