Creme pentru îngrijirea pleoapelor din oferta Faberlic

Cremă pentru pleoape în oferta Faberlic România. Fie că este vorba de cremă pentru pleoape căzute, cremă pentru pleoape uscate, cremă pentru pleoape lăsate sau cremă pentru pleoape umflate, Faberlic are o ofertă de creme bazate pe ingrediente naturale. Produse de întreţinere şi îngrijire de calitate ce sunt disponibile în România prin magazinul online Faberlic. Aceste produse cosmetice sunt incluse în mai multe linii distincte. Fiecare cu specificul său în privinţa ingredientelor utilizate pentru realizarea cremelor. În acest articol vă oferim informaţii despre principalele creme pentru pleoape din oferta actuală.

Crema pentru pleoape are mai multe direcţii de acţiune. Cele principale urmăresc hidratarea, calmarea, îndepărtarea efectelor de îmbătrânire. Cu scopul de a pentru menține pielea cât mai elastică, mai tânără (prevenind apariția prematură a ridurilor) și cu aspect sănătos. În mod specific există cremă pentru pleoape uscate, cremă pentru pleoape căzute sau cremă pentru pleoape umflate. Toate aceste creme ajută direct pielea şi muşchii pleoapelor.

Faberlic ROmania inscriere

Ridurile de la ochi și pleoapele lăsate sunt neatractive, iar de cele mai multe ori se întâmplă ca atunci când ne machiem să arătăm și mai rău. Iar întregul proces nu face decât să ne îmbătrânească mai mult decât să ne confere o luminozitate feței. Cum tratăm pleoapele lăsate și ridurile din jurul ochilor? Cu ajutorul cremelor speciale din oferta Faberlic. Cremele prezentate în acest articol sunt din linii distincte Faberlic: Verbana, Expert, Renovage, Prolixir.

Cremă cu ser pentru pleoape Verbana

Cremă pentru pleoape VerbanaCremă revitalizantă pentru pleoape şi zona ochilor cu noua formulă Velvet Wear®. Crema conţine şi complexul multifuncțional activ Vitalayer®, obținut din verbena. Crema este creată special pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor în timpul sezonului rece. Despre proprietăţile pe care le are verbana am scris în prezentarea cremelor pentru gomaj. O plantă cu efecte unice, folosită de mii de ani pentru tratarea tenului şi a pielii în general.

 • Crema cu ser pentru pleoape Verbana poate fi găsită în magazinul online Faberlic România cu codul de articol 0815. Preţul de catalog Faberlic pentru această cremă este de 9,49 lei.
 • Formula Velvet Wear® conferă o textură moale, catifelată, esenţială pentru piele în sezonul rece. Totul cu un parfum floral subtil.
 • Crema are un efect te hrănire a pielii pleoapelor. Întăreşte bariera protectoare și împiedică schimbările legate de vârstă.
 • Luminează cercurile întunecate sub ochi, ridică pleoapa superioară, conferind pleoapei un aspect mai deschis și mai tânăr.

Cremă activă pentru pleoape PROLIXIR

Cremă pentru pleoape ProlixirCremă activă pentru pleoape – hidratarea pielii și eliminarea primelor semne ale îmbătrânirii, luptă cu primele riduri. O cremă pentru pleoape ce poate fi găsită în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 0723. Preţul de catalog Faberlic pentru această cremă este de 23,89 lei. Valabilitate 18 luni de la data inscripționată pe ambalaj.

După 23 zile de aplicare a cremei cu complexul de peptide Prolixir S20:

 • lungimea totală a ridurilor mai mică cu 46,6%;
 • lungimea medie a ridurilor mai mică cu 46,6%;
 • adâncimea medie a ridurilor mai mică cu 29%;
 • numărul ridurilor mai mic cu 37,2%.

Rezultatele acestea au fost prezentate după utilizarea cremei de laboratorul Vincience, Franta.

Aplicați crema dimineața si/sau seara pe pielea din jurul ochilor curățată.
Se recomandă folosirea pentru o perioadă de cel puţin 2 luni.

Cremă anticearcăne EXPERT

Cremă anticearcăneCremă anticearcăne Faberlic din gama de produse cosmetice Expert. Codul de produs al cremei cu care o puteţi găsi în magazinul online Faberlic România este 1037. Preţul de catalog Faberlic pentru crema anticearcăne este de 30,29 lei. Valabilitate 18 luni de la fabricare.

În jurul ochilor apar semne de îmbătrânire și oboseală a pielii: riduri, umflături, cercuri întunecate, roșeață. Aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul anticearcănului invizibil pentru pleoape.

Efect rapid: pielea netedă și privirea strălucitoare. Vă ajută să ascundeți imperfecțiunile în mod natural.

