Gel de ras pentru femei cu Aloe Vera DeLine

Gel de ras pentru femei cu Aloe vera din oferta Faberlic România. Aloe vera conferă acestui gel de ras pentru femei proprietăţi tămăduitoare. Gelul de ras pentru femei face parte din lina de produse DeLine. O linie ce se bazează pe Aloe vera şi este dedicată epilării şi depilării. Am prezentat deja pe acest website produse din această linie. Sunt produse cosmetice inovative realizate din ingredinete naturale. Au intrat în oferta magazinului online Faberlic România în campania 4. Puteţi cumpăra acest gel de ras pentru femei cu discount de 20%. Este necesar să includeţi produsul într-o comandă de minim 80 de lei.

Oferta Faberlic din acestă linie de produse include şi un aparat de ras pentru femei. Ce completează gelul de ras pentru femei cu aloe vera. Găsiţi în magazinul online, într-o ofertă absolut specială, ulei de curăţare după epilare. Un produs cosmetic bazat tot pe Aloe vera dar şi cu ulei de palmier şi ulei de muşeţel.

Faberlic România înscriere

Gel de ras pentru femei cu Aloe vera DeLine

Gel de ras pentru femeiUn gel de ras pentru femei prietenos cu pielea. Gelul are o consistență vâscoasă și a fost creat special pentru un ras fin și confortabil. Aloe vera conferă proprietăţi speciale acestui gel de ras pentru femei.

Aloe vera este un hidratant excelent pentru piele. Cercetările au demonstrat că pătrunde până în straturile profunde ale epidermei. Ingredientele din acest gel de ras pentru femei acţionează ca o barieră naturală. Aloe vera împiedică pătrunderea toxinelor prin piele. Această plantă absolut specială distruge bacteriile care pot intra prin tăieturile sau rănile deschise deoarece conţine zinc şi vitamina E.

Gelul de epilare poate fi găsit în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 2126. Folosiţi acest cod în meniul de comandă rapidă pentru a găsi rapid gelul. Preţ gel de ras pentru femei: 11,89 lei. Beneficiaţi de reducere dacă includeţi produsul într-o comandă de minim 80 de lei. Valabilitatea produsului este de 18 luni de la data fabricării (indicată pe ambalaj).

Proprietăţi gel de ras pentru femei

  • Extractul de Aloe vera reduce iritarea pielii în timpul rasului. Acest ingredient natural contribuie la hidratarea și regenerarea epidermei. Aloe vera calmează și împrospătează pielea.
  • Ingredientele din acest produs cosmetic apără pielea de micro tăieturi.
  • Utilizare generală: gelul poate fi folosit în zona liniei bikini, la subrațe, pe picioare.

Utilizare gel de ras pentru femei

Înainte de utilizare spălaţi zona pe care urmează să aplicaţi gelul. Este de rpeferat să faceţi acest lucru în baie. Cu cât pielea este mai hidratată cu atât firele de păr vor fi mai moi. Pentru a avea un ras uşor este bine să fie atât pielea umedă cât şi firele de păr.

Aplicaţi gelul de depilare pe pielea umedă. Folosiţi un aparat de ras cu mai multe lame. După ce aplicaţi gelul începeţi procesul de ras într-o singură direcţie. Prima dată daţi în acelaşi sens cu firele de păr. La o adoua aplicare utilizaţi aparatul de ras „în răspăr”.

La final îndepărtaţi gelul rămas cu apă călduţă. După epilare sau depilare puteţi folosi uleiul special din aceeaşi linie DeLine, cu Aloe Vera.

Gel de ras pentru femei

Gelul de ras pentru femei are proprietăţi diferite de cel pentru bărbaţi. Pentru bărbaţi rasul este o operaţiune de rutină. Pielea lor se obişnuieşte treptat şi bărbieritul se poate realiza şi cu un gel cu mai puţine ingrediente. Femeile au nevoie însă de un gel de ras dedicat. Şi cel mai bun este cel cu aloe vera. Pentru că Aloe vera are mai multe proprietăţi inclusiv de calmare şi de diminuare imediată a efectelor rasului.

Gel de ras pentru femei
  • Gel de ras pentru femei
5

Gel de ras pentru femei

Gelul de ras pentru femei are proprietăţi diferite de cel pentru bărbaţi. Pentru bărbaţi rasul este o operaţiune de rutină. Pielea lor se obişnuieşte treptat şi bărbieritul se poate realiza şi cu un gel sau o spumă cu mai puţine ingrediente. Femeile au nevoie însă de un gel de ras dedicat.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!