Punctele cadou club Faberlic România

Puncte cadou Faberlic România: cum se utilizează. Punctele cadou Faberlic sunt recompensa pe care o obţineţi pentru fiecare comandă. La plasarea unei comezi primiţi puncte Faberlic: primiţi cadouri. Aceste cadouri Faberlic se primesc în urma comenzilor făcute. Cu alte cuvinte, pentru fiecare comandă Faberlic primiţi cadouri în campania următoare. În acest articol vă explic cum se obţin şi apoi cum se utilizează punctele cadou Faberlic. Punctele bonus  acumulate într-o comandă le regăsiţi în campania următoare. După ce se actualizează informaţiile de sistem, după 2-3 zile după ce începe noua campanie, regăsiţi punctele în portofelul virtual. Astfel, dacă de exemplu aţi făcut o comandă de 55 de puncte Faberlic, în campania următoare vi se întorc în cont. Ceea ce puteţi vedea în imaginile acestui articol sunt cele 55 de puncte Faberlic de care dispun în campania actuală, puncte realizate în comanda din campania trecută.

Faberlic România înscriere

Cadouri Faberlic după fiecare comandă! Cu cât comanda are o valoare mai mare, cu atât mai multe puncte cadou obţineţi! Şi, în schimbul fiecărui punct Faberlic acumuat, veţi primi cadouri în campania următoare. Aveţi o comandă de 55 de puncte cadou Faberlic, în campania următoare aceste puncte revin în portofeul virtual. Pe aceste puncte puteţi achiziţiona produse. Aceste produse le regăsiţi dând click pe portofelul virtual (colţul din drapta sus).

Puncte cadou Faberlic

Club Faberlic România

Club Faberlic România reprezintă un bonus special. Spre deosebire de alte firme MLM din România, Faberlic are un program diferit şi special. Pe lângă Club Faberlic, programul cu targhet în comenzi, există şi cadourile prin Culb Faberlic România. Faberlic vă recompensează practic pentru fiecare comandă. Faceţi o comandă, o achitaţi, în campania următoare punctele din coandă se întorc. Şi cu punctele acumulate puteţi pune în următoarea comandă, făcută în următoarea campanie, produse în coş. De exemplu, aşa cum puteţi vedea în captura de ecran de mai jos, de 15 puncte puteţi achiziţiona o cremă. Produse club Faberlic pentru 15 puncte per produs – aveti exemplu mai jos.

Puncte acumulate club Faberlic România

Programul de bonusuri Faberlic Club

Programul de bonusuri Faberlic Club este deschis tuturor clienţilor şi consultanţilor. Practic, prin programul de bonusuri Faberlic Club primiţi recompense. Fiecare comandă are un număr de puncte funcţie de produse. Iar acestea se întorc sub formă de puncte cadou Faberlic. După ce o achitaţi comanda, aceste puncte sunt înregistrate în sistem. Şi, în campania următoare, aceste puncte le regăsiţi într-un portofel virtual. Am dat exemplul de 55 de puncte Faberlic. Aveţi mai jos o captură de ecran.

Produse club Faberlic

Oferta Faberlic Club

Un plan unic de marketing pentru încurajarea comerţului. Nicio altă firmă de vânzări directe cosmetice nu are aces plan. Practic, pentru fiecare dintre aceste puncte cadou Faberlic, în campania următoare primiţi recompense. Faci comenzi: primeşti cadouri! Oferta Club Faberlic este disponibilă pentru price client sau consultant. Funcţionează ca recompense pentru comenzile făcute. Fiecare comandă Faberlic are o valoare în lei dar şi în puncte Faberlic. Iar punctele Faberlic acumulate într-o comandă se întorc pentru cadouri. Important: punctele bons nu le puteţi vedea în aceeaşi campanie în care aţi făcut comanda. Ele devin disponibile şi vizibile în campania următoare.

Când apar în cont punctele Faberlic?

Punctele Faberlic apar în cont în campania următoare. După ce achitaţi comanda (dacă o plătiţi ramburs) durează până când plata este procesată în sistem. Dacă achitaţi comanda cu cardul veţi vedea punctele cadou în cabinetul personal în primele 2-3 zile după ce începe noua campanie. Pumctele cadou depind de două repere importante: achitarea comenzii şi începutul noii campanii. La plata ramburs plăţile apar în sistemul informatic la câteva zile după ce achitaţi efectiv comanda. Pentru că banii sunt încasaţi de curier. Curierul predă banii firmei de curierat. Firma de curierat transferă banii către Faberlic. Şi Faberlic furnizează apoi informaţiile pentru a fi încărcate în sistem. La plata cu cardul confirmarea plăţii se face în aceeaşi zi sau chiar în câteva minute după efectuarea transferului.

După ce banii plătiţi ajung în sistem, în primele două, maxim trei zile de la începutul următoarei campanii veţi vedea punctele în protofelul virtual (dreapta sus în contul Faberlic). Punctele cadou apar în contul personal din magazinul online Faberlic România în campania următoare. Nu veţi vedea punctele cadau în aceeaşi campanie în care aţi plasat comanda.

Puncte Cadou Faberlic
  • Puncte Cadou Faberlic
5

Puncte cadou Faberlic

După ce banii plătiţi ajung în sistem, în primele două, maxim trei zile de la începutul următoarei campanii veţi vedea punctele în protofelul virtual (dreapta sus în contul Faberlic). Punctele cadou apăr în contul personal din magazinul online Faberlic România în campania următoare. Nu veţi vedea punctele cadau în aceeaşi campanie în care aţi plasat comanda.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!