Plasturi pentru slăbit cu ingrediente naturale

Plasturi pentru slăbit cu plante şi ingrediente naturale. Plasturi de slăbire ce pot fi cumpăraţi din magazinul online Faberlic România. Spre deosebire de plasturii de slăbit ce se lipesc pe burtă aceştia sunt plasturi de slăbit ce se aplică local, pe zone ţintă. Este un produs pentru îngrijirea corpului introdus de Faberlic din Campania 4 pe 2018. Se alătură acest produs de modelare cosmetică plasturilor de slăbire aflaţi deja în oferta magazinului online Faberlic România.

Aceşti plasturi cosmetici pentru scăderea în greutate au fost concepuţi în funcţie de caracteristicile anatomice ale corpului uman. Sunt arme cosmetice sigure şi eficiente în lupta pentru un corp frumos. Totodată aceşti plasturi de slăbire sunt foarte uşor de utilizat. Şi, foarte important, sunt realizaţi cu ingrediente naturale având garanţia laboratoarelor Faberlic din Moscova. Extractele de plante din compoziţia plasturilor acţionează eficient asupra ţesuturilor subcutanate grase. Ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, elimină toxinele dăunătoare, ard grăsimile şi îmbunătăţesc elasticitatea pielii.

Când procesele metabolice sunt activate, grăsimile încep să se descompună în organism, se obține un rezultat stabil și rapid.

Faberlic România înscriere

Plasturi pentru slăbit Faberlic

Plasturi pentru slăbitAceşti plasturi pentru slăbit pot fi utilizaţi atât ca un mijloc separat de scădere a greutății, cât și împreună cu alte mijloace de modelare a corpului din seria Faberlic Ideal Body. În acest din urmă caz, rezultatele pot fi obţinute chiar mai rapid. O combinaţie simultană de plasturi şi exerciţii fizice se obţine un rezultat mai rapid, mai stabil. Totul trebuie susţinut cu o dietă adecvată.

Preţ plasture pentru slăbit: 26, 29 lei pentru un pachet cu 24 de patch-uri. Este preţul de catalog Faberlic la care beneficiaţi de reducere dacă faceţi o comandă mai mare de 80 de lei. Discountul este de 20% pentru comenzile de minim 80 de lei. Cod articol pentru comandă rapidă în magazinul online: 1198.
Perioada de valabilitate: 36 de luni de la data fabricării indicată pe ambalaj. Perioada de valabilitate după deschiderea ambalajului: 6 luni.

Proprietăţi plasture de slăbire

 • Instrument auxiliar pentru pierderea în greutate. Nu este un medicament.
 • Ingrediente active: mentol, extract de rozmarin, extract de piper, extract de fenicul.
 • Plasturii de slăbire stimulează microcirculaţia, elimină toxinele, asigură fermitatea şi netezesc pielea.
 • Ajută la eliminarea grăsimilor în mod natural. Utilizaţi împreună cu alte produse cosmetice de modelare rezultatele sunt mai rapide.
 • Au ca scop modelarea corpului şi reducerea dimensiunilor. Sunt utilizaţi extern şi nu dăunează organismului pentru că sunt realizaţi doar din produse naturale.
 • În pachet există 24 de patch-uri.

Sfaturi utilizare plasturi de slăbire

 • Înainte de a aplica plasturele, pregătiți cu atenție pielea. Îndepărtați apa și cosmeticele din zona unde intenționați să lipiți plasturele.
 • La prima utilizare, lăsați plasturele timp de 4-6 ore. În următoarele aplicări creșteți treptat timpul până la 8 ore.
 • În cazul utilizării zilnice, nu lipiți plasturele în același loc.
 • Combinați aplicarea plasturelui de slăbire cu exerciții fizice pentru a obține un rezultat mai rapid.
 • Dacă apar mâncărimi în timpul utilizării de plasturi, nu vă scărpinaţi. Aplicați o compresă rece.
 • Nu reutilizați patch-urile de slăbit.

