Şosete hidratante cu gel: ulei de lavandă şi vitamina E

Şosete hidratante cu gel din bumbac şi silicon din oferta Faberlic România. Sunt ciorapi hidratanţi cu gel similari cu şosete parasoftin. Şosete hidratante ce conţin un gel ce se eliberează treptat pentru hidratarea picioarelor. Este un tratament cosmetic benefic pentru picioare. Șosetele au efect atât asupra pielii picioarelor, a degetelor dar şi a tălpilor picioarelor. Şosete hidratante cu un preţ de 59,18 lei în magazinul online Faberlic România. După înscrierea urmată de activarea contului puteţi cumpăra aceşti ciorapi din bumbac şi silicon cu reducere de 20%. Este necesar să adăugaţi aceste şosete de hidratare într-o comandă de minim 80 de lei pentru a beneficia de reducere.

Şosete hidratante de la Faberlic ce conţin un gel ce asigură patrunderea uniformă a nutrienţilor în suprafaţa pielii. Gelul conţine ulei de lavandă şi vitamina E, ambele cu proprietăți naturale de întreţinere şi îngrijire pentru picioare. Aceste şosete exfoliante pot fi utilizate de aproximativ 50 de ori în şedinţe de aproximativ 20-45 de minute. Este recomandat pentru un efect deplin să se utilizeze şosetele de hidratare de cel puţin 3 ori pe săptămână.

Faberlic România înscriere

Sosete hidratare Faberlic

Şosete hidratante cu gelŞosete hidratare ce pot fi găsite în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 11005. Este necesar să utilizaţi acest cont după ce vă activaţi contul în meniul de comandă rapidă. Altfel puteţi căuta aceste şosete de hidratare cu denumirea produsului folosind motorul de căutare al magazinului online Faberlic România. Acest produs este similar cu setul de mănuşi hidratante Faberlic.

Șosete hidratare ce reprezintă o soluţie inovatoare şi practică. O soluţie eficientă ce permite îngrijirea pielii picioarelor şi a pielii tălpilor. Un tratament pe care îl puteţi realiza în linişte, acasă, fără a da bani la saloane cosmetice. Economisiţi timp şi bani obţinând rezultate excelente în intimitatea casei.

Printre beneficiile oferite de aceste şosete hidratante se numără eliminarea calusurilor tălpii piciorului, îndepărtarea bătăturilor şi a pielii aspre. Șosete hidratante ce catifelează şi hidratează talpa piciorului. Gelul din aceste şosete de hidratare se eliberează treptat. Penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei şi exfoliază calusurile. După câteva zile de utilizare veţi observa că pielea este mai netedă, mai delicată, mult mai îngrijită.

Şosete hidratante 11005

Şosete hidratare gelŞosete hidratante Faberlic realizate din bumbac şi silicon. Un produs eficient pentru îngrijirea picioarelor. Aceste şosete hidratante au mai multe proprietăţi.

  • Pielea întregului picior este în același timp umidificată și înmuiată pe întreaga suprafață – de la călcâi până la degete, ceea ce asigură o penetrare uniformă a nutrienților pe suprafața pielii.
  • Stratul de gel este îmbogățit cu ulei de lavandă și vitamina E, care înmoaie și hidratează rapid pielea, îmbunătățind aspectul în 20 de minute.
  • În șosetele din silicon învelit în fibre naturale picioarele se încălzesc rapid, ceea ce accelerează procesul de penetrare a vitaminelor în piele.
  • Şosete hidratare compuse din: bumbac 80%, elastomer 19,5%, gel 0,5%.

Dimensiune universală pentru aceste şosete hidratante: 23 x 10 cm. Perioadă optimă de utilizare: de 50 de ori. Se recomandă utilizarea șosetelor cu creme hidratante. Perioada de utilizare depinde foarte mult de modul în care îngrijiţi şi păstraţi acest produs şi de numărul de utilizări.

Recomandări utilizare şosete hidratare

Utilizați șosete de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 20-45 de minute și veți uita de rigiditate, uscăciune și peeling a pielii pe tălpile picioarelor. Pentru a spori efectul, lăsați șosetele în timpul nopții și utilizați cremele suplimentare pentru picioare de la Faberlic.

Întreţinere şosete hidratante

Doar dacă este necesar aceste şosete de hidratare pot fi spălate manual cu apă caldă (la o temperatură redusă) cu un detergent slab. Nu spălaţi aceste şosete hidratare la maina de spălat.

  • Nu stoarceţi şosetele de hidratare. Lăsaţi să se scurgă apa din ele în mod natural, să se usuce singure.
  • După ce se usucă total se poate pune în şosete praf de talc.
  • Păstraţi şosetele de hidratare într-un loc răcoros.
  • Ciorapii hidratanţi trebuie protejaţi de razele soarelui.

Despre şosete hidratante

Şosete parasoftinÎn funcţie de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, gelul inclus în şosetele de hidratare penetrează şi înmoaie stratul cornos al epidermei. Totodată efectul gelului este de a exfolia calusurile. Lavanda şi vitamina E stimulează procesul de regenerare şi reînnoire a pielii. După exfoliere se va obţine o piele tânără, delicată. Complexul de ingrediente hidratează pielea uscată şi susţin totodată regenerarea şi refacerea pielii, având efect de netezire şi catifelare.

Principiul de funcţionare este unul simplu. Talpa piciorului este „închisă” într-un mediu compact. Bumbacul ţine în interior căldura acumulată de stratul din silicon. În aceste condiţii de mediu şi temperatură începe să se elimine natural gelul din interiorul siliconului. Gelul din şosetele hidratante se eliberează treptat pe măsura trecerii timpului. În mediul creat de şosete gelul îşi face foarte bine efectul. Penetrează uşor porii pielii care se deschid în mod natural. Componente gelului – lavanda şi vitamina E – sunt acceptate cu uşurinţă şi în mod natural de piele.

Aceste şosete hidratante pot fi utilizate şi pe timpul nopţii. Asigură căldură şi confort picioarelor. Le încălzesc şi totodată le hidratează. Cu atât mai mult aceste şosete de hidratare sunt recomandate cu cât pielea picioarelor şi a tălpilor este mai uscată.

Preţ şosete hidratante

Faberlic oferă unul dintre cele mai bune preţuri peentru piaţa din România pentru şosetele de hidratare. Ţineţi cont de faptul că aceste şosete hidratante pot fi cumpărate cu o reducere de 20% faţă de preţul de catalog. Este necesar însă să vă înscrieţi şi să vă activaţi contul Faberlic România. Înscrierea şi activarea sunt absolut gratuite. Iar după activarea contului veţi primi şi un catalog Faberlic gratuit. Astfel veţi putea consulta întreaga ofertă de produse cosmetice. Inclusiv să alegeţi creme de hidratare ce pot fi utilizate în armonie cu aceste şosete hidratante. Preţul de catalog Faberlic pentru şosete hidratante: 59,18 lei.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*