Apă micelară şi gel micelar Faberlic România

Apă micelară şi gel micelar, oferta din magazinul online Faberlic România. Apa micelară sau gelul micelar trebuie să fie de nelipsit din soluţiile de demachiere. Aceste produse cosmetice se găsesc în prezent în toate magazinele. Dar nu toate sunt conforme cu normele de calitate, nu toate sunt „prietenoase” cu organismul. Şi aceste calităţi snt esenţiale. Pentru că rolul apei micelare şi a gelului micelar este de a curăţa, de a elimina cât mai bine orice componente chimice pe care le-au conţinut produsele de machiaj. De aceea vă recomandăm apă micelară şi gel micelar din oferta faberlic disponibilă şi în România.

Apa micelară şi gelul micelar sunt soluţii demachiante ce au în compunere micele. Adică particule minuscule de agenţi tensioactivi. Moleculele de tensioactivi captează în interiorul lor impurităţile prezente la suprafaţe pielii şi tenului (sebum, praf, machiaj). Soluţiile micelare sunt perfecte pentru demachiere şi pentru curăţarea perfectă a feţei şi a ochilor. Apa micelară şi gelul micelar acţionează cu blândeţe, protejând epiderma, alimentând-o cu componente ce au rol de tratare a pielii.

Faberlic ROmania inscriere

Apa micelară

Apa micelară este diferită de demachiantele tradiţionale. Demachiantele tradiţionale trebuie aplicate şi apoi îndepărtate cu un alt produs. În schimb, apa micelară pusă pe o dischetă demachiantă poate curăţa tenul direct. Apa micelară şi gelul micelar curăţă pielea în profunzime şi lasă în urmă o senzaţie de prospeţime.

Apa micelară poate fi folosită şi seara, înainte de culcare, după ce vă spălaţi pe faţă. Acţionează ca o loţiune tonică ce extrage şi ultimele impurităţi. Apa micelară poate fi utilizată şi dimineaţa. Pentru a înlătura crema de noapte. Tot cu apa micelară vă puteţi spăla pe faţă, poate fi utilizată ca demachiant dar şi o loţiune hidratantă. Toate aceste proprietăţi recomandă apa micelară. Cum era de aşteptat, apa micelară nu putea lipsi dintre produsele Faberlic.

Apă micelară PROLIXIR

Apă micelară ProloxirApa micelară ce vă va da o senzație de prospețime si curățenie fără să lase urme lipicoase. Apa micelară Prolixir are codul de produs 0721. Preţul de catalog este de 15,89 lei pentru 200 ml. Apă micelară recomandată de experţii Faberlic.

 • Îndepărtează delicat machiajul de pe față, ochi și buze.
 • Absoarbe toate impuritățile și sebumul.
 • Îngrijește pielea feței.
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Gel micelar AQUA SMART

Gel micelarGel micelar pentru indepartarea machiajului – un produs de curatare din noua generatie. Codul cu care poate fi găsit în magazinul online Faberlic după logare: 0716. Preţ gel micelar: 19,89 lei pentru 200 ml.

 • Îndepărtează delicat machiajul și impuritățile.
 • Curăță și hidratează pielea.
 • Conține un complex inovativ hidratant Aqua Smart pe baza de extracte de in si ovaz, laminare si creatina care asigura o hidratare prelungita.
 • Datorită texturii speciale de gel se potrivește pentru îndepărtarea machiajului de pe pielea din jurul ochilor.
 • Nu îndepărtează machiajul rezistent la apă.

Spumă pentru spălare Garderica

Spuma pentru spalare tenSpuma pentru spălare GARDERICA curată delicat și intens pielea, îndepărtează machiajul de pe fata și ochi. Găsiţi acest produs în magazinul online Faberlic cu codul de articol 0747. Preţ spuma de spălare: 38,29 lei, preţ de catalog.

 • Formulă extrem de delicată.
 • Nu are nevoie de alte mijloace suplimentare la îndepărtarea machiajului rezistent.
 • După spălare pielea nu se usucă.
 • Este recomandat pentru orice tip de piele, mai ales pentru cea uscată și sensibilă.
 • Are o ușoară aromă florală.
 • Conține ingrediente de îngrijire inovatoare, care menține pielea fină și hidratată.

Apa micelară: secretul franţuzoaicelor

Pentru a avea un ten frumos şi sănătos trebuie sa aveţi grijă zilnic de el. Există câteva produse care ajută celulele să se regenereze şi care au grija în special de tenul sensibil si delicat. Unul dintre cele mai populare astfel de produse utilizate în lumea cosmeticelor este apa micelară.

Cel mai bine păstrat secret al franțuzoaicelor încă din anii ‘90, apa micelară (eau micellaire), a devenit cunoscut şi la noi. În prezent este unul dintre cele mai cunoscute trenduri de pe piața cosmeticelor. Deşi in Paris a apărut pentru a combate efectele apei ce curgea la robinet in anii ’90, apa micelară a devenit unul dintre produsele preferate de make-up artiști când e vorba de înlăturarea machiajului fără clătirea cu apa. Având în vedere ca apa micelară este potrivită pentru toate tipurile de ten (inclusiv pentru tenul gras) si este atât de eficientă si prietenoasă cu tenul, nu e de mirare ca a devenit un must-have în trusele de machiaj ale femeilor.

Firme de cosmetice precum Garnier, Nivea, Faberlic sau Gerovital comercializează apa micelară pentru că sunt conștiente de eficienţa ingredientelor şi de beneficiile asupra tenului.

Spuma micelara

Utilizare apă micelară

Daca folosiţi apa micelară nu mai este nevoie sa aplicaţi ulterior niciun alt demachiant. Pentru că aceasta curaţă, înlătura machiajul şi tonifică tenul. Iata pașii ce trebuie urmaţi dacă doriţi să folosiţi apa micelara corect şi tenul să rămână radiant şi frumos.

Pentru a aplica apa micelară aveţi nevoie de dischete demachiante. Umeziţi o dischetă cu puţină apa micelară si incepeţi prin a curăţa ochii şi genele. Puneţi discheta câteva secunde pe pleoapă şi apoi trăge-ţi-o in jos, curățând genele de la rădăcina pana la vârfuri. Fără să apăsaţi prea tare. Repetaţi procesul pana când machiajul ochilor este eliminat.

Pasul următor este zona buzelor. Acestea trebuie curățate chiar daca nu folosiţi ruj. Pentru a le curăţa bine, plimbaţi discheta dinspre colţul gurii spre centru. Repetaţi aceeaşi mișcare şi din cealaltă parte a gurii.

La final, folosiţi o alta dischetă pentru restul feţei. Aplicaţi apa micelară pe frunte, cu mișcări circulare delicate. Şi continuaţi curățarea mergând în jos spre obraji şi, în final bărbia. Fiţi atentă la nări şi la zona gâtului. Sunt zone unde se poate acumula machiajul, deci trebuie curățate şi acestea.

Folosiţi apa micelară sau gelul micelar dimineața şi seara şi veţi avea un ten fără impurități, 100% curățat.

Apă micelară: alegeţi această soluţie pentru demachiere şi nu numai. Exista numai păreri foarte bune despre apa micelară şi gelul micelar, începând de la specialiști in dermatologie pâna la utilizatoarele acestui produs.

Apă micelară Faberlic
 • Apă micelară Faberlic
5

Apă micelară Faberlic

Apa micelară este diferită de demachiantele tradiţionale. Demachiantele tradiţionale trebuie aplicate şi apoi îndepărtate cu un alt produs. În schimb, apa micelară pusă pe o dischetă demachiantă poate curăţa tenul direct.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!