Perie de masaj pentru față Faberlic România

Perie de masaj pentru faţă, un gadget de frumuseţe extrem de util. Peria de masaj pentru faţă poate fi cumpărată doar din magazinul online Faberlic România. Dispozitivul cu perii moi de silicon curăță profund și masează pielea. Peria de masaj pentru faţă exfoliază celulele moarte, îmbunătățește microcirculația, luptă împotriva ridurilor. Un produs ce nu trebuie să lipsească din arsenalul necesar ritualului de îngrijire a tenului. În ultimii ani acest aparat pentru masarea feţei a devenit un accesoriu extrem de util. Efectele utilizării sunt vizibile încă după primele şedinţe.

Faberlic România înscriere

Cu ajutorul acestui aparat pentru masarea tenului sporiţi efectele produselor cosmetice. Cremele şi produsele de îngrijire a tenului au eficienţă mai mare, sunt mult mai bine utilizate. Ajută la remodelarea conturului feţei şi la netezirea ridurilor.

Puteţi cumpăra peria de masaj pentru faţă din magazinul online Faberlic România. După înscrierea realizată de pe acest website veţi primi datele pentru activarea contului. Dacă vă activaţi contul în echipa Faberlic România veţi primi prin poştă un catalog gratuit.

Perie de masaj pentru față

Perie de masaj pentru faţăPeria de masaj pentru spălarea feţii este creată pentru curățarea profundă și micromasajul tenului. Cod articol perie de masaj pentru faţă: 9900. Preţ perie de masaj pentru faţă 71,03 lei. Termen de funcţionare: nelimitat.

 • Curăță intens porii tenului.
 • Exfoliază eficient pielea feţii.
 • Masează delicat și contribuie la îmbunătățirea microcirculației.
 • Efect de netezire a ridurilor și remodelarea conturului feței.
 • Sporește acțiunea serurilor și a cremelor.
 • Peria de masaj pentru ten este creată din silicon moale, hipoalergic, care împiedică reproducerea bacteriilor.
 • Două regimuri de vibrare și 4 niveluri de intensitate pentru fiecare regim. În total aveţi 8 metode diferite de masare a tenului.

Setul perie masaj pentru faţă funcționează pe baza acumulatorului încorporat. După încărcarea acumulatorului, alimentarea asigură o activitate neîntreruptă de până la 5 ore. Ținând cont de timpul recomandat pentru o procedură, o singură alimentare e suficientă pentru realizarea a 150 de proceduri (aproximativ 2,5 luni de utilizare). Încărcarea acumulatorului se efectuează în rețeaua de 220 V sau de la portul USB al computerului. Setul conține și un încărcător.

Utilizare perie de masaj pentru ten

Apăsați butonul de conectare-deconectare de pe partea frontală a aparatului. Automat se conectează regimul de vibrație intermitentă, la putere minimă.

Pentru reglarea intensității vibrației, apăsați butonul „+” (sporirea intensității) sau „-” (reducerea intensității) de pe partea frontală a aparatului.

Pentru a comuta la regimul de vibrație continuă, apăsați din nou butonul de conectare – deconectare. Comutarea are loc la o intensitate minimă de vibrații. Intensității vibrației în regim continuu este similară cu intensitatea vibrației din regimul de vibrație intermitentă.

 • Curățați-vă fața, masați-o cu mișcări liniare de masaj.
 • Utilizaţi pentru curăţarea tenului creme şi seruri din oferta Faberlic România.
 • Timpul recomandat pentru realizarea unei proceduri – 2 minute.
 • Pentru a opri aparatul apăsați încă o dată butonul conectare – deconectare.

Aparatul pentru curăţarea feţei este uşor de utilizat. Cu ajutorul produselor cosmetice Faberlic vă puteţi curăţa şi îngriji tenul cu ajutorul acestui aparat.

Peria de silicon pentru ten

Suprafața periei este prevăzută cu puncte tactile mai subțiri pentru a curata delicat pielea sensibila sau uscata si cu puncte tactile mai groase, dispuse in partea superioara, pentru o curățare de precizie. Partea din spate direcționează pulsațiile mai direct pentru a curata si împrospăta tenul mai gras. Capul periei nu necesita înlocuire si fiecare încărcare completa asigura 150 de utilizări. Alături de aparatul cosmetic pentru ten de la Faberlic, peria de silicon este un „must have”.

După utilizarea dispozitivului de curăţare facială, tenul este mult mai luminos, pare mai odihnit. Porii sunt diminuați, la fel si punctele negre. Având tenul uscat, aparatul este minunat, având in vedere ca nu simţiţi că vă afectaţi tenul in timp ce îl masaţi.

În ultimii ani, aparatul pentru curăţarea tenului a devenit un accesoriu necesar pentru ritualul de îngrijire. Un aparat ce nu răneşte tenul dar ajută la diminuarea porilor, la fel şi în cazul punctelor negre. După utilizare pielea devine incredibil de fină.

Oferta Faberlic România

Oferta de produse Faberlic România este disponibilă doar în magazinul online. Faberlic îşi vinde produsele în 42 de ţări, inclusiv în România. Este o firmă de vânzări directe. Asta explică şi preţurile accesibile pentru produse de calitate.

Toate comenzile făcute din contul personal beneficiază de discount pentru valori mai mari de 80 de lei. Reducerea de 20% se aplică la comenzile de minim 80 de lei. Costul livrării este de 16 lei dar poate fi înlocuit prin achiziţionarea unui produs. În locul taxei de livrare puteţi achiziţiona unul dintre produsele aflate la oferta. Lista actualizată cu aceste produse o găsiţi în pagina de noutăţi a acestui website.

Avantaje Faberlic România

Cel mai important avantaj Faberlic România este discountul de 20% oferit pentru toate comenzile mai mari de 80 de lei. Reducerea ajunge la 26% dacă aveţi o comandă mai mare de 100 de puncte Faberlic.

Un alt avantaj oferit de Faberlic România este reprezentat de cadourile permanente. Pentru fiecare comandă Faberlic primiţi puncte. Iar în campania următoare aceste puncte se întorc în cabinetul personal. În schimbul acestor puncte cadou Faberlic puteţi achiziţiona produse. Practic, după fiecare comandă, în campania următoare primiţi cadouri.

Taxa de livrare Faberlic poate fi înlocuită cu achiziţionarea unui produs. Cumpăraţi unul dintre produsele aflate la oferta de înlocuire a taxei de livrare. După ce cumpăraţi unul dintre aceste produse nu mai plătiţi taxa de livrare. Preţul produsului este identic cu cel din catalog. În schimb, prin achiziţionarea lui nu mai plătiţi taxa de livrare Faberlic România.

Aparat perie silicon pentru ten

Peria de masaj pentru faţă are un preţ unic pe piaţa din România. Oferta Faberlic România propune un produs de calitate la un preţ accesibil. Aparatul cu perie din silicon este la cel mai mic preţ din România. Îl puteţi ccomanda cu o reducere de preţ de 20% faţă de preţul de catalog Faberlic România.

Perie masaj faţă
 • Perie masaj ten
5

Perie masaj pentru faţă

Peria de masaj pentru faţă are un preţ unic pe piaţa din România. Oferta Faberlic România propune un produs de calitate la un preţ accesibil. Aparatul cu perie din silicon este la cel mai mic preţ din România. Îl puteţi ccomanda cu o reducere de preţ de 20% faţă de preţul de catalog Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!