Sfaturi demachiere

Un articol din categoria Beauty cu sfaturi demachiere sau cum sa te demachiezi corect. Ritualul de demachiere este extrem de important pentru menţinerea şi întreţinerea frumuseţii. Un proces corect de demachiere vă ajută să vă menţineţi un ten luminos, tânăr şi fără probleme. Aţi citit probabil deja mai multe articole cu sfaturi demachiere în care primeați informaţii despre „cum să te demachiezi corect”. Sunt opinii multiple pentru un corect ritual de demachiere.

Însă vom trece peste opinii în acest articol şi vom veni cu informaţii elementare, extrem de importante. Vom începe aşadar cu 10 sfaturi esenţiale şi apoi vom dezvolta informaţiile dedicate ritualului de demachiere.

Sfaturi demachiere – informaţii principale

10 informaţii esenţiale pentru un corect ritual de demachiere. Sfaturi demachiere în 10 puncte, 10 porunci pentru un proces corect de curăţare a tenului. Chiar dacă unele informaţii vi se par banale este important să ţineţi cont de ele integral. Sunt repere esenţiale pentru o demachiere corectă.

Nu sunt doar simple sfaturi demachiaj sunt etape concrete inspirate de pe website-ul NIVEA. Bineînţeles că în ritualul de demachiere puteţi folosi produse pentru îngrijirea tenului din oferta Faberlic România.

1. Spală-ți mâinile mai întâi

Dacă mâinile pe care le au bacterii (pe care le vor folosi de la o zi la alta), acest lucru va fi transferat pe fata ta.

2. Apa nu este suficientă

Numai apa nu va putea elimina excesul de sebum, particule solubile in ulei sau alte tipuri de murdărie. Este pur și simplu nu are aceeași putere de curățare și capacitatea de a elimina murdăria ca un cleanser eficient nu.

3. Apă călduță

Dacă utilizați un produs de curățare a feței care necesită apă, asigurați-vă că utilizați apă călduță pentru a vă spăla fața. Apa călduță vă va ajuta să vă deschideți porii, în timp ce apa prea caldă vă va deshidrata pielea.

4. Fii blândă cu pielea ta

Pielea de pe fata ta este mai sensibila decât pielea din restul corpului, aşa ca trebuie tratata cu extra-îngrijire. Trucul trebuie să fie blând. Nu vă curățați pielea agresivă în timp ce spălați sau aplicați hidratantul. Pentru a vă usca fața, lăsați-o ușor cu un prosop moale și evitați frecarea.

5. Nu curăța excesiv tenul

Da, există un lucru ca și curățirea. Curățarea de două ori pe zi este suficientă. Supra-curățarea poate slăbi umiditatea naturală și bariera lipidică care vă ajută să vă protejați pielea. Acest lucru poate crește șansa de a permite iritanților și alergenilor să intre în piele.

6. Găsiți cleanserul potrivit pentru tipul de piele

Este foarte important să găsiți cea mai bună curățare pentru tipul de piele. Utilizarea unui produs greșit ar putea duce, de fapt, la deteriorarea pielii. De aceea este atât de important să căutați un produs de curățare delicată care să vă curețe complet fața și în același timp să vă îngrijească de piele.

7. Folosiți produse blânde – indiferent de tipul de piele

Este important ca curățitorul (cleanser-ul) pe care îl folosiți să nu fie prea aspru. Cleanser-ul greșit poate bloca pielea uleiurilor sale naturale, lăsând-o să se simtă uscată, strânsă și inconfortabilă. De aceea este bine să alegeți produse care curăță și hidratează pielea, cum ar fi apa micelară Faberlic. Aveţi în magazinul online şi oferta de gel micelar.

8. Evitați să utilizați săpunul

Săpunul poate desface fața uleiurilor sale naturale, lăsând pielea să se simtă mai strânsă și mai uscată decât înainte. Mai mult, săpunurile perturbă pH-ul natural al pielii.

9. Curățați-vă fața, chiar dacă nu purtați machiaj

Chiar dacă nu purtați machiaj, curățarea este importantă pentru a elimina toți poluanții și murdăria care se acumulează pe fața dvs. pe tot parcursul zilei.

