Fiole acid hialuronic Faberlic

Fiole acid hialuronic din oferta Faberlic România. De câţiva ani aceste fiole cu acid hialuronic sunt deja utilizate în cosmetică. Dar, atunci când vorbim despre „Fiole acid hialuronic” Faberlic propune probabil una dintre cele mai bune soluţii. Sunt naturale, sunt testate în laboratoarele de cosmetică, sunt avizate de experţii Faberlic potrivit standardelor europene de calitate. Iar în acest articol, ne referim la aceste fiole ce ajută la regenerarea şi întinerea tenului cu ajutorul acidului hialuronic. Este vorba de un produs prietenos cu organismul, acidul hialuronic fiind un compus ce se regăseşte în sistemul uman. Deşi are denumirea de „acid” este un produs cosmetic de îngrijire, întreţinere şi regenerare a pielii tenului extrem de acceptat de organism. Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.

Fiole acid hialuronic din oferta Faberlic România realizate cu ingrediente naturale. Faberlic România are un program cu trei etape pentru întreţinerea, regenerarea şi întinerirea tenului cu fiole. Vom prezenta aceste produse în acest articol dedicat în primul rând fiolelor cu acid hialuronic.

Fiole acid hialuronic Faberlic

Faberlic – fiole acid hialuronic – ofertă unică pe piaţa din România. Este important înainte de a utiliza aceste fiole de regenerare şi întreţinere a tenului să consultaţi specificaţiile produsului. Găsiţi aceste informaţii în magazinul online Faberlic dar şi în acest articol. Dar este important de ştiut că acidul hialuronic mai ales cel utilizat din fiole contribuie la întinerirea tenului.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor. Partea mai puţin bună este că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Ceea ce duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ridurilor. Datorită efectelor sale de umplere a ridurilor şi de netezire, acidul hialuronic este folosit, de ani buni, în industria cosmetică.

Hidratare fiole acid hialuronic

Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, care acţionează în profunzime, la nivelul ţesuturilor. Astfel, reuşeşte să menţină supleţea şi elasticitatea pielii. Prezent în produsele cosmetice, acidul hialuronic are propietatea de a reţine apa la suprafaţa pielii. Ceea ce înseamnă că asigură hidratarea necesară tenului. Produsele injectabile sau cele aplicabile din fiole pe bază de acid hialuronic fac ridurile mai puţin vizibile, prin umplere, netezesc imperfecţiunile pielii produse de acnee.

6 fiole acid hialuronic Faberlic

Fiole Acid HialuronicFiole acid hialuronic în pachetul programul de omogenizare „Restabilirea și activarea celulelor”6 fiole de 1,5 ml. Cod articol in magazinul online Faberlic: 1053. Preţ 6 fiole acid hialuronic Faberlic: 46,69 lei. La acest preţ pentru fiole acid hialuronic puteţi beneficia de un discount cashback de 26% în valoare de 12,10 lei.

Program fiole acid hialuronic Faberlic

Programul 1 de regenerare „Regenerarea și activarea celulelor” conține 6 fiole concepute pentru regenerarea intensivă a celulelor pielii. Avantajele acestui program cu acid hialuronic:

 • Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție.
 • Complexul activ Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele.
 • Acidul hialuronic formează pe suprafața pielii o peliculă de reținere a apei, asigurând, în așa mod, o hidratare îndelungată.
 • Vitamina B3 stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește circulația sângelui, fortifică pereții vaselor sangvine și funcția de protecție a pielii. Panthenol-ul are acțiune de netezire, de vindecare și de hidratare.
 • Arginina asigură hidratare și menține funcțiile de barieră ale pielii, restabilește porțiunile de piele deteriorată. Alantoina are acțiune regenerantă și antioxidantă.

Rezultatul: pielea e mai elastic și mai netedă. Pielea e cu 24,8% mai hidratată.* *Conform rezultatelor cercetărilor clinice prezentate de compania S.A. Principium, Elveția. Pentru toate tipurile de piele.

În ambalaj – 6 fiole de 1,5 ml

Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Ingrediente program Faberlic fiole acid hialuronic

Compoziție: Aqua, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyethyl Urea, Niacinamide, Betaine, Sodium Hyaluronate, Arginine. Sodium Ascorbyl Phosphate, Allantoin, Perfluorodecalin, Poloxamer 188. Perfluoropolymethylisopropyl Ether, Lecithin, Sodium Dextran Sulfate, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA. Ammonium Lactate, Lactic Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

Utilizare fiole acid hialuronic Faberlic

 • Agitați fiola, îndepărtați cu acuratețe capătul și aplicați conținutul fiolei pe palme.
 • Aplicați cu mișcări ușoare pe pielea feței și a gâtului.
 • Realizați această procedură seara, pe pielea curată a feței și a gâtului. Aplicați zilnic, timp de 6 zile.
 • Puteți folosi fiolele până obțineți rezultatul dorit.
 • Nu provoacă dependență.
 • Conținutul fiecărei fiole trebuie să fie folosit imediat după deschidere.

