Cosmetice cu acid hialuronic în magazinul online Faberlic

Cosmetice acid hialuronic: susţin tratamentul împotriva îmbătrânirii. Cosmetice cu acid hialuronic din oferta Faberlic România, cu prezentare de produse ce include şi o cremă cu acid hialuronic. Am ales 4 dintre produsele Faberlic ce folosesc în compoziţie acidul hialuronic. Este o substanţă ce a intrat deja în vocabularul tratamentelor împotriva îmbătrânirii. Şi-a câştigat popularitatea datorită capacităţii de hidratare a pielii. Dar şi prin faptul că este o substanţă naturală şi sigură pentru organism. Acidul hialuronic nu este toxic şi nu prezintă riscuri de alergii.

Acidul hialuronic este întrebuinţat pe scară largă în dermatologie. Pentru că acidul hialuronic combate ridurile fie că abia au apărut sau s-au stabilit. Printre principalele funcţii ale acidului hialuronic se numără garantarea rezistenţei, elasticităţii şi tonusului pielii. Protejează şi hidratează ţesuturile cutanate, stimulează sinteza de colagen. Şi, foarte important, transportă nutrienţii esenţiali la celule. Fiind considerat un antiinflamator natural, acidul hialuronic a devenit o substanţă populară atât în industria medicală cât şi în cea cosmetică. Cosmetice acid hialuronic: creme şi seruri inovative cu importanţă în cosmetică.

Faberlic ROmania inscriere

Beneficii acid hialuronic

Pentru cosmetica modernă, combinaţia de colagen si acid hialuronic este de bază în cadrul produselor destinate înfrumuseţării. În special a cremelor anti-aging şi antirid. Beneficiile celor 2 substanţe în această direcţie sunt incontestabile. Iar avantajele lor cuprind inclusiv zona sănătăţii. Cosmetice acid hialuronic de la Faberlic România: cele mai multe dintre ele conţin şi colagen.

Dac[ comparăm articulațiile corpului uman cu un motor de automobil, apa din organism imită uleiul dintr-un motor de mașină. La intervale regulate, înlocuim uleiul din motoarele mașinilor noastre deoarece se uzează, devine mai subțire si mai puțin capabil de a proteja suprafețele metalice de degradare. Acidul hialuronic protejează articulațiile noastre in acelaşi mod. Pe măsura ce îmbătrânim, viscozitatea lichidelor scade, acidul hialuronic ajutând la remedierea acestui lucru.

Acidul hialuronic, cunoscut si sub numele de hyaluronan sau hialuronat, este un carbohidrat, mai precis un mucopolizaharid natural. Acidul hialuronic se găsește în tot corpul uman. Tocmai de aceea: cosmetice acid hialuronic = cosmetice cu componente naturale. El poate fi legat în mai multe mii de zaharuri (glucide), formând molecule foarte mari, care se leagă de apă dându-i o consistenţa vâscoasa similară cu un gel. Acest gel vâscos este una dintre substanțele cele mai cercetate in medicina de azi, cu mii de studii, mai ales in domeniile de ortopedie si chirurgia ochilor.

Cremă acid hialuronic

Cosmetice acid hialuronic

Cosmeticele cu acid hialuronic sunt bio, ajută la întreţinere şi la hidratarea pielii. Acidul hialuronic se regăseşte în mod natural în ţesuturi diferite: piele, fluidele articulaţiilor, ţesuturile conjunctive. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic în piele scade treptat. Inclus în produsele cosmetice acidul hialuronic nu pătrunde la nivelul dermei. În produsele cosmetice acidul hialuronic nu înlocuieşte acidul hialuronic regăsit acolo în mod natural, însă capacitatea sa excepţională de a reţine apa ajută la hidratare şi uniformizare.

Acidul hialuronic are capacitatea de a atrage şi reţine o cantitate mare de apă, această capacitate, printre altele, conferă volum şi elasticitate pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de acid hialuronic în piele scade treptat. O parte din moleculele acidului hialuronic formează un „film” pe piele care are un efect de strângere (fermitate) şi uniformizare iar molecule mai mici vor penetra straturile superioare ale epidermei, vor atrage şi reţine apa astfel hidratând şi umflând pielea, acest efect reducând ridurile şi liniile fine.