10. Nu exfoliați prea des pielea tenului

În același mod ca și curățarea, exfolierea pielii prea adesea poate face mai mult rău decât bine. În funcție de tipul de piele, vă recomandăm să exfoliați o dată sau de două ori pe săptămână.

Acestea sunt sfaturile de bază, un răspuns important pentru întrebarea „Cum să te demachiezi corect”. Sunt primii 10 paşi, primele etape importante într-un proces corect de demachiere. Şi foarte importante sunt produsele utilizate. Vă recomandăm produsele pentru îngriirea tenului cu ingrediente naturale din oferta Faberlic România.

Ritual de demachiere

Cum să te demachiezi corect

Curățarea feței este importantă pentru a avea o piele strălucitoare și netedă. Spălați-vă bine fața cu un produs de curățare a feței sau realizați o spălare a feței apoi pielea se usucă cu un prosop moale. Evitați apa caldă în timp ce se usucă pielea „, recomandă dr. Rahul Nagar, dermatolog, de la Max Hospitals. Apoi, dați lapte de curățat pe un tampon de bumbac și ștergeți-vă fața cu el pentru a vă ajuta porii și pentru a îndepărta murdăria rămasă.

Utilizarea aburului în ritualul de demachiere

Procesul de curăţare a tenului poate fi ajutat foarte mult de abur. Şi puteţi realiza astfel o procedură dezvoltată de demachiere profesională chiar acasă. Probabil că nu v-aţi gândit până acum că puteţi utiliza aburul în ritualul de demachiere. Folosiţi aburul pentru pielea tenului atât cât este posibil (aproximativ 5 minute), apoi ștergeți cu ușurință fața cu un țesut moale din bumbac. Acest pas face minuni pentru pielea grasă. Masați-vă fața folosind un cub de gheață (în mișcări circulare) după aceea, pentru a strânge porii și pentru a aduce temperatura pielii înapoi la normal.

Utilizarea scrubului în curăţarea tenului

Continuați ritualul de demachiere prin aplicarea unui scrub pentru față timp de câteva minute. Scrubul ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, celula care fac ca pielea dumneavoastră să arate obosită. De asemenea, puteți sări peste scrubul cumpărat de magazin și, în schimb, aplicați un amestec de zahăr și miere în părți egale pentru a vă exfolia pielea în mod natural. Masaţi tenul cu această soluţie timp de 5 minute, apoi lăsați-o mai departe timp de încă 3 minute, înainte de a vă spla pe faţă. Gama de produse Expert de la Faberlic România vă ajută cu seria Prolixir cu ingrediente naturale pentru un proces de demachiere cu îngrijire a tenului.

Utilizarea măştilor de faţă

Indiferent de tipul de piele, aplicarea unei măşti de față hidratantă face ca pielea să fie moale și îmbunătățește și tonul pielii. Dr. Rahul Nagar, dermatolog la Max Hospitals, adaugă: „Dacă aveți o combinație cu pielea grasă, aplicați un pachet de față care conține multani mitti (pământ fuller)”, deoarece scufundă excesul de ulei. Expertul în domeniul frumuseții din India, Suparna Trikha, spune: „Bananele, roșiile și papaya sunt, de asemenea, cunoscute ca având un efect de curățare și strângere a pielii”. Dacă aveți pielea normală să se usuce și doriți să mergeți natural, amestecați pudră de lemn de santal cu apă de trandafir și aplicați pasta pe fața.

În oferta Faberlic găsiţi o gamă complexă de măşti de faţă cu ingrediente naturale, produse cosmetice pe care le puteţi cumpăra cu discount de tip cashback.

Sfaturi demachiere: concluzii

Este important să urmaţi în primul rând cei 10 paşi din prima parte a articolului. Apoi, celelalte sfaturi demachiere vin să completeze cele 10 etape absolut necesare pentru un ritual de demachiere corect.

Sfaturi demachiere
  • Sfaturi Ritual Demachiere
5

Ritual demachiere corect

Curățarea feței este importantă pentru a avea o piele strălucitoare și netedă. Spălați-vă bine fața cu un produs de curățare a feței sau realizați o spălare a feței apoi pielea se usucă cu un prosop moale. Evitați apa caldă în timp ce se usucă pielea.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!