Proprietățile cremei anticearcăne:

 • Umple și netezește instantaneu ridurile mici de sub ochi și uniformizează suprafața pielii.
 • Protejează de pierderea umidității pielii delicate a pleoapelor, o matifiază și o catifelează.
 • Are o textură ușoară și fină.
 • Poate fi folosită și ca bază de machiaj.
 • Categoria de vârstă: 20+.
 • Se poate folosi în orice anotimp.
 • Potrivită pentru toate tipurile de piele.

Aplicați puţină cremă pe zona pleoapelor de jos şi masați delicat cu vârfurile degetelor pe liniile de masaj. Folosiți produsul ori de câte ori este nevoie.

Cremă pentru pleoape cu efect de fermitate

Cremă pentru pleoape lăsateCremă pentru pleoape cu efect de fermitate ce nivelează activ pielea. Crema restabilește elasticitatea, maschează vizual micile imperfecțiuni, menține umezeala și protejează pielea de factorii exteriori.

Crema cu efect de fermitate ajută în problema pleoapelor lăsate. Produs cosmetic ce poate fi găsit în magazinul online Faberlic România cu codul de articol 0784. În catalogul Faberlic preţul acestei creme pentru pleoape este de 35,89 lei.

Aplicați dimineața și/sau seara pe pielea curățată din jurul ochilor. perioadă de utilizare recomandată: cel puțin 2 luni.

Cremă pentru pleoape lăsate

În general, pleoapele lăsate sunt un rezultat al procesului natural de îmbătrânire, dar ele pot fi, de asemenea, cauzate de stres sau alte boli. Atunci când avem pleoapele căzute, nu numai că arătăm mult mai în vârstă decât suntem în realitate, dar este posibil să și vedem mai prost decât de obicei. Statisticile arată că, în fiecare an, peste o sută de mii de bărbați și femei din toată lumea apelează la intervenții chirurgicale pentru a-și remedia pleoapele căzute.

Pleoapele căzute pot fi o problemă constantă, ce se agravează pe măsură ce trece timpul, sau una temporară. Atât ochiul drept cât și cel stâng pot fi afectați—de multe ori ambii în același timp. Problema se manifestă doar la pleoapele superioare. Deși pleoapele căzute nu sunt, de obicei, o problemă de sănătate gravă, vă sfătuim să mergi la medic să vă examineze ochii și pleoapele, astfel încât să vă asiguraţi că nu suferiţi cumva și de o afecțiune mult mai îngrijorătoare.

Cremele din oferta Faberlic România stimulează întărirea pielii pleoapelor, diminuează treptat problema pleoapelor lăsate. Crema pentru pleoape cu efect de fermitate este recomandată în aceaste situaţii.

Cremă pentru pleoape umflate

O cauză pentru pleoapele umflate este lipsa de somn. Sau dacă seara, înainte de culcare aţi consumat alimente sărate (seminţe, popcorn, sau mâncăruri condimentate). Poate fi vorba şi de o retenţie de apă, sau un exces de alcool – dacă aţi consumat băuturi alcoolice. Pleoapele umflate sunt un semnal care arată că peste noapte tensiunea arterială a scăzut considerabil, iar în zona ochilor s-a acumulat lichid. Afectate pot fi atât pleoapele superioare cât şi cele inferioare. Pleoapele umflate pot fi provocate şi de alergii. Situaţie în care cremele şi produsele cosmetice nu sunt de ajutor.

Cremă pentru pleoape uscate

Pielea uscata din jurul pleoapelor poate fi o afecțiune comuna în lunile de iarna. Aerul rece usucă pielea, dar aceasta nu trebuie să fie rece afara pentru ca descuamarea să apară în jurul ochilor. Pielea uscata de sub ochi poate afecta pe oricine, în orice moment – cu toate că cei care au afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, sunt mult mai susceptibili de a dezvolta o astfel de afecțiune. Deoarece pielea de sub ochi și pe pleoape este mai subțire decât in alte părți ale corpului, cum ar fi pe tălpi, este mai puțin capabila de a reţine umezeala, făcând-o vulnerabilă la uscare.

Crema pentru pleoape uscate ajută la remedierea acestor probleme. Concepută special pentru zona ochilor şi a pleoapelor, crema pentru pleoape uscate ajută la hidratarea corectă a zonelor afectate. Cremele propuse de Faberlic ajută la remedierea pleoapelor uscate.

Creme îngrijire pleoape
 • Creme pentru pleoape
5

Creme pentru îngrijirea pleoapelor

Cremă pentru pleoape în oferta Faberlic România. Fie că este vorba de cremă pentru pleoape căzute, cremă pentru pleoape căzute sau cremă pentru pleoape umflate, Faberlic are o ofertă de creme bazate pe ingrediente naturale. Produse de întreţinere şi îngrijire de calitate ce sunt disponibile în România prin magazinul online Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!