Faberlic România plasture pentru slăbit

Plasturele pentru slăbit Faberlic face parte din linia Expert. Plasture pentru slăbit se aplică în zona abdominală. Plasturele de slăbit este realizat din extract de plante. Este un plasture de slăbit similar cu wonder patch sau slimming patch de la alte firme. Nu este priculos pentru organism, se utilizează uşor, are rezultate după 6-8 ore. Plasturele pentru slăbit nu este un produs nou dar Faberlic a reuşit să-l îmbunătăţească. Are în compoziţie menthol, rozmarin, piper negru, fenicul (sau molura), extracte de fructe şi seminţe pentru a ajuta la accelerarea circulaţiei.

Codul de articol pentru plasturele de slăbit în magazinul online Faberlic este 1199. Preţul plasturelui de slăbit, preţ de catalog, este de aproximativ 30 de lei. Puteţi comanda din magazinul Faberlic doar după înscriere urmată de activarea contului.

Faberlic ROmania inscriere

Plasture slabire abdomen

Plasture de slăbit pentru abdomen

Datorita extractelor de plante din compoziţie plasturele ajuta la accelerarea circulatiei. Plasturele de slăbit Faberlic România susţine eliminarea toxinelor şi arderea grăsimilor. O altă calitate conferită de plasturele de slăbit este aceea de a îmbunătăţi elasticitatea pielii.

Plasturele de slăbit nu este periculos, este edicient şi comod la aplicare. Plasturele de slăbit este conceput pentru a se potrivi cu caracteristicile anatomice ale corpului uman. Într-un ambala Faberlic pentru acest produs din gama Expert sunt 3 plasturi.

După utilizarea plasturelui de slăbit pielea este mai ferma şi întinsă, circumferinţa taliei este redusă.

Utilizare plasture de slăbit

De precizat că în decursul unei luni puteţi face 2-3 proceduri cu plasturi de slăbit în aceeaşi zonă a corpului. Puteţi utiliza într-o procedură un singur pachet cu plasturi de slăbit. Puteţi repeta procedura după ce utilizaţi cei trei plasturi încă de două ori într-o zonă pe perioada unei luni. Plasturii nu sunt dăunători.  Dar dacă îi utilizaţi frecvent corpul îşi dezvoltă imunitatea la plasturele de slăbit şi nu mai răspunde corespunzător.

Pentru aplicarea plasturelui de slăbit:

  • Curățați pielea de cosmetice si uscați-o in zona de aplicare.
  • Îndepărtați folia protectoare de pe partea din mijloc a plasturelui de slăbit.
  • Lipiți plasturele Faberlic exact în mijlocul zonei abdominale. Gaura trebue să fie în dreptul buricului. Presaţi uşor. Îndepartati folia de pe părţile laterale ale plasturelui de slăbit. Fixaţi bine pe piele plasturele de slăbit. Presaţi uşor pentru o bună aplicare şi aşteptaţi 3-5 secunde.
  • Încercați sa nu va mișcați in timpul acesta pentru o fixare mai buna pe corp.
  • Îndepărtați plasture după 6-8 ore.

Aplicarea plasturelui de slăbit

Aplicare plasture pentru slabitÎnainte de aplicare, pentru o fixare mai bună, curățați pielea cu atenție îndepărtând umezeala. Îndepărtaţi eventualele produsele cosmetice din zona unde urmează sa aplicați plasturele de slăbit.

La prima aplicare lăsați plasturele de slăbit sa acționeze 4-6 ore. Pe parcurs puteţi mări timpul până la 8 ore.

În cazul aplicării zilnice a plasturilor ca sa evitați apariția efectelor secundare nu aplicați plasturele de slăbit pe acelaşi loc de mai multe ori.

Exercițiile fizice ușoare si reducerea cantității de mâncare ajuta la obținerea mai rapida a rezultatului dorit.

După absorbția completă a cremei şi după curăţarea pielii puteţi aplica un plasture nou.

Dacă în timpul aplicării plasturelui apare o senzație de mâncărime să nu vă scărpinați. Aplicați o compresă rece.

Masuri de siguranță

  • Interzis pe timpul sarcinii si alăptării, persoanelor cu diabet de tip 1. Interzis persoanelor cu boli renale si tiroida, cu boli de piele. Interzis persoanelor alergice la ingredientele compoziției.
  • Nu folosiți in zonele din jurul ochilor si membranele mucoase.
  • Nu lipiți pe zonele afectate sau răni, pe piept, pe sâni si zona scalpului.
  • Interzis copiilor pana la 14 ani. Pot apărea reacții alergice.

Într-o cutie aveţi 3 plasturi pentru slăbit. În aest articol aveţi fotografii şi o prezentare video despre cum se aplică plasturele de slăbit. Urmaţi instrucţiunile din acest articol pentru utilizarea plasturelui de slăbit.

Gama Expert de la Faberlic disonibilă şi în România include mai multe produse pentru modelare. Un alt produs pentru modelare din această linie este crema pentru modelarea bustului de la Faberlic. Din aceeaşi gamă avem crema modelatoare anticelulitică. Pentru a găsi aceste produse în magazinul online Faberlic folosiţi motorul de căutare pentru “Expert”.

Folosiţi codul de produs (1199) pentru a găsi sau comanda din magazinul online plasturele pentru slăbit.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!