Dicţionar de ingrediente cosmetice

Un dicţionar de ingrediente cosmetice bune şi rele. Este foarte important să cunoaşteţi care ingrediente cosmetice sunt bune şi care nu. Am căutat un dicţionar cu ingrediente cosmetice pentru prietenii site-ului nostru. Este vorba de informaţii cât mai multe, cu cât mai multe ingrediente, pentru a vă oferi posibilitatea de a deţine informaţii despre ce include un produs cosmetic. Deseori ne uităm pe etichete şi pe prospecte şi vedem o serie de denumiri despre care nu am auzit. Este însă bine de ştiut că unele ingrediente nu sunt tocmai prietenoase cu organismul. Sau, pe de altă parte, veţi primi informaţia că anumite ingrediente sunt superioare, nemaipomenite, fac minuni. Puteţi verifica şi aceste componente în listele cu ingrediente pe care vi le recomandăm.

Intenţionăm pe viitor să publicăm cât mai multe informaţii despre componentele produselor cosmetice. Şi, treptat, vom veni cu un glosar cu termeni cosmetici. Vom publica un dicţionar cosmetic cu cât mai multe date utile despre produsele de îngrijire.

Dicţionar de ingrediente cosmetice bune şi rele

Un dicţionar de ingrediente cosmetice pe care îl puteţi consulta online. Vă propunem să urmaţi două linkuri unde veţi obţine informaţii complete despre orice tip de ingredient ce poate fi regăsit în produsele de îngrijire şi întreţinere. Un dicţionar cosmetic integral pueţi consulta şi pe site-ul nostru în categoria de Beauty. Este un dosar integral în limba română cu toate cosmeticele organizate alfabetic.

Vă propunem mai întâi un website recunoscut internaţional pentru informaţii în domeniul cosmeticii. Este vorba de un dicţionar cosmetic publicat de site-ul Paula’s Choice pe care îl puteţi consulta aici.

ACCESEAZĂ AICI INDEXUL CU INGREDIENTE COSMETICE  

Dicționarul de ingrediente Paula’s Choice conține un index cu peste 3000 de ingrediente cosmetice bine cunoscute sau mai puțin cunoscute. Cu ajutorul acestui dicționar cosmetic puteţi avea o mai bună înțelegere despre importanța cunoașterii ingredientelor pe care le conțin produsele de îngrijire. De asemenea vă puteţi ajuta de dicționar pentru achizițiile viitoare de produse cosmetice. Acest index cosmetic nu conține toate ingredientele dar le conține pe cele mai frecvent folosite în industria cosmetică. Indexul cu produse cosmetice este în limba engleză dar termenii sunt unici, sunt internaţionali. Aşadar pe toate etichetele produselor termenii sunt scrişi la fel.

Cum utilizaţi acest glosar de termeni cosmetici? După ce ajungeţi pe pagina cu dicţionarul ingredientele se afişează în ordine alfabetică sau funcţie de produsele în care pot fi regăsite.

Dicţionar de ingrediente cosmetice

Index cosmetic al Uniunii Europene

Un index cosmetic ce a fost publicat în anul 2010 şi este încă în vigoare. Este un document util unde de asemenea puteţi găsi informaţii despre ingredientele folosite în produsele de menţinere şi îngrijire a frumuseţii. Este vorba de ingrediente cu eventuale restricţii în industria cosmetică. Pentru a consulta acest document daţi click AICI.

Pentru a găsi pe documentul Uniunii Europene ingredientul căutat folosiţi de pe laptop sau calculator comenzile Ctrl+F. Astfel veţi pute găsi un eventual ingredient ce poate avea interdicţii. Este recomandat să consultaţi etichetele produselor pe care le utilizaţi pentru a evita eventuale probleme în urma utilizării.

Cosmeticele de îngrijire

Este extrem de important să vă alegeţi cu atenţie cosmeticele de îngrijire, de machiaj, de întreţinere în general. Vă recomandăm produsele Faberlic care în cea mai mare proporţie au ingrediente naturale. Aceste cosmetice de îngrijire le puteţi cumpăra cu discount de tip cashback de pe site-ul Faberlic România. Pe site-ul nostru aveţi informaţii complete despre produsele cosmetice de îngrijire din oferta Faberlic România. Alegeţi aşadar cu atenţie produse pe care le utilizaţi pentru machiaj sau îngirijrea tenului sau a pielii. De fapt acestea sunt şi zonele cele mai sensibile care pot fi afectate de anumite ingrediente din produsele cosmetice: piele, ten, ochi, scalpul.

Dictionar cosmetic
  • Dictionar ingrediente cosmetice
5

Index ingrediente cosmetice

Un dicţionar de ingrediente cosmetice bune şi rele. Este foarte important să cunoaşteţi care ingrediente cosmetice sunt bune şi care nu. Am căutat un dicţionar cu ingrediente cosmetice pentru prietenii site-ului nostru. Este vorba de informaţii cât mai multe, cu cât mai multe ingrediente, pentru a vă oferi posibilitatea de a deţine informaţii despre ce include un produs cosmetic. Deseori ne uităm pe etichete şi pe prospecte şi vedem o serie de denumiri despre care nu am auzit. Este însă bine de ştiut că unele ingrediente nu sunt tocmai prietenoase cu organismul.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!