Programul de Lifting și regenerare cu 6 fiole

Fiole ten hidratare si revitalizareProgramul de omogenizare 3 „Lifting și regenerare» 6 fiole de 1,5 ml”, produs ce poate fi cumpărat de la Faberlic. Preţ pentru pachet cu 6 fiole în magazinul online Faberlic: 50,89 lei. La acest preţ pentru 6 fiole puteţi beneficia de un discount cashback de până la 26% în valoare de 13,19 lei. Cod articol în magazinul online Faberlic: 1052.

Despre produsul cu 6 fiole de tratament

Despre produsul cu 6 fiole de tratament pentru îngrijirea tenului. Programul 3 de regenerare „Lifting și regenerare” conține 6 fiole concepute pentru întinderea activă a pielii și remodelarea ovalului feței.

 • Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție.
 • Complexul Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele.
 • Microcolagenul Maricol S asemănător keratinei din piele, e capabil să mențină apa și să protejeze pielea de deshidratare.
 • Tripeptida SYN-HYCAN stimulează sinteza acidului hialuronic și a colagenului în piele, sporește fermitatea pielii, remodelează conturul feței și reduce efectele influenței nefaste ale forței gravitaționale.

Rezultatul : pielea e mai întinsă. Adâncimea ridurile se diminuează cu 38%. Conform cercetărilor clinice, realizate de compania „Rostest-Moscova”. Pentru toate tipurile de piele.

În ambalaj – 6 fiole de 1,5 ml.
Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Program hidratare și revitalizare 6 fiole

Fiole ten hidratare si revitalizareProgramul de omogenizare 2 „Hidratare și revitalizare” 6 fiole de 1,5 ml de la Faberlic România. Cod articol în magazinul online Faberlic România: 1066. Preţ pentru program cu 6 fiole: 46,69 lei. La acest preţ pentru 6 fiole puteţi beneficia de un discount cashback Faberlic de până la 26% în valoare de 12,10 lei.

Informaţii program hidratare cu 6 fiole

Programul de întinerire 2 „Hidratare și revitalizare” conține 6 fiole care sunt prevăzute pentru refacerea balanței de umiditate a pielii.

 • Complexul îmbogățit cu oxigen Aquaftem O2 stimulează oxigenarea celulară pătrunzând în straturile adânci ale pielii, reface și întărește funcția de protecție.
 • Complexul activ Prodew 400 reprezintă un aditiv hidratant foarte eficient creat pe baza de componente ale factorului hidratant natural (NMF). Are proprietăți hidratante excepționale.
 • Complexul hidratant Aquaxil reglează balanța de umiditate a pielii crescând rezerva de umiditate și reducând pierderea ei, asigură regenerarea pielii.
  Extractul de Rhododendron Adams are un efect stimulator, anti-imflamator și intăritor.

Rezultat: piele hidratată și tenul cu aspect sănătos. Pielea devine mai netedă cu 30%, sinteza de acid hialuronic – cu 31%. Rezultatele cercetărilor clinice sunt prezentate de compania Seppic SA, Franța.

 • Potrivit pentru toate tipurile de piele.
 • Ambalajul conține 6 fiole/ 1,5 ml.
 • Valabilitate: 18 luni de la data producerii indicate pe ambalaj.

Mod de utilizare 6 fiole hidratare Faberlic

 • Agitați fiola, scoateți căpăcelul cu grijă, turnați conținutul pe palmă.
 • Aplicați pe pielea feței și gâtului cu mișcările ușoare.
 • Se recomandă să efectuați această procedură seara, aplicați pe pielea curățată a feței și a gâtului.
 • Folosiți zilnic în decurs de 6 zile.
 • Puteți aplica fiole până la obținerea rezultatului dorit, nu cauzează efectul de obișnuință.

Prietenia acidului hialuronic

Folosim aşadar o comparaţie dar vorbim despre prietenia acidului hialuronic cu organismul uman. Este un ingredient pe care îl regăsim în fluxul substanțelor umane. Este un necesar pentru menţinerea tinereţii pielii dar şi pentru revigorarea organismului. Termenul de „acid” nu trebuie să vă sperie. Este de fapt o componentă organică ce face parte din sistemul imunitar şi de reconstruire a organismului uman. Tocmai de aceea vorbim despre revigorare şi regenerare. Acest acid hialuronic este prietenos cu organismul şi mai ales cu metabolismul şi cu fiinţa umană.

Fiole acid hialuronic
 • Fiole acid hialuronic Faberlic
5

Fiole cu acid hialuronic

Fiole acid hialuronic din oferta Faberlic România realizate cu ingrediente naturale. Faberlic România are un program cu trei etape pentru întreţinerea, regenerarea şi întinerirea tenului cu fiole. Vom prezenta aceste produse în acest articol dedicat în primul rând fiolelor cu acid hialuronic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!