Faberlic: informatii despre comanda

Faberlic Romania informatii despre comanda. Aveti in acest articol totul despre comanda Faberlic Romania. De precizat ca sistemul de comenzi Faberlic se va imbunatati pe masura ce firma isi va dezvolta structurile in Romania. In prezent exista si functioneaza un singur punct de ridicare personala a comenzilor pe Bd Unirii 72 in Bucuresti.

Primul catalog Faberlic Romania a intrat in vigoare de astazi. Dar comenzile se pot efectua doar dupa ce va activati contul in reteaua unui mentor. Comenzile pana la traducerea in totalitate a site-ului se fac cu ajutorul catalogului online, catalogului PDF Faberlic Romania sau cu ajutorul catalogului tiparit.

Cum comandati?

Va logati in contul personal Faberlic Romania. Dupa logare, din dreapta sus aveti optiunea „Intocmeste comanda”. Click si apoi ajungeti la „comanda rapida”. Selectati „Adresa de livrare”. Completati formularul cu datele necesare pentru comanda. Apoi click pe „continua”. Apoi introduceti codurile produselor (din catalog) si finalizati comanda.

Plata comenzii se fac cu cardul pana pe 21 iulie (dpua 21 iulie va fi posibila plata ramburs). Curierul pentru transportul comenzii costa 12 lei indiferent de greutatea coletului. Comanda Faberlic Romania va ajunge in aproximativ 7 zile dupa ce finalizati comanda.

Mai jos aveti un clip video cu explicatii pas cu pas pentru plasarea comenzii Faberlic. Dar si informatii despre cum se utilizeaza cosul de cumparaturi.

Faberlic Romania Cont

Despre comanda Faberlic Romania…

Plasare comanda Faberlic

Faberlic comanda rapida

Cat costa transportul?

Daca nu ridicati comanda Faberlic dintr-un punct de ridicare expedierea costa 12 lei prin curier rapid (indiferent de greutatea coletului). Costurile de ambalare / manipulare / coletare sunt de 2,5% din valoarea comenzii. Aceste taxe snt percepute de Faberlic in toate tarile in care are reprezentante, inclusiv in Romania.

Plata comenzii Faberlic

Comanda Faberlic Romania se va achita in urmatoarele 3 saptamani cu cardul, pe site, la lansarea comenzii. Conducerea companiei de la Moscova face eforturi pentru a deschide toate posibilitatile de plata in Romania. Urmatoare etapa va fi plata ramburs, la primire coletului. Se va implementa plata ramburs in aproximativ 3 saptamani conform promisiunilor primite din partea managementului firmei.

Plata comenzii cu cardul se face in 2 etape impuse de Faberlic:

  1. Incarcarea banilor cu cardul in contul personal Faberlic,
  2. Plata comenzii din contul personal.

Potrivit informatiilor primite de la Faberlic, dupa ce ati facut plata cu cardul, banii au intrat in contul vostru personal Faberlic, alegeti plata comenzii si doar atunci comanda dumneavoastra se va achita din contul personal.

Reducerile din primul catalog

Reducerile din primul catalog Fabelric Romania sunt valabile doar pe perioada de valabilitate a catalogului. Aceste oferte speciale nu sunt valabile decat in aceasta perioada. Faberlic Romania recomenseaza fiecare client cu un cadoua in a a doua comanda.

Cum pot inscrie reprezentanti?

Este necesar sa lansati cel putin o comanda pentru a putea inscrie reprezentanti si a va dezvolta structura Faberlic. Astfel veti deveni coordonator Faberlic Romania.

Ce castiguri am cu Faberlic Romania

Mai sus aveti o prezentare video Faberlic Romania. Aveti in mai putin de 10 minute explicate principalele avantaje, bonusurile, beneficiile Faberlic Romania.

1 Comment
  1. Reply
    Cristina august 9, 2017 at 3:40 pm

    Vreau un catalog

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!