Ciorapi exfolianţi pentru pedichiură

Ciorapi pedichiură: îngrijirea delicată a picioarelor. Cel mai mic preţ pentru şosete exfoliante. Oferta Faberlic România include şi aceşti ciorapi pentru pedichiură cu ulei de shea. Ciorapi pedichiură cu ingrediente naturale. Acest produs cosmetic este destinat unei pedichiuri fine şi plăcute. Şosetele pentru pedichiură pe lângă uleiul de shea, măceşe şi acid hialuronic. Ciorapii cu ajutorul cărora vă puteţi face pedichiurea fac parte din categoria cosmeticelor inovative. Se folosesc uşor iar rezultatele sunt peste aşteptări. Toate acestea pentru un preţ accesibil pentru un produs realizat din ingrediente naturale, prietenoase cu organismul.

Ciorapii pentru pedichiură se folosesc uşor. Vom explica în acest articol de ce sunt utili aceşti ciorapi. Şi nu este vorba doar că vă ajută pentru o pedichiură uşoară şi plăcută. Dar are şi proprietăţi terapeutice. Aşadar pedichiura se realizează uşor şi picioarele primesc şi un tratament susţinut de uleiul de shea, uleiul esenţial de măceşe şi de acidul hialuronic. Unul dintre efecte: veţi avea talpa ca de copil. Fină, hidratată, tratată cu ingredientele naturale conţinute de acest produs cosmetic: ciorapi pedichiură.

Faberlic ROmania inscriere

Obosită de „căluşuri” și „porumbei” la picioare? V-ați săturat să vă frecați tălpile cu piatră ponce în fiecare săptămână? Fără timp pentru saloanele de înfrumusețare? Şosetele pentru pedichiură sunt soluţia utilă, plăcută şi eficientă. Metodă inovatoare, progresivă de a efectua pedichiură fără saloane și fără efort: chiar acasă.

Ciorapi pedichiură express

Ciorapi pedichiură express cu ulei de Shea, ulei de măceşe şi acid hialuronic. Un ciorap pentru pedichiură ce asigură o mască eficienta şi comodă pentru picioare. Ciorapi pentru pedichiură ce asigură o îngrijire luxoasă pentru pielea, degetele şi unghiile picioarelor.

Termenul de valabilitate pentru aceşti ciorapi destinaţi pedichiurii este de 3 ani de la fabricaţie. Codul de produs în magazinul online Faberlic România este 2148. Preţ ciorapi pentru pedichiură: 15,89 lei. Probabil este cel mai mic preţ de pe piaţa din România pentru şosete exfoliante. O cutie conţine o pereche de ciorapi cu care puteţi realiza un proces de pedichiură.

Ciorapi pentru pedichiură

Proprietăţi ciorapi pedichiură

 • Ajută la întărirea unghiilor, le protejează de la exfoliere și rupere.
 • Îmbunătățește starea unghiilor.
 • Înmoaie cuticulele.
 • Hidratează intens și hrănește pielea picioarelor.
 • Uleiul de shea, a uleiul esenţial de măceşe și acidul hialuronic refac pielea piciorului. Aceste uleiuri ajută procesele de regenerare profunde, stimulează sinteza de colagen, previn subțierea pielii picioarelor. În cele din urmă ciorapii pentru pedichiură au şi un efect anti-imflamator și antiseptic.

Utilizare ciorapi pentru pedichiură Faberlic

ciorapi exfolianţiŞosete pentru pedichiură uşor de utilizat. Dimensiunea acceptă în interior orice dimensiune de picior.

Puneți-vă ciorapii pe picioare timp de 15-20 minute pe pielea spălată, curăţată. Dati jos ciorapii și apoi masați picioarele până la pătrunderea completă în piele a cremei rămase. Puteţi folosi şosetele exfoliante după baie, când pielea este curată şi are porii deschişi.

Uleiuri esenţiale din şosetele pentru pedichiură

Ciorapii pentru pedichiură express din magazinul online Faberlic conţin ingrediente naturale, prietenoase cu pielea. Am amintit deja de cele trei componente principale conţinute de şosetele exfoliante: uleiul din unt de shea (din unt de shea), ulei esenţial de măceşe şi acidul hialuronic.

Uleiul de shea

Şosete pedichiură

Ingredientul reprezentat de uleiul de shea se obţine din fructele arborelui african de shea (Vitellaria paradoxa). Untul şi uleiul de shea sunt folosite în mod tradițional pentru a reduce ridurile fine, cicatricile. Precum și pentru a diminua iritațiile pielii provocate de psoriazis, eczeme, arsuri solare, înțepături de insecte sau orice alte afecțiuni cutanate. Uleiul esenţial de shea ameliorează cicatricile și vergeturile si este considerat de mulți drept cel mai bun antidot natural împotriva îmbătrânirii pielii.

