Cremă gel după epilat cu Aloe Vera DeLine

Cremă gel după epilat din linia de produse DeLine. O cremă gel pentru epilat cu Aloe Vera. Toată linia de produse de epilare şi după conţine Aloe Vera. Cremă gel după epilat cu ingrediente naturale. Cu siguranţă extractul de Aloe Vera este ingredientul principal. Calmează pielea şi, în acelaşi timp contribuie la hidratarea şi regenerarea epidermei. Cu acest produs cosmetic epilarea este mult mai uşoară. Iar pielea este tratată în timpul epilării. Proprietăţile pe care le are Aloe Vera sunt recunoscute. Iar această cremă gel după epilat se bazează pe aceste proprietăţi.

În plus, crema gel după epilat poate fi utilizată pentru orice zonă a corpului. Puteţi să o utilizaţi pentru zona inghinală, pentru picioare sau pentru subțioară. Mentolul îi conferă proprietăţi speciale. Iar uleiul esenţial din flori de lămâie are proprietatea de hidratare şi tratare a zonelor epilate. Ingredientele naturale includ şi alantoină şi bisabolol. De altfel produsele Faberlic sunt cunoscute pentru ingredientele naturale pe care le conţin.

Faberlic România înscriere

Cremă gel după epilat DeLine

cremă gel după epilatCodul de produs cu ajutorul căruia crema poate fi găsită în magazinul online Faberlic este 2125. Preţ cremă gel după epilat DeLine: 14,29 lei. La acest preţ se aplică reducerea de 20% dacă includeţi produsul cosmetic într-o comandă de minim 80 de lei. Beneficiaţi de ceastă reducere doar dacă faceţi comanda din contul activat în magazinul online Faberlic România.

  • Crema -gel după epilat înlătură disconfortul creat în urma epilării.
  • Calmează pielea și înlătură iritațiile datorită conținutului de alantoină și bisabolol.
  • Extractul de Aloe Vera atenuează iritațiile pielii, contribuie la hidratarea și regenerarea acesteia, calmează și împrospătează.
  • Crema oferă o senzație de lejeritate și prospețime.
  • Se pretează pentru orice regiune a corpului: linia bikini, subţioare, picioare.

Utilizare cremă gel după epilat

Aplicați crema pe piele imediat după înlăturarea firelor de păr. Aplicaţi crema după epilat în toate procedurile de epilare: epilare cu ceară, rasul cu lama etc.
Puteţi utiliza crema zilnic pe post de soluție pentru îngrijirea pielii. Efectele ingredientelor naturale din cremă sunt benefice şi pentru tratarea şi hidratarea epidermei. Crema poate fi folosită şi separat, fără epilare. Pentru că are proprietăţi foarte bune pentru piele.

Ingrediente cremă după epilat

Ingredientele naturale ale acestui gel îi conferă proprietăţi unice. Mai multe ingredinte naturale cu un singur scop: tratarea pielii după epilare. Este printre pruţinele creme ce pot fi utilizate după epilare. În general nu se recomandă utilizarea de creme după epilare. Se recomandă utilizarea unui ulei de curăţare după epilare. În linia de produse DeLine de la Faberlic găsiţi un foarte bun ulei de curăţare după epilare.

Ingredientele recomandă acestă cremă nu doar ca un balsam după epilare. Dar şi pentru îngrijirea şi întreţinerea pielii picioarelor şi a zonelor epilate.

Aloe Vera

Aloe Vera are proprietăţi medicinale şi terapeutice. Epilarea provoacă răni invizibile. Iar Aloe Vera prin proprietăţile sale calmează efectele epilării şi tratează epiderma. Gelul de Aloe Vera întăreşte sistemul imunitar şi are efecte antibiotice, antiinflamatorii şi antiseptice, care ajută la tratarea anumitor probleme ale pielii precum eczemele şi psoriazisul. Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic. Gelul de aloe vera este indicat pentru îngrijirea pielii şi în cazul durerilor articulare şi de tip reumatic. Poate fi folosit ca “prim ajutor” în arsuri şi diverse leziuni, datorită efectelului dezinfectant, hemostatic şi accelerator al procesului de cicatrizare.

Aloe Vera este cea mai renumită plantă folosită pentru îngrijirea pielii. Conține aproape 20 de aminoacizi, minerale – cum ar fi: calciu, magneziu, şi sodiu, în cantități însemnate. Mai conţine enzime, vitamine, polizaharide, azot şi alte componente, care o fac sa fie o plantă miracol pentru frumusețea pielii. Aloe Vera este o sursa importanta de aminoacizi, de vitamine (A, C, F, B), niacină (vitamina B3 sau PP) şi vitamina B12. Aloe Vera contribuie la intensificarea circulației sângelui, ceea ce determina un schimb de oxigen crescut la nivelul celulelor, acestea fiind mai bine hrănite.

Bisabolol

Bisabolol-ul este un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale multiple ca reparator și calmant al pielii, cicatrizant, antibacterian și antiinflamator. Foarte util în aplicații pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate sau deteriorate. Este recomandat inclusiv pentru pielea copiilor.
Bisabolol-ul este antiinflamator şi antiiritant. Previne sau reduce roșeața pielii, reduce pierderea apei transepidermale. Acest ingredient natural îmbunătățește textura pielii, îmbunătățește elasticitatea epidermei. Este reparator, cicatrizant, antibacterian. Bisabolol are efect de calmare.

Alantoina

Cicatrizant, antiiritant și reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gamă largă de cosmetice. Alantoina este utilizată şi pentru cosmeticele dedicate copiilor. Are un efect regenerator și de sporire a confortului pielii. Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală. Inclusă în compoziții cosmetice este un factor de regenerare și reparare a pielii. Contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți. Alantoina se regăsește în multe preparate cosmetice destinate atât adulților cât și bebelușilor și copiilor. Este potrivită inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile, delicate.

Mentolul

Mentolul este un constituent al uleiului esențial de mentă cu miros intens și plăcut. Are efect răcoritor, detensionant, antalgic. Este util în balsamuri, alifii, spray de picioare, creme pentru membre dureroase, produse de bărbierit, comprese, geluri răcoritoare.
Este util în balsamuri, alifii, spray de picioare, creme pentru membre dureroase. Mentolul cosmetic este utilizat şi în produse de bărbierit, comprese, geluri răcoritoare, ulei de masaj detensionant.

Produsele cosmetice Faberlic sunt disponibile în România prin intermediul magazinului online. Faberlic are propriile laboratoare în care cercetează permanent pentru a obţine produse cosmetice de calitate. Faberlic a ajuns cu ofertele şi în România în 2017. Firma are sediul la Moscova şi îşi vinde produsele cosmetice în 42 de ţări. Pe acest website puteţi consulta atât catalogul Faberlic în curs cât şi cel următor. Un catalog acoperă perioada unei campanii.

Cremă după epilare
  • Cremă dupa epilare
5

Cremă după epilare

Crema gel după epilat poate fi utilizată pentru orice zonă a corpului. Puteţi să o utilizaţi pentru zona inghinală, pentru picioare sau pentru subțioară. Mentolul îi conferă proprietăţi speciale. Iar uleiul esenţial din flori de lămâie are proprietatea de hidratare şi tratare a zonelor epilate. Ingredientele naturale includ şi alantoină şi bisabolol. De altfel produsele Faberlic sunt cunoscute pentru ingredientele naturale pe care le conţin.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!