Ingrediente plasturi pentru slăbit

Hidrogel, Menthol, Rosmarinus, Officinalis (Rosemary) Extract, Capsicum Annuum Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract.

Utilizare plasture pentru slăbit

1. Determinați părțile corpului pe care doriți să aplicați plasturi de dimensiuni diferite.
2. Curățați pielea din zona de aplicare.
3. Scoateți folia de pe plasture.
4. Lipiți plasturele pe suprafaţa selectată.
5. Apăsați plasturele cu degetele timp de 3-5 secunde, dacă este posibil. Limitați mișcarea timp de 2-3 minute pentru o fixare mai bună a plasturelui de slăbire pe corp.
6. După 6-8 ore, îndepărtați plasturele.

Curs recomandat de utilizare: 3-5 pachete. În decurs de un an puteți face 2-3 cursuri.

Măsuri de precauţie

 • Nu utilizați plasturii de slăbire în timpul sarcinii și al alăptării.
 • A nu se utiliza de către diabetici, persoane cu afecțiuni renale și tiroidiene, boli ale pielii, alergii la componentele din plasturi (sunt posibile reacții alergice).
 • Nu utilizaţi plasturii pe zone din jurul ochilor, pe membrana mucoasă.
 • Nu lipiți un plasturele de slăbit pe părțile bolnave ale pielii, pe răni deschise, pe piept, pe firele de păr.
 • Plasturii de slăbire nu trebuie utilizaţi de copii sub 14 ani.

Condiţii de păstrare a plasturilor de slăbit

Nu îi depozitați în frigider sau congelator.
Feriţi plasturii de slăbit de lumina directă a soarelui.
Păstrați plasturii în ambalajul original. Nu lăsaţi plasturii la îndemâna copiilor.
Păstraţi plasturii de slăbire la o temperatură de 15 până la 25° C.

Ingrediente plasturi de slăbit

Un constituent al uleiului esențial de mentă, cu miros intens și plăcut, mentolul are efect răcoritor, detensionant, antalgic. Este util în balsamuri, alifii, spray de picioare, creme pentru membre dureroase, produse de bărbierit, comprese, geluri răcoritoare.

Extractul de Rozmarin are proprietăţi antioxidante, antimicrobiene şi antiinflamatorii recunoscute. Este folosit pentru întârzierea procesului de oxidare a produselor cosmetice, a uleiurilor vegetale sau esenţiale.

Extractul de piper ajută la stimularea circulaţiei periferice şi are o acţiune accentuată de încălzire, este recomandat pentru creme anticelulitice, tonifiante, pentru dureri musculare sau reumatismale, pentru membre reci. Este antalgic și afrodisiac. Este o esență apreciată și în parfumuri.

Uleiul esențial de fenicul este apreciat ca activ cosmetic în compoziţiile anticelulitice şi remodelante. Este antispasmodic, emenagog și digestiv.

Toate ingredientele utilizate în plasturii de slăbire sunt naturale. Sunt produse antiseptice, protejate în ambalaje speciale. Toţi plasturii sunt realizaţi în condiţii de maximă sterilitate în laboratoarele firmei Faberlic. Pe piaţa din România aceşti plasturi pentru slăbit sunt unici atât calitativ cât şi în privinţa preţului. Un produs cosmetic de calitate la un preţ foarte bun. Pentru a cumpăra plasturii de slabire Faberlic este necesar să vă activaţi contul în magazinul online în urma înscrierii.

Plasturi slabire
 • Plasturi pentru slabire
5

Plasturi slabit

Toate ingredientele utilizate în plasturii de slăbire sunt naturale. Sunt produse antiseptice, protejate în ambalaje speciale. Toţi plasturii sunt realizaţi în condiţii de maximă sterilitate în laboratoarele firmei Faberlic. Pe piaţa din România aceşti plasturi pentru slăbit sunt unici atât calitativ cât şi în privinţa preţului. Un produs cosmetic de calitate la un preţ foarte bun. Pentru a cumpăra plasturii de slabire Faberlic este necesar să vă activaţi contul în magazinul online în urma înscrierii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!