Faberlic: istoricul firmei pe scurt

Faberlic a revenit în România din acest an. Primul catalog Faberlic în limba română a fost lansat în luna iunie. Faberlic şi-a dezvoltat deja afacerea în România şi îşi consolidează prezenţa la noi în ţară. Evoluţia pozitivă a firmei în România poate avea ca rezultat deschiderea unui depozit la noi în ţară. Reamintim că în prezent produsele Faberlic comandate din România sosesc din Letonia. Acesta este şi motivul pentru care comenzile ajung mai greu la clienţi şi consultanţi. Un depozit Faberlic în România ar scurta perioada de transport cu aproximativ 3-4 zile.

Despre istoria Faberlic am mai scris pe acest website dedicat firmei moscovite. În acest an Faberlic a împlinit 20 de ani de la înfiinţare. Produsele cosmetice Faberlic sunt de foarte bună calitate fiind rodul cercetărilor proprii ale firmei din laboratoarele de la Moscova. Asta explică şi preţurile reduse pentru produse cu înalt nivel calitativ. Faberlic a câştigat zeci de premii în industria cosmeticii şi pentru cercetările în domeniul cosmetologiei. Printre aceste distincţii se numără şi un premiu Nobel. Faberlic vinde în acest moment produse în 42 de ţări. România se numără printre puţinele ţări care beneficiază de un catalog în propria limbă, în limba română.

Faberlic Romania Cont

Faberlic scurt istoric

Faberlic s-a înfiinţat în 1997 ca firmă de vânzări directe. Un an mai târziu a fost lansată prima linie de cosmetice pe bază de oxigen. În 2001 a fost lansată prima campanie de promovare ceea ce a avut ca rezultat mărirea numărului de consultanţi. În anul 2005 Faberlic s-a extins în alte 15 ţări intrând în clasamentul celor mai importante firme de vânzări directe din lume. În 2007 compania Faberlic, în urma cercetărilor în cosmetică, a inovat Novaftem-O2. Acesta este un complex ce a revoluţionat cosmetologia. În anii 2011 şi 2012 Faberlic şi-a consolidat poziţia prin noi inovări în industria cosmetică.

În anul 2013 Faberlic a introdus în catalogul său produse vestimentare, îmbrăcăminte pentru copii. În 2015 a fost lansată linia de haine pentru femei. Preţurile atractive ale produselor Faberlic au condus la creşterea vânzărilor cu 50%. În 2016 a fost lansată linia de lenjerie pentru bărbaţi şi femei Florange. În acest moment Faberlic are 15 categorii de produse. În fiecare an a adăugat 600 de produse noi şi peste 1000 de produse în fiecare catalog. Anual Faberlic vinde peste 250 de milioane de produse şi distribuie 20 de milioane de cataloage. Produsele Faberlic sunt promovate şi distribuite în 42 de ţări.

Faberlic avantaje pentru client

După înscriere şi apoi activare cont Faberlic deveniţi client favorizat. Asta înseamnă că puteţi cumpăra din contul personal produse Faberlic cu reducere. În plus,  beneficiaţi de toate cadourile şi promoţiile din fiecare campanie. Discountul Faberlic porneşte de la 20% faţă de preţurile afişate în catalog pentru comenzile de minim 80 de lei. Şi ajung la 26% pentru comenzile de minim 100 de puncte Faberlic devenind totodată şi client VIP (beneficiind de avantaje suplimentare).

Istoricul firmei Faberlic la 20 de ani de la înfiinţarea firmei moscovite.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!