Aparat cosmetică pentru ten cu perii de curăţare

Aparat cosmetică pentru ten cu perii speciale pentru curăţare facială. Un aparat de cosmetică cu dispozitive speciale pentru îngrijirea feţei. Acest aparat pentru cosmetică poate fi utilizat împreună cu produsele de îngrijirea a tenului din magazinul online Faberlic. Aparatul cosmetic pentru ten este foarte bine realizat, uşor de utilizat. Este practic o mică maşinărie ce vă ajută să vă curăţaţi tenul în diferite moduri cu ajutorul dispozitivelor din set. Cu ajutorul acestui aparat de cosmetică pentru ten cu perii vă puteţi face singură tratamentele cosmetice acasă. Este o foarte bună alternativă la saloanele de înfrumuseţare. Nu mai daţi banii pentru şedinţe cosmetice de peeling, îngrijirea profesională a tenului o puteţi face acasă cu acest aparat.

Faberlic România înscriere

Aparat cosmetică pentru ten cu mai multe dispozitive. Sunt patru capete diferite ce se ataşează aparatului cosmetic principal. În dotarea dispozitivului sunt un disc, o perie, un burete special şi un dispozitiv pentru masaj. În total sunt 4 capete interşanjabile. Cele 4 capete au ca destinaţie îndepărtarea impurităţilor, curăţarea pielii sensibile, procedura de peeling, exfolierea, spălarea şi curăţarea şi demachierea. Aceste operaţii cosmetice se pot realiza cu cele 4 accesorii. Aparatul are două viteze ce pot fi selectate cu uşurinţă. Practic vă puteţi curăţa tenul ca la salon cu ajutorul aparatului cosmetic cu perii chiar acasă. Un device cosmetic necesar, util, de mare ajutor.

Aparat cosmetică pentru ten

Aparat cosmetic pentru curăţarea tenului

Aparat cosmetică îngrijire tenAparatul cosmetic pentru curăţarea tenului cu cele 4 dispozitive îl găsiţi în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 9261. Preţ aparat cosmetic pentru curăţarea tenului: 79,89 lei. Dacă mai adăugaţi un produs în comandă, depăşind valoarea de 80 de lei, beneficiaţi de 20% reducere.

Setul pentru curăţarea tenului este livrat cu o cutie specială, comodă. Aparatul are două regimuri de lucru: viteză mare şi viteză redusă. În set sunt 4 accesorii plus aparatul propriu-zis.

Aparat cu perii pentru ten

Proprietăţile aparatului cosmetic pentru ten

  • Îndepărtează efectiv celulele moarte.
  • Grăbește schimbul de substanțe (cremă – pielea tenului).
  • Ajută la eliminarea punctelor negre.
  • Îmbunătățește tonul şi culoarea pielii.

Aparat cosmetică pentru ten „Piele curată şi sănătoasă”

Aparatul pentru curăţarea tenului este una dintre cele mai eficiente modalităţi de a reduce sau chiar elimina imperfecţiunile. Dispozitivul este complementar cu produsele cosmetice Faberlic. Cu ajutorul cosmeticelor pentru peeling activ, creme de gomaj sau creme de îngrijire sau curăţare a tenului, acest aparat dă rezultate excelente. Procedurile cosmetice cu acest dispozitiv elimină celulele moarte ale pielii, îmbunătăţesc metabolismul, fac ca tenul să arate mai sănătos, mai radiant.

Aparat cosmetică îngrijirea tenului

Aveţi la dispoziţie cu acest aparat patru proceduri principale.

1. Disc abraziv pentru curăţare intensă şi peeling profund:

  • îndepărtează pielea și celulele moarte;
  • promovează procesul de regenerare a pielii;
  • recomandat să fie folosit de 1-2 ori pe săptămână.

2. Burete pentru micro-peeling și spălare ușoară:

  • îndepărtează murdăria de pe suprafața pielii;
  • curăţă porii;
  • luptă împotriva punctelor negre;
  • recomandat să fie utilizat de 2-3 ori pe săptămână.

3. Perie de spălare:

  • tratează delicat pielea uscată și sensibilă;
  • potrivită pentru eliminarea zilnică a machiajului.

