Punct livrare Faberlic Iaşi

Punct livrare Faberlic Iaşi cu taxa de transport ZERO. Ofertă de livrare zero lei prin punctul de ridicare a comenzilor Faberlic Iaşi. Aveţi mai multe opţiuni de plată pentru livrarea comenzii Faberlic dar pentru oraşul Iaşi există posibilitatea de a ridica coletul gratuit. Asta înseamnă că nu mai plătiţi taxa de transport indiferent de greutatea coletului. Presupune însă „efortul” de a merge la punctul de eliberare a comenzii. Nu veţi plăti însă pentru livrare, nu veţi avea de aşteptat curierul cu comanda Faberlic. Oraşul Iaşi beneficiază de acest punct de livare pentru comenzile Faberlic spre deosebire de alte localităţi din România.

Cum selectaţi opţiunea pentru a lua comanda din punctul de ridicare Faberlic Iaşi? În primul pas al întocmirii comenzii selectaţi ca opţiune de livrare codul în în sistemul Faberlic 3902.0466-IAŞI. Asta înseamnă că veţi primi comanda, cu costuri zero de transport, la punctul de livrare principal din Iaşi. La finalul comenzii veţi vedea că, pe factură, taxa de livrare este zero. Dar, la sosirea comenzii în punctul de livrare, trebuie să mergeţi pe stradela Barboi, nr. 5, pentru a ridica comanda. Punctul de ridicare a comenzii este vizibil, în zona Târgu Cucu. Important: nu doar că veţi ridica gratuit comanda. Dar veţi beneficia de consultanţă totală despre tot ce reprezintă Faberlic.

Catalog Faberlic Iasi

Catalog gratuit Iaşi

Dacă vă vă înscrieţi şi vă activaţi contul de pe acest website, în principala echipă Faberlic România, puteţi merge a doua zi să vă ridicaţi un catalog gratuit din Iaşi: stradela Barboi, nr. 5, parter. Vă activaţi contul prin acest website şi a doua zi mergeţi să primiţi un catalog gratuit de la punctul de ridicare a comenzilor Faberlic Iaşi. Un avantaj de care beneficiaţi doar dacă vă activaţi contul după înregistrare Faberlic de pe acest website. Paşii de urmat: completaţi corect formularul, activaţi-vă contul cu datele pe care le veţi primi prin SMS. Apoi, mergeţi la punctul de ridicare a comenzilor şi solicitaţi un catalog gratuit. IMPORTANT: dacă nu vă activaţi contul înainte nu veţi primi catalogul gratuit. Pentru a identifica locaţia punctului de livrare Faberlic din Iaşi aveţi la dispoziţie harta Google de mai jos.

Punct livrare Faberlic IAȘI

Adresă: stradela Bărboi, nr. 5, parter, Iaşi (Zona Târgu Cucu).
Telefon : +40721.299.846
E-mail: damian_carmen_petronela@yahoo.com
Program de funcționare: Luni-Vineri 10:00-19:00, sâmbăta 10.00-14.00, duminica – închis.
Cod în sistemul Faberlic: 3902.0466-IASI.

Faberlic Iaşi

Livrare Faberlic Iaşi

Livrare gratuită Faberlic Iaşi: punct de ridicare a comenzilor administrat de un director din echipa „Faberlic România”. Un punct de livrare unic în România. Nici măcar în Bucureşt nu există un astfel de punct de unde puteţi ridica gratuit comanda. În plus, în acest punct de ridicare a comenzii din minunatul oraş Iaşi veţi primi informaţii complete despre Faberlic. Este cel mai complet punct de reprezentare pentru această firmă nu doar din Iaşi ci şi din întraga ţară. Dacă iubiţi şi apreciaţi produsele Faberlic şi locuiţi în judeţul Iaşi vă recomandăm să mergeţi pe stradela Barboi unde veţi putea consulta oferta de produse cosmetice. Şi, dacă vă activaţi contul înainte de vizită, veţi primi de acolo, din stradela Barboi nr. 5, un catalog gratuit Faberlic. Este absolut necesar ca înainte de a solicita catalogul gratuit să că activaţi contul (înscriere + activare cont = catalog gratuit Faberlic). Vă înscrieţi folosind formularul de mai jos, vă activaţi contul… Apoi, după ce vă acivaţi contul vizitaţi punctul de livrare Faberlic din Iaşi de pe stradela Bărboi.

Înscriere Faberlic Iaşi

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.

Punct livrare Faberlic Iasi

Oferta Faberlic Iaşi

Oferta Faberlic este unică în România. Dar la oferta de peste 6.000 de produse Faberlic, în Iaşi aveţi un punct de prezentare şi livrare. Un punct de livrare Faberlic Iaşi ce vă oferă toate informaţiile. Ne referim la cea mai importantă echipă: Faberlic România. Şi în Iaşi veţi găsi cel mai important punct de livrare Faberlic România. Un punct de livrare Faberlic unde comenzile clienţilor şi consultanţilor ajung cu zero lei taxa de livrare. Dacă optaţi pentru a vă ridicacomanda de la un punct de livrare a produselor nu plătiţi taxa de transport. Veţi plăti taxa de ambalare dar transportul va fi gratis. În plus, la punctul de livrare puteţi primi foarte multe informaţii despre Faberlic, despre oferta de produse şi despre cum vă puteţi dezvolta propria afacere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!