Untul de shea stimulează regenerarea celulară, previne îmbătrânirea pielii și a părului si are proprietăți hidratante și nutritive excelente pentru ten și pentru corp. De asemenea, untul de shea are și proprietăți cicatrizante și antibacteriene ce îi conferă efecte curative și calmante. Reprezintă un excelent tratament pentru buze, sau pentru călcâiele crăpate. Tonifică, luminează și redă finețea pielii într-o manieră impresionantă. Deoarece este un produs 100% natural este excelent si pentru pielea bebelușilor, prevenind apariția iritațiilor.

Uleiul esenţial de măceşte

Uleiul esenţial de măceşe este deja vedetă în materie de înfrumuseţare şi de îngrijire a pielii. Toţi dermatologii şi make-up artiştii ridicând în slăvi minunile acestui ingredient. Uleiul esenţial din sâmburi de măceşe are efecte incredibile asupra pielii:

 • Înmoaie călcâiele crăpate. Frigul, pantofii cu toc şi orele în şir petrecute stând în picioare v-au distrus călcâiele care sunt acum deshidratate şi crăpate? Aplicaţi seara, înainte de culcare, ulei esenţial de măceşe din abundenţă pe călcâie. Apoi încălţaţi o pereche de şosete din bumbac. În doar câteva zile se va observa diferenţa.
 • Uleiul esențial de măceşe hidratează în profunzime. Spre deosebire de alte uleiuri care rămân la suprafaţa pielii după aplicare, uleiul esenţial de măceşe este absorbit rapid în piele, putând fi folosit cu succes pe post de bază de machiaj ori înainte de aplicarea unei loţiuni cu factor de protecţie.
 • Atenuează cicatricile – întrucât îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi ajută la regenerarea acesteia, acest ulei ajută şi la atenuarea cicatricilor.
 • Tratează eczemele – bogat în antioxidanţi şi vitamina C, uleiul acesta ajută la tratarea eczemelor şi a erupţiilor apărute pe piele.
 • Estompează ridurile – uleiul esenţial de măceşe stimulează producerea de colagen şi elastină, întinerindu-ţi pielea.

Acidul hialuronic

Am mai scris pe site-ul nostru despre proprietăţile cosmetice ale acidului hialuronic. Pe care îl regăsim în numeroase produse din oferta Faberlic România. Magia acestui ingredient constă în abilitatea sa de a reține nivelul optim de hidratare. Are capacitatea de reținere a apei în piele mai mare decât are oricare alt ingredient natural sau polimer sintetic. Un gram de acid hialuronic este capabil să susțină până la 6 litri de apă. Această caracteristică este importantă mai ales când vine vorba de lupta împotriva îmbătrânirii, întrucât hidratarea este cheia unui aspect tânăr.

Când vine vorba de îngrijirea pielii, atât acidul hialuronic cât și sodium hyaluronate pot îmbunătăți aspectul ridurilor, oferind un aspect tânăr pielii și încurajând formarea unei bariere naturale de apărare a pielii sănătoase. Când aceste ingrediente sunt combinate cu o rutină anti îmbătrânire care include produse blânde și cu protecție solară, înseamnă că ești cu un pas înainte în ceea ce privește îngrijirea pielii.

Şosete exfoliante

Şoseste exfoliante pentru pedichiură

Raportat la gradul de deteriorare a pielii tălpilor, şosetele exfoliante penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei. Şosetele pentru pedichiură exfoliază calusurile în mod natural. Uleiurile esenţiale conţinute de aceste şosete pedichiură îngrijeşte şi întreţine pielea tălpilor. Şosetele exfoliante pentru pedichiură dovedesc o minte deschisă, modernitate, apelarea la cosmetice inovative.

Acidul hialuronic stimulează procesul de regenereare, de întinerire a pielii.

Uleiul de shea conţinut de şosetele exfoliante hidratează pielea şi susţin reconstrucţia epidermei. Şi, cu siguranţă, pielea tălpilor are nevoie de o permanentă regenerare. Iar utilizarea ciorapilor pentru pedichiură de la Faberlic asigură netezirea şi catifelarea pielii, mai ales a tălpilor. Ciorapi pedichiură: toate ingredientele conţinute sunt atent selectate pentru a asigura hidratarea intensă a tălpilor conferind la final un aspect neted şi fin pielii.

Şosetele exfoliante nu o să vă ajue să scăpaţi total de călcâiele supercrăpate. Pentru a scăpa de călcâiele crăpate completaţi utilizarea şosetelor pentru pedichiură cu creme cosmetice pentru picioare. Găsiţi aceste cosmetice în magazinul online Faberlic România, în secţiunea de produse pentru îngrijirea picioarelor. Ciorapi exfolianţi de la Faberlic cu cel mai mic preţ de pe piaţă pentru acest produs cosmetic.

Şosete exfoliante
 • Ciorapi pentru pedichiură
5

Şosete exfoliante pedichiură

Ciorapii pentru pedichiură se folosesc uşor. Explicăm în acest articol de ce sunt utili aceşti ciorapi. Şi nu este vorba doar că vă ajută pentru o pedichiură uşoară şi plăcută. Dar are şi proprietăţi terapeutice. Aşadar pedichiura se realizează uşor şi picioarele primesc şi un tratament susţinut de uleiul de shea, uleiul esenţial de măceşe şi de acidul hialuronic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!