Cosmetice acid hialuronic: pentru lifting şi regenerare

Cosmetice acid hialuronicProgramul de regenerare de la Faberlic „Lifting și regenerare”. Conține 6 fiole concepute pentru întinderea activă a pielii și remodelarea ovalului feței. Produs din gama cosmeticelor cu acid hialuronic ce are preţul de catalog de 47,89 lei. Codul de produs cu care îl puteţi găsi în magazinul online Faberlic România este 1052. În ambalaj aveţi 6 fiole de 1,5 ml. Valabilitatea acestora este de 18 luni de la data fabricaţiei ce este indicată pe ambalaj. Ce proprietăţi are acest produs cosmetic cu acid hialuronic:

 • Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție.
 • Complexul Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele. Totul este susţinut de acidul hialuronic.
 • Microcolagenul Maricol S asemănător keratinei din piele, e capabil să mențină apa și să protejeze pielea de deshidratare.
 • Tripeptida SYN-HYCAN stimulează sinteza acidului hialuronic și a colagenului în piele, sporește fermitatea pielii, remodelează conturul feței și reduce efectele influenței nefaste ale forței gravitaționale.

Rezultatul: pielea e mai întinsă. Adâncimea ridurile se diminuează cu 38%, conform cercetărilor clinice, realizate de compania „Rostest-Moscova”. Pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare program „lifting şi regenerare”

 • Agitați fiola, îndepărtați cu grijă capătul și aplicați conținutul fiolei pe palme.
 • Aplicați cu mișcări ușoare pe pielea feței și a gâtului.
 • Realizați această procedură seara, pe pielea curată a feței și a gâtului.
 • Aplicați zilnic, timp de 6 zile. Puteți folosi fiolele până obțineți rezultatul dorit.
 • Nu provoacă dependență.
 • Conținutul fiecărei fiole trebuie să fie folosit imediat după deschidere.

Cosmetice cu acid hialuronic: program regenerare celule

Cosmetice cu acid hialuronicProgramul „Regenerarea și activarea celulelor” de la Faberlic România. Conține 6 fiole concepute pentru regenerarea intensivă a celulelor pielii. O fiolă are 1,5 ml de substanţă cosmetică cu acid hialuronic. Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen. Pătrunde în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție. Produsul cu acid hialuronic are un preţ de catalog de 39,89 lei. Codul cu care acest produs cosmetic poate fi găsit în magazinul online Faberlic România este 1053. Prezentăm mai jos şi principalele proprietăţi.

 • Complexul activ Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele.
 • Acidul hialuronic formează pe suprafața pielii o peliculă de reținere a apei, asigurând, în așa mod, o hidratare îndelungată. Cosmetice acid hialuronic recomandate pentru toate tipurile de piele.
 • Vitamina B3 stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește circulația sângelui, fortifică pereții vaselor sangvine și funcția de protecție a pielii. Panthenol-ul are acțiune de netezire, de vindecare și de hidratare.
 • Arginina asigură hidratare și menține funcțiile de barieră ale pielii, restabilește porțiunile de piele deteriorată. Alantoina are acțiune regenerantă și antioxidantă.
 • Rezultatul: pielea e mai elastic și mai netedă. Pielea e cu 24,8% mai hidratată.* *Conform rezultatelor cercetărilor clinice prezentate de compania S.A. Principium, Elveția. Pentru toate tipurile de piele.

Modul de utilizare a acestui ser cosmetic cu acid hialuronic este identic cu programul de regenerare de la Faberlic „Lifting și regenerare”.

Ser cu acid hialuronic pentru corectarea ridurilor

Ser cu acid hialuronicSeria Expert de la Faberlic este un program alternativ pentru regenerarea pielii. Produse inovatoare ce vor rezolva problemele şi cu ajutorul acidului hialuronic. Rezolvaţi problemele reprezentate de riduri fără ajutorul chirurgiei plastice și fără proceduri de salon. Ridurile profunde pot fi eliminate acum, cu ajutorul serului pentru ten „Corectorul ridurilor adânci” pe bază de acid hialuronic. Forma de cosmetice acid hialuronic este prietenoasă cu organismul.

