Faberlic România: accesarea promoţiilor şi cadourilor

Articol cu explicaţii pentru promoţiile Faberlic România. Cum puteţi accesa promoţiile Faberlic din cabinetul personal. Faberlic România are în fiecare campanie promoţii şi încercăm în acest articol să vă explicăm cum le puteţi accesa. De reţinut de la început: toate promoţiile şi cadourile trebuie adăugate personal în coşul de cumpărături. Produsele gratuite, cle promoţionale şi cele cu reducere (inclusiv cu taloane de reduceri) trebuie selectate şi adăugate în coş. Aceste produse, inclusv cele gratuite nu apar singure în comandă, nu sunt adăugate automat în coş.

Faberlic Romania Cont

Cadou Faberlic după prima comandă

Este unul dintre avantajele oferite de Faberlic clienţilor din România. Cadoul se acordă o singură dată şi îl vedeţi pe ultima pagina (coperta verso) a catalogului Faberlic. După ce faceți prima comandă Faberlic în valoare de cel puţin 130 de lei (preț de catalog) în campania următoare faceţi o nouă comandă şi primiţi cadoul Faberlic.

Cadoul Faberlic trebuie adăugat în coşul de cumpărături în pasul doi al comenzii. După ce terminaţi de adăugat produsele în coş continuaţi procesul de comandă. În pagina următoare ajungeţi în zona promoţiilor. Mai jos aveţi o captură de ecran cu zona în care se află promoţiile pentru consultant (sunt colorate cu roz).
Daţi click pe acea zonă şi vi se deschide opţiunea de adăugare a cadoului în coş. Selectaţi produsul, treceţi cantitatea (1 – nu adăugaţi mai mult de un produs). Cadoul o să îl vedeţi apoi pe lista de cumpărături în pasul 3 al comenzii înainte de a trece la finalizarea comenzii.

Bonusul Faberlic Romania

Faberlic utilizarea punctelor cadou

Pentru fiecare comandă lansată şi achitată veţi primi un număr de puncte. Este vorba de programul de bonusuri Faberlic – club. Aceste puncte variază în funcţie de suma cheltuită pentru comandă. Aceste puncte se adaugă în portofelul virtual al consultantului şi pot fi utilizate în comanda următoare pentru a cumpăra în schimbul lor produse. Mai jos aveţi o captură de ecran cu portofelul în care se adaugă aceste puncte bonus.

Puncte bonus Faberlic

Cum utilizaţi punctele bonus Faberlic? Daţi click pe portofelul din dreapta sus. Apoi ajungeţi în magazinul cu produse al programului de acumulare puncte Club Faberlic. Mai jos aveţi o captură de ecran cu acest magazin special dedicat cadourilor pe car ele puteţi alege în schimbul punctelor.

Club Faberlic puncte bonus

Important de ştiut: nu este obligatoriu să folosiţi aceste puncte în următoarea comandă. Dacă intenţionaţi să acumulaţi mai multe puncte pentru a achiziţiona în schimbul lor produse mai valoroase din Clubul Faberlic puteţi strânge punctele în portofel. în acest caz ignoraţi mesajul de la finalul comenzii în care vi se cere să folosiţi aceste puncte. Punctele vor rămâne astfel în portofel şi li se vor adăuga punctele din următoarele comenzi. Veţi remarca în Clubul Faberlic că sunt produse de valori mai mici sau mai mari în valoare de puncte bonus.

Promoţiile de catalog Faberlic

În fiecare catalog Faberlic sunt promoţii la mai multe produse sau la seturi de produse. Sunt promoţii de tipul 2 bucăţi la preţ special sau „toate trei” la preţ special. Atunci când veţi adăuga aceste produse în coş nu se va vedea promoţia. Abia în pasul doi al comenzii veţi observa acele produse la preţul special (vor fi vizibile pe un fond colorat).

Tichete reduceri Faberlic

Cele mai multe tichete de reduceri le puteţi utiliza tot în al doilea pas al comenzii, în pagina de promoţii. La fel ca toate produsele aflate la promoţii speciale trebuie să selectaţi aceste produse şi să le adăugaţi în coşul de cumpărături. Exceptţie fac tichetele cu promoţii speciale pentru care există procedură şi instrucţiuni separate. În acest caz contactaţi-vă mentorul Faberlic pentru a vă îndruma cum să le utilizaţi.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!