Ulei de curăţare după epilare DeLine

Ulei de curăţare după epilare din oferta Faberlic România. Ulei de curăţare după epilare cu ingrediente naturale: aloe vera, ulei de palmier. Un balsam după epilare cu efecte speciale. Alte ingrediente incluse în uleiul după epilare: ulei de mușețel, ulei esențial din flori de lămâie (limonene). Cu ajutorul acestui produs cosmetic se îndepărtează resturile de ceară de pe piele. Curăţă eficient porii pielii după procesul de epilare. Extractul de aloe vera reduce iritaţiile pielii ce apar tot timpul după epilare. În același timp, ingredientele incluse în uleiul de curăţare după epilare ajută la regenerare, calmează şi împrospătează. Cosmeticele Faberlic se bazează pe ingrediente naturale şi sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor. Şi, nu în ultimul rând, pentru modul prietenos cu organismul şi mai ales cu pielea.

Faberlic România înscriere

Tratament pentru piele după epilare

Efectele epilatului cu ceară sunt cunoscute. Nu este necesar să le reamintim. Dacă citiţi acest articol înseamnă că aveţi cunoştinţă despre aceste probleme. Sunt efecte pe care nu le putem elimina din procesul de epilare. Dar avem posibilitatea de a ameliora ceea ce produc aceste efecte. Altfel spus rănile provocate de epilare au nevoie de atenţie. Şi de un tratament adecvat. Şi cu acest scop există acest produs cosmetice dedicat: ulei de curăţare după epilare. Un produs cosmetice ce ajută şi la hidratarea pielii după epilare dar şi la tratarea epidermei.

Tratamentul pielii după epilare este necesar nu doar după epilarea cu ceară. Chiar şi epilarea cu aparatul provoacă probleme epidermei. Aşadar, acest produs cosmetic este necesar prin aportul pe care îl are la rezolvarea problemelor după epilare.

Ulei de curăţare după epilare DeLine

Ulei de curăţare după epilareUlei de curățare după epilare DELINE din oferta Faberlic România. Puteţi cumpăra acest produs cosmetic doar din magazinul online Faberlic. Pentru a găsi produsul în comanda rapidă folosiţi codul de articol 2124. Preţ Ulei de curățare după epilare DELINE: 23,89 lei. Beneficiați de un discount de 20% dacă includeţi produsul într-o comandă de minim 80 lei. Termenul de valabilitate pentru acest ulei după epilare este de 18 luni de la data fabricaţiei.

Uleiul de curățare după epilare DeLine este destinat pentru tratarea pielii după epilare cu ceara:

  • Îndepărtează rapid resturile de ceara de pe piele.
  • Curăţă delicat şi eficient porii epidermei.
  • Datorită extractului de aloe vera uleiul după epilare reduce iritațiile pielii.
  • Uleiul după epilare calmează şi împrospătează epiderma, ajută la regenerarea ei.

Utilizare ulei de curăţare după epilare

După o procedură de epilare aplicați uniform uleiul după epilare. Masaţi pielea cu acest ulei. Dacă este necesar resturile de ulei se şterg cu un şerveţel umed.

Lăsaţi pielea piciorului liberă după tratamentul după epilare. Nu folosiţi nicio cremă timp de câteva minute. În general după epilare nu se recomandă folosirea imediată pe piele a unei creme. De aceea se recomandă acest ulei de curăţare după epilare. Este un fel de balsam după epilare. Însă un balsam după epilare cu ingrediente naturale: aloe vera, ulei de palmier, muşeţel.

Tratament piele după epilare

Ingrediente ulei după epilare

Ulei de curăţare după epilare realizat din elemente naturale. Cu efecte benefice pentru piele, cu atenuare a efectelor provocate de epilare. Un balsam după epilare recomandant după fiecare procedură. Acest ulei după epilare conţine aloe vera, ulei de palmier, ulei de mușețel, ulei esențial din flori de lămâie (limonene). Parafina lichidă este folosită ca emolient în această compoziţie specială. Ingredientele pot fi regăsite şi pe produs cu denumirea în engleză sau latină.

Ulei de palmier (ethylhexyl palmitate)

Uleiul de palmier (ethylhexyl palmitate) este folosit în compoziția cosmeticelor, dar și în rujuri și loțiuni corporale. De asemenea, intră la categoria produselor de îngrijire a pielii în spa-uri și cabinete de masaj. Pe piele, uleiul de palmier oferă o soluție excelentă pentru vindecarea cicatricelor mai vechi. Dar și a vergeturilor, datorită vitaminei A și vitaminei E. Uleiul de palmier are proprietăți hidratante.

Aloe Vera

Este un hidratant excelent pentru piele. Cercetările arată că pătrunde până în straturile profunde ale epidermei. Aloe vera este eficientă în tratarea pielii uscate şi crăpate, încurajând regenerarea celulară şi îmbunătăţind circulaţia de la nivelul pielii. Acţionează ca o barieră naturală şi împiedică pătrunderea toxinelor prin piele. Distruge bacteriile care pot intra prin tăieturile sau rănile deschise deoarece conţine zinc şi vitamina E. Reduce hiperpigmentarea şi ameliorează aspectul petelor maronii deoarece stimulează producerea de colagen.

Uleiul de mușețel

Uleiul esenţial din flori de muşeţel are complexe efecte medicinale. Se produce din florile plantei prin distilare cu abur, timp de cel puțin 7 ore. Este de forma unui lichid fluid clar, de culoare gălbuie intensa, cu note florale.

Muşeţelul este una dintre cele mai potrivite plante pentru îngrijirea pielii. În mod special daca aveţi pielea sensibilă sau doar iritată. Mușețelul este antibacterian, anti-fungic, antiinflamator şi antiseptic. În plus exista numeroase studii care indica si faptul ca este hipoalergen. Datorită capacitații sale de a neutraliza iritanții, în mod special radicalii liberi.

Ulei esenţial din flori de lămâie

Uleiul esenţial din flori de lămâie (limonene) are multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrice acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic.

Uleiul de curăţare după epilare din oferta Faberlic România se poate cumpăra din magazinul online. Este necesar să vă înscrieţi şi apoi să vă activaţi contul. După înscrierea Faberlic România veţi primi un catalog gratuit expediat prin poştă.

Ulei după epilare
  • Ulei după epilare
5

Ulei după epilare

Cu ajutorul acestui produs cosmetic se îndepărtează resturile de ceară de pe piele. Curăţă eficient porii pielii după procesul de epilare. Extractul de aloe vera reduce iritaţiile pielii ce apar tot timpul după epilare. În același timp, ingredientele incluse în uleiul de curăţare după epilare ajută la regenerare, calmează şi împrospătează.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!