Faberlic România: privilegii VIP

Privilegiile VIP Faberlic sunt acordate clienţilor dar şi consultanţilor care au atins niveluld e 100 de puncte. În cabinetul personal Faberlic aveţi aceste informaţii detaliate. După ce acumulaţi într-o campanie minim 100 puncte Faberlic veţi deveni client, repectiv consultant VIP. Acest statut este valabil doar pe perioada campaniei în care aţi acumulat cele 100 de puncte. Statutul VIP vă conferă o serie de privilegii pe care o să le detaliem în acest articol. Privilegiile VIP fac parte din afacerea Faberlic, sunt câştiguri pe care le puteţi obţine prin dezvoltarea reţelei MLM.

Client VIP Faberlic nivelul 1

Clientul VIP nivel 1 beneficiază de o serie de reduceri speciale. Aceste discpunturi sunt aplicate la anumite produse după cum urmează:

 • 70% reducere din prețul negru * la un produs din catalogul din campania curentă;
 • 50% reducere la oricare 10 testere (cosmetice de înfrumusețare și pe bază de oxigen + parfumuri + produse de îngrijire pentru casă);
 • 50% reducere la 10 cataloage din perioada următoare;

Participare la repartizarea contactelor cumpărătorilor interesați, care își înregistrează datele personale pe site-ul shop.faberlic.com.
—————————————
* Cu excepția accesoriilor, veselei, plăpumilor, pernelor de dormit și pernelor din pleavă de hrișcă, plasturilor pentru picioare Faberlic Detox (11016), îmbrăcăminții pentru copii și adulți, lenjeriei intime, produselor Sengara. Vă atragem atenția că utilizând funcția «Utilizați lista de prețuri a perioadei următoare», unele promoții din rețea s-ar putea să nu funcționeze.

Faberlic Romania Cont

Acumulați în fiecare campanie Faberlic minim 100 de puncte sau mai mult în Volumul personal, mențineți stagiul VIP și obțineți bonusuri și privilegii de la Companie!

Client VIP Faberlic nivel 2

Este nevoie ca în 3 perioade consecutive să realizați 100 de puncte în Volumul personal și veți avea accces la următoarele privilegii:

 • Toate privilegiile Nivelului 1;
 • Bonus 10%. La acumularea a 150 de puncte și peste în Volumul personal obțineți o reducere de volum de 10% pentru întreg Volum personal de vânzări care depășește 100 de puncte; reducerea se aplică la lansarea comenzii în următoarea perioadă.**

Faberlic Romania Privilegii VIP


Privilegii nivel 3 VIP Faberlic

9 perioade consecutiv realizați 100 de puncte în Volumul personal (VP) și beneficiați de privilegiile:

 • Privilegiile nivelurilor 1 și 2;
 • Posibilitatea de a comanda Produsele noi din următorul catalog cu 2 săptămâni înainte de începerea vânzărilor la prețul roșu.***

Privilegii Faberlic Nivel 4

Sunt necesare 18 perioade consecutive în care să realizați 100 de puncte în VP:

 • Privilegiile nivelurilor 1, 2, 3;
 • 70% reducere la 1 produs din catalogul în vigoare (din prețul negru);*
 • În fiecare perioadă cu trei zile înainte de începerea perioadei catalogului (vinerea din ultima săptămână a perioadei, 00:01 ora României) pentru Consultanții de nivel 4 devin accesibile prețurile și acțiunile promoționale din perioada următoare;****
 • La atingerea nivelului 4 VIP-Consultantului i se oferă o singură dată o insignă de merit (insigna va fi propusă la alegere la pasul 2 la întocmirea comenzii în «Acțiunile promoționale»).

**** Dacă alegeți prețurile și acțiunile promoționale din perioada următoare, veți putea face plata comenzii numai în perioada următoare. Punctele pentru o asemenea comandă vor fi virate, de asemenea, în perioada următoare.

Există şi privilegii Faberlic de nivel argint, aur, rubin şi diamant. Aceste informaţii le obţineţi din cabinetul personal Faberlic România. Programul VIP Faberlic este deschis tuturor clienţtelor şi consultanţilor.

Privilegii VIP
 • Privilegii VIP
5

Privilegii VIP Faberlic

Odata ce acumulati 100 de puncte beneficiati de privilegii VIP. Atât clienţii cât şi coordonatporii Faberlic pot beneficia de privilegii VIP. Articol dedicat cu informaţii despre privilegiile VIP Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!