4. Cap de masaj:

  • îmbunătățește circulaţia sângelui;
  • ușurează hipertonia musculară;
  • întăreşte pielea şi restabileşte contururile faciale;
  • potrivit pentru utilizarea zilnică.

Kitul este bine realizat şi uşor de transportat. Dispune de 4 capete diferite ce pot fi schimbate cu uşurinţă. Cutie ergonomică, cu mulaje pentru aparat şi capete, dimensiuni: 16,5 х 8 х 5 cm.

Aparat cosmetică pentru ten cu perii

Aparatul cosmetic cu perii este relizat de Faberlic pentru îngrijirea zilnică a tenului. Aparatul este ideal pentru persoanele ocupate care îşi doresc un ten mereu fin, bine îngrijit, catifelat. Avantajul este că puteţi realiza tratamente cosmetice pentru ten în intimitate, acasă. Cu ajutorul acestui aparat cosmetic pentru ten economisiţi bani, timp, efortul de a merge la cabinetul de cosmetică. Aparatul poate fi utilizat cu cremele pentru îngrijirea tenului din oferta magazinului online Faberlic.

Se selectează peria sau dispozitivul dorit. Se aplică crema pe faţă. Selectând una dintre cele două viteze se porneşte aparatul. Se realizează curăţarea feţei prin mişcări circulare, fără a apăsa, câte 15-25 de secunde pe fiecare obraz. Apoi repetaţi pe nas, bărbie, frunte şi gât. Evitaţi zona ochilor. După curăţare se clăteşte faţa cu apă şi apoi se curăţă şi capătul perie. Acest procedeu se aplică la utilizarea periei de curăţare a tenului.

Discul de burete pentru curăţare se utilizează în situaţia în care aveţi un ten hipersensibil. Discul de peeling se utilizează cel puţin odată pe săptămână pentru exfoliere în profunzime.

Puteţi aplica diferite produse de gomaj, inclusiv cele naturale. Noi vă recomandăm cremele gomaj de la Faberlic. Le puteţi adăuga în comandă alături de aparat şi veţi beneficia de discount de 20%.

Dacă veţi monta discul pentru masaj utilizaţi o cremă hidratantă. Cu ajutorul discului pentru masaj veţi îmbunătăţi absorbţia cremei, stimulând totodată circulaţia sangvină. Astfel pielea va deveni mai fină şi mai fermă.

Motive pentru a folosi aparatul cosmetic pentru ten

  • Este o soluţie rapidă pentru a obţine un ten perfect, curat şi strălucitor.
  • Îndepărtează machiajul de 10 ori mai eficient decât spălatul obişnuit cu apă şi săpun.
  • Ajută la eliminarea punctelor negre şi a pustulelor de tip acneic. Reducând totodată şi zonele uleioase ale tenului.
  • Exfoliază şi înlătură celulele moarte.
  • Chiar după ce utilizaţi aparatul cosmetic doar odată, pielea devine catifelată. Pielea va avea un aspect sănătos, pregătită pentru absorbţia cremelor hidratante.
  • Aparat cosmetică pentru ten: oferă un masaj plăcut, îmbunătăţind fermitatea pielii.

Sunt doar şase motive pentru a utiliza aparatul cosmetic pentru ten cu perii. Cu siguranţă acest dispozitiv oferă şi alte beneficii. Cu siguranţă însă că veţi fi încântată nu doar că l-aţi cumpărat. Veţi fi încântată şi pentru că veţi avea propriul aparat de înfrumuseţare chiar acasă. Veţi fi încântată că economisiţi timp, bani. Pentru că totul va fi la îndemână în tot ceea ce presupune îngrijirea tenului. De la întreţinerea pielii şi până la demachiere. Totul cu acest micuţ aparat cosmetică pentru ten cu perii speciale.

Aparat cosmetică
  • Aparat cosmetică
5

Aparat cosmetic îngrijire ten

Aparatul cosmetic pentru curăţarea tenului cu cele 4 dispozitive îl găsiţi în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 9261. Preţ aparat cosmetic pentru curăţarea tenului: 79,89 lei Dacă mai adăugaţi un produs în comandă, depăşind valoarea de 80 de lei, beneficiaţi de 20% reducere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!