Proprietățile serului cu acid hialuronic

 • Umple și netezește ridurile adânci.
 • Hidratează intensiv pielea.
 • Restaurează tonusul și elasticitatea pielii.
 • Îmbunătățește structura tenul.

Utilizare ser cu acid hialuronic pentru ten

 • Aplicați concentrat pe ridurile din zona ochilor, pe pliurile de pe nas, frunte și între sprâncene, dimineața și/sau seara. Apoi aplicați crema de față obișnuită.
 • Program recomandat: nu mai puțin de 30 de zile.
 • Instrucțiuni pentru prima utilizare a seringii:

Pentru a începe să utilizați seringa, rotiți pistonul spre stânga, până când se oprește, iar proeminența pistonului se află în fereastra dreptunghiulară.
Apăsați de 4 ori pe piston și a cincea oară veți putea extrage conținutul.

Cremă cu acid hialuronic

Crema cu acid hialuronicSeria Expert – este un program alternativ de regenerare a pielii. Produsele inovatoare ce vor rezolva problemele fără ajutorul chirurgiei plastice și fără proceduri de salon! Alegeţi cosmetice acid hialuronic. Formulele de preparare și tehnicile sunt dezvoltate pe baza metodelor de medicină estetică. Principiul seriei Expert este de a rezolva problemele rapid, eficient, sigur și fiabil. Fără complicații, fără efecte secundare și fără a recurge la metode radicale. Sunte recomandate atât de medici cât şi de cosmeticieni: cosmetice acid hialuronic.

Odată cu vârsta, începem să ne confruntăm cu diferite probleme ale pielii: apar riduri, pielea își pierde elasticitatea, apare o „a doua” bărbie, obrajii „se lasă”, modificări ale formei feței. Acest lucru se datorează faptului că, în timp, organismul produce mai puțin colagen și elastină, care sunt necesare pentru a menține elasticitatea pielii. Din punct de vedere vizual, pierderea ovalului feței, are un impact mai puternic decât ridurile.

Crema cu acid hialuronic de față „Plastic circular” luptă, nu numai cu consecințele schimbărilor legate de vârstă, ci și cu cauzele apariției acestora. Acţionează direct în mecanismele moleculare cheie.

Proprietățile cremei cu acid hialuronic

 • Întinde, modelează și consolidează conturul feței.
 • Împiedică lăsarea pielii obrajilor și bărbiei, împiedică deformarea ovalului feței.
 • Restabilește elasticitatea, densitatea si tonusul pielii.

Cercetări clinice În studiile laboratorului din Silab (Franța), 20 de femei în vârstă de 61 ± 7 ani, au participat la testarea produsului. Voluntarii au folosit tratamentul de două ori pe zi timp de 56 de zile.

Rezultatele cercetării:

1. Toți voluntarii au observat efectul de întărire și netezire al tratamentului cu Papylactil D®.

2. 71% dintre subiecți au observat că contururile feței au fost în mod semnificativ strânse. 3. 90% dintre subiecți au observat o îmbunătățire semnificativă a tonusului pielii. Îmbunătățirea macroscopică a stării pielii după aplicarea acesteia.

Mod de utilizare cremă cu acid hialuronic

Programul „Consolidarea ovalului feței”:

 • Eficient pentru piele care își pierde din elasticitate datorită schimbărilor de vârstă sau sub influența factorilor de mediu.
 • Pe un ten bine curățat, gât și decolteu, aplicați câteva picături de ser activ cu colagen.
 • Apoi aplicați crema de față și gât „Plastic Circular” în aceleași zone (articolul 1078).
 • Durata programului: în fiecare seară timp de 60 de zile.

Termenul de valabilitate pentru acestă cremă cu acid hialuronic este de 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj. Codul de produs pentru crema cu acid hialuronic este 1078. Preţ cremă cu acid hialuronic 47,89 lei, preţ de catalog.

Cosmetice acid hialuronic
 • Cosmetice acid hialuronic
5

Cosmetice acid hialuronic

Cosmetice cu acid hialuronic din oferta Faberlic România, cu prezentare de produse ce include şi o cremă cu acid hialuronic. Am ales 4 dintre produsele Faberlic ce folosesc în compoziţie acidul hialuronic. Acidul hialuronic nu este toxic şi nu prezintă riscuri de alergii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!