Faberlic România: cuponul de reducere – 50%

Un cupon de reducere Faberlic pe care îl puteţi primi pentru comenzile făcute în campaniile 18 şi 19. Cuponul de reduceri Faberlic de -50% îl primiţi dacă faceţi o comandă minimă de 79,99 lei (preţ catalog). În acest articol găsiţi explicaţii pentru utilizarea acestui cupon Faberlic.

Acest tip de cupon cu reducere de 50% a mai fost in catalogul din campania 16. Ideea acestei promoţii este ca pentru fiecare comanda minima in valoare de 79.99 sau multiplu de 79.99 lei plasate in campaniile 18 şi/sau 19, fiecare consultant primeste, în respectiva comandă (colet)talonul/taloanele cu reducerea de 50%. Aceasta reducere poate fi utilizata la achizitionarea de produse (gamele incluse in promotie) in campania 1 Faberlic pe 2018 (1 ianuarie – 21 ianuarie 2018).

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic cuponul de reducere

Un cupon de reducere Faberlic ce oferă un discount de 50% la cumpărarea unui singur produs. La cumpărarea unui produs (aflat la ofertă) beneficiaţi de reducerea oferită de un singur cupon.

Aceste cupoane sunt incarcate automat in contul consultantului (clientului) care le primeste în urma comenzii plasate (alături de produsele comandate). În campania Faberlic 1 pe 2018, toti consultantii care au primit cupoane, la plasarea comenzilor in pasul 2, – reducere promotionala – vor trebui să selecteze din lista produsele cu reducere de 50%. Cantitatea de produse care pot fi selectate va fi egala cu numarul de cupoane primite.

Selectarea promotiilor Faberlic se realizează, ca de obicei, în pasul doi al comenzii. Veţi identifica titlurile pe fond colorat pe care trebuie să daţi click pentru a se deschide zona de oferte.

Utilizarea cuponului de reducere Faberlic

Aceste cupoane se pot utiliza de catre posesorul acestora care le-a primit in urma comenzii, sau pot fi oferite clientilor sau consultatilor din structura sa. Persoanele care au primit acest cupon cadou (de la un consultant) nu il pot utiliza in cabinetul personal ci trebuie sa transmita comanda lor persoanei (consultantului) care le-a oferit cuponul.

Pe scurt, de exemplu, aveti o prezentare de produse si le oferiti persoanelor interesate de Faberlic cuponul impreuna cu catalogul. Acestia completeaza produsul dorit si va dă inapoi cuponul. Plasati comanda si apoi le oferiti produsul dorit.

Cuponul poate fi folosit direct de orice client favorizat cu cont activat după ce îl primeşte în comanda făcută (pe perioada campaniilor 18 sau 19). Păstrează cuponul până începe Campania 1 Faberlic pe 2018. Pe perioada campaniei 18 Faberlic, la plasarea unei comenzi, în pasul doi, clientul favorizat poate selecta un produs din gama aflată la ofertă. Un cupon de reducere Faberlic asigură reducerea pentru un singur produs.

Pe spatele cuponului Faberlic există informaţii folosirea lui la comandarea produselor. Cuponul Faberlic de reducere poate fi primit atât de consultanţii cât şi de clienţii care au cont activ.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!