Mănuşi hidratante din bumbac şi silicon

Mănuşi hidratante din bumbac şi silicon sau „mănuşi hidratare” din oferta Faberlic. Aceste mănuşi hidratante din bumbac şi silicon sunt inovative. Mănuşi hidratare pentru mâini, cu un efect special cosmetic şi anti-îmbătrânire. De altfel mănuşile de hidratare sunt cunoscute în cosmetică şi cu denumirea de mănuşi anti-îmbătrânire. Aceste mănuşi hidratante din bumbac şi silicon conţin un gel cu ingrediente naturale. Nu doar că ajută la întreţinerea şi îngrijirea mâinilor dar au proprietăţi emoliente, de hidratare. Efectul este unul deosebit şi se bazează pe principii şi ingrediente naturale.

Aceste mănuşi hidratante nu doar „hrănesc” pielea mâinilor, dar ajută la refacerea pielii afectate de psoriazis sau eczeme. Mâinile moi și catifelate nu trebuie să rămână un vis. Câștigaţi bătălia împotriva iritațiilor, a pielii aspre și crăpate cu mănuşile hidratante din bumbac şi silicon de la Faberlic!

Faberlic ROmania inscriere

Mănuşi hidratante: cum funcţionează

Eficienţa acestor mănuşi hidratante este uşor de explicat. Bumbacul înveleşte în mod uniform partea de silicon a mănuşii de hidratare. Gelul cu ingrediente naturale se află în interiorul mănuşii. Odată introdusă mâna în mănuşile hidratante fizica începe să fie aplicată. Corpul cald, siliconul impermeabil, bumbacul menţine căldura în interiorul învelişului de silicon. Porii pielii se deschid, gelul intră cu uşurinţă în piele. Totul într-un mediu asigurat de mănuşile hidratante din bumbac şi silicon. Pe măsură ce sunt purtate, materialul din silicon eliberează treptat gelul hidratant. Din acest motiv, o pereche de mănuşi hidratante din bumbac şi silicon poate fi utilizată de 50 de ori.

Practic, organismul lucrează împreună cu această mănuşă hidratantă. Fără a folosi alte produse, cu excepţia gelului din interiorul mănuşilor. La final, mâinile beneficiază de tratamentul cu gel într-un mediu absolut închis ermetic. Mâinile câștigă bătălia împotriva iritațiilor, a pielii aspre și crăpate. Fără a apela la un tratament profesional sau la şedinţe costisitoare de spa. Aveţi nevie doar de câteva zeci de minute pe săptămână, acasă, pentru a vă bucura de o piele hrănită și hidratată. Aceste mănuşi de hidratare a mâinilor au primit până acum numai aprecieri, răspunsuri pozitive. Şi nu este vorba doar de aceste mănuşi hidratante de la Faberlic. Mănuşile hidratante în general sunt apreciate pentru efectul lor. Dar mănușile pentru hidratare de la Faberlic sunt deosebite atât ca model, ca realizare, cât şi prin ingredientele conţinute.

Mănuşi hidratante din bumbac şi silicon

Mănuşi hidratante siliconMănuşile hidratante din bumbac şi silicon din oferta Faberlic România au codul de produs 11006. Preţ mănuşi hidratante: 59,18 lei. Aceasta este preţul de catalog Faberlic. La care beneficiaţi de reducere dacă veţi include mănuşile hidratante într-o comandă de produse de minim 80 de lei.

Mănuşile hidratante din bumbac şi silicon conţin un gel natural. Acest gel are la bază uleiuri esenţiale (lavandă, vitamina E). Mănuşile hidratante reprezintă o metodă nouă şi eficientă de îngrijire a mâinilor. Puteţi realiza acasă un tratament eficient de îngrijire a mâinilor.

Proprietăți mănuşi hidratare

Gelul conţinut în interiorul mănuşilor hidratante are la bază ulei de lavandă şi vitamina E. Aceste ingrediente hidratează eficient pielea mâinii. Piela mâinii devine mai netedă, mai moale, mai elastică şi mai puţin tensionată.

 • Mănuşile de hidratare sunt ideale pentru pielea uscată.
 • Mănuşi hidratare ce refac pielea mâinilor pe timp de iarnă. Utilizarea mănuşilor conferă un efect de întinerire mâinilor.
 • Prin utilizarea frecventă a mănuşilor hidratante mâinile vor deveni mai delicate, mai mi şi mai bine îngrijite.
 • Mănuşi hidratare: bumbac în proporţie de 80%, elestomer 19,5%, gel 0,5%.
 • Dimensiune mănuşi hidratare: 23 x 10 cm.
 • Perioadă de valabilitate: 3 ani.
 • Utilizare optimă: 50 de aplicări. Perioada de valabilitate după prima utilizare depinde de modul în care sunt păstrate mănuşile şi de cât de intens sunt utilizate.

Uleiul de lavandă şi vitamina E

Mănuşi hidratareUleiul de lavandă este probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial datorită multiplelor virtuți pe care le are. Acest ulei este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru calmarea sistemului nervos dar şi pentru parfumul său deosebit de apreciat. Calităţile uleiului de lavandă au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie.

Uleiul de lavandă are efect cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acne. Uleiul de lavandă este antiseptic, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insect. Acest ulei ajută la calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare.

Vitamina E (tocopherol), numită şii vitamina tinereții eterne, este un reputat antioxidant şi protector celular, calmează pielea iritată, combate ridurile, încetinește procesul de îmbătrânire, netezește şi repară pielea, are efect elasticizant. De asemenea, pentru piele, vitamina E poate face adevărate minuni.

Vitamina E este apreciată ca activ anti-aging și pentru îngrijirea pielii uscate, mature sau deteriorate. Ca aplicaţie cosmetică este interesantă în special pentru îngrijirea pielii uscate sau mature şi pentru regenerare după expunerea la soare.

Utilizare mănuşi hidratante

 • Folosiţi mănușile de hidratare de cel puţin 3 ori pe săptămână, în şedinţe de 20-45 de minute. Dacă veţi face acest lucru veţi uita de grija pielii mâinilor.
 • Dacă aveţi eczeme sau psoriazis, înainte de utilizarea mănuşilor hidratante consultaţi un specialist.
 • Nu folosiţi mănuşile de hidratare pe răni deschise.
 • În situaţia unor alergii ale pielii nu utilizaţi mănuşile în şedinţe mai mari de 30 de minute.
 • Nu purtaţi mănuşile de hidratare mai mult de 12-14 ore pe zi.

Întreţinere mănuşi pentru hidratare

 • Dacă este necesar puteţi spăla mănuşile la mână, în apă călduţă cu un detergent uşor. Spălare la aproximativ 30-40 grade, nu la maşina de spălat ci la mână, uşor.
 • Nu stoarceți mănușa, lăsați apa să iasă singură, să se scurgă.
 • După uscare, presăraţi în interiorul mănuşii praf de talc.
 • Păstraţi mănuşile hidratante într-un loc uscat şi răcoros.
 • Protejaţi mănuşile pentru hidratare de razele soarelui.
Mănuşi hidratante Faberlic
 • Mănuşi hidratare
5

Mănuşi hidratante Faberlic

Aceste mănuşi hidratante nu doar „hrănesc” pielea mâinilor, dar ajută la refacerea pielii afectate de psoriazis sau eczeme. Mâinile moi și catifelate nu trebuie să rămână un vis. Câștigaţi bătălia împotriva iritațiilor, a pielii aspre și crăpate cu mănuşile hidratante din bumbac şi silicon de la Faberlic!

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!