Faberlic Romania: informatii despre comanda

In acest articol gasiti informatii despre comanda Faberlic Romania. Cum aflati pe site-ul Faberlic Romania informatii despre comanda. Intr-un articol precedent am explicat comanda Faberlic Romania: etapele de lansare a comenzii. Intr-un alt articol de pe FaberlicRomania.com explicam procedura comenzii ramburs: cum se selecteaza optiunea de plata ramburs Faberlic. Aveti toate aceste informatii despre Faberlic in acest site in totalitate in limba romana. Un website Faberlic ce apartine unui senior lider Faberlic cu informatii despre ofertele si afacerea Faberlic.

Consideram ca ati efectuat deja comanda. Ati plasat comanda Faberlic din cabinetul personal. Confirmare efectuarii comenzii nu se face prin SMS sau email. Dar puteti verifica in contul personal din magazinul online Faberlic statusul comenzii facute. Este o procedura relativ simpla prin care aflati daca aveti comanda „lansata”, ca ati indeplinit conditiile pentru comanda Faberlic.

Informatii comanda Faberlic

Aveti informatii despre comanda Faberlic lansata chiar in contul dv. personal. Sau, mai exact, in cabinetul personal din contul Faberlic Romania. Pentru a afla despre comanda Faberlic va logati in cabinetul personal. Apoi intrati in zona „comenzile mele”. Pentru a ajunge la pagina cu informatii despre comenzi Faberlic (Comenzile mele) din cabinetul personal dati click pe imaginea (iconul) cu cos de cumparaturi. Aveti mai jos o imagine cu explicatii despre cosul de cumparaturi Faberlic si cum ajungeti la el.

Comenzile mele Faberlic.com

Despre Faberlic comanda

Despre comanda Faberlic aveti informatii in pagina dedicata. Despre Faberlic comanda lansata aveti aceste date in partea de jos a paginii. Mai jos aveti o imagine (captura ecran) cu pagina dedicata comenzilor Faberlic din cabinetul personal.

Informatii despre comanda Faberlic

In zona dedicata comenzii Faberlic aveti in primul rand informatia ca a fost lansata comanda. Daca nu aveti afisata comanda inseamna ca ea nu a parcurs toti pasii si nu a fost lansata. Daca va apare comanda in pagina de cabinet personal Faberlic inseamna ca a fost lansata.

Informatiile despre comanda Faberlic din contul dv. va arata si statusul comenzii. Astfel, daca ati lansat comanda Faberlic Romania veti regasi informatia ca este in curs de ambalare (pregatit pentru asamblare – SIC). Odata cu trecerea timpului veti vedea, daca va logati din nou – sa spunem – a doua sau a treia zi ca a fost expediata comanda.

De obicei si ca regula prezenta joi sunt expediate comenzile din Letonia spre Faberlic Romania. Asadar, in fiecare zi de joi se fac expedieri pentru comenzile acumulate din Letonia spre Romania. Dupa ce soseste in Romania, comanda Faberlic ajunge la curier (firma de curierat rapid). De obicei comanda ajunge la adresele din Bucuresti in ziua de marti. In tara comanda Faberlic ajunge miercuri sau joi.

Pretul pentru livrarea comenzii Faberlic in Romania este de 12 lei (taxa pentru curierul rapid) cost ce se adauga la pretul final al comenzii. Tinand cont de faptul ca cele mai multe comenzi Faberlic livrate in Romania depasesc 5-6 kg acesta este cel mai bun pret negociat. Va amintesc faptul ca produsele pentru ingrijirea casei de la Faberlic au fiecare (produs in parte) aproximativ 4-500 gr. Un catalog Faberlic are aproximativ 300-400 gr. Am primit colet de la Faberlic in Romania de 13 kg la acest pret de livrare ce acopera Letonia – Romania si apoi Romania – adresa de livrare.

Va amintesc totodata ca la pretul final al comenzii se adauga 2,5% pentru coletare, ambalare. Revin iar la un exemplu personal: o comanda voluminoasa poate fi trimisa in 2 sau chiar trei colete. Pretul de expediere este insa unic: 12 lei. Taxa de coletare/ambalare este de 2,5% din costul final al comenzii.

Faberlicromania.com este un site ce apartine unui senior lider Faberlic in Romania si contine informatii utile despre produse, cataloage, comanda Faberlic. Puteti adauga intrebari sau comentarii la fiecare articol de pe FaberlicRomania.com. Sua puteti utiliza formularul de contact pentru a afla informatii despre Faberlic Romania.

Confirmare comanda Faberlic
  • Informatii Comanda Faberlic
5

Informatii despre comanda Faberlic

Faberlic Romania informatii despre comanda. Cum afli statusul comenzii tale Faberlic. Despre statutul comenzii Faberlic dupa intocmisrea